Luksus dag på jobbet & taknemmelighed

Mødre vil også føle sig sexet

Reklame for Lidl020d57c5-390e-4bc5-a080-1537f8e6b055

De her jeans sidder som malet på mig! Men de er lavet i stretch denim, så de strammer kun alle de rigtige steder. Og i tror sgu nok det er løgn, når jeg siger at de er fra LIDL!! Lidl er gået sammen med den hotte super model Heidi Klum som er designeren (hun er også selv mor med en masse smukke forsider bag sig)  bag de mange fede jeans. De lancerer den nye denim kollektion #LETSDENIM 4. marts. Kollektionen består af esmara by Heidi Klum til kvinder og pepperts! til piger mellem 6-14 år. Du kan købe dem i alle Lidl butikker.

Jeg hører bare lidt for ofte at fordi jeg er blevet mor, så må jeg ikke klæde mig sexet eller lave billeder, der er sexet og det er selvom jeg bare lægger bikini billeder op. Men en mor kan man blive som 20 årig eller som 40 årig…det ændrer ikke på at man stadig er en kvinde af kød og blod og stadig har brug for at klæde sig i noget, der får en selv til at føles sig sexet. Fred være med dem, der ikke har det behov, men dem der har og hviler i det, skal da have lov til det. Det er præcis den følelse jeg får af de her jeans. Jeg føler mig sexet i dem…også selvom jeg har 3 børn!!

Bukserne kan både bruges til hverdag og fest. De er lækre og bløde at have på og så er de normale i størrelsen.

43c78f55-db48-4083-badf-42f56ba55b1a 293c83f8-fc14-43d9-94d4-79adcbf9add4

7 kommentarer

 • Kira

  De sidder super flot/ perfekt og bare det var mig. Jeg går sjældent i sådan jeans – da jeg ikke kan holde det ud af en eller anden grund. Måske bare fordi det ikke er de rigtigt jeans. 😊Noget helt andet men bruger du stadig Luminesee produkterne som jeg syntes er helt fantastiske eller har du fundet noget andet rigtgti godt til ansigtet og som du måske vil dele med os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvor er din top fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er ikke engang mor men en kvinde på 39 år og klæder jeg mig lidt for smart eller sexet får jeg både blikke og kommentarer fra andre kvinder.jeg har haft svært ved det meeen der var en som for nogle år siden sagde til mig at når folk opførte sig på den måde mon så ikke at det var fordi folk var misundelige over at jeg gjorde noget ud af mig selv.den sætning har hjulpet mig og nu tager jeg det som en kompliment når folk sender blikke eller giver kommentar.de må jo have det dårligt med sigcselv dem som gør sådan noget.god dag til dig;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej smukke Sarah
  Du skal simpelthen ikke høre efter de bøvede
  Kommentarer fra dumme personer. Jeg er en pige på 54 år, og følger dig og din søde familie. Alt klæder så smuk en pige som dig,så
  gør lige hvad du vil. God dag til dig og dine😘
  Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hvad koster de?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Nu er der forskel på at være sexet og vulgær 😉 Alt er relativt ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja men hvorfor skriver du det? var det en lort pakket ind i hjerter?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus dag på jobbet & taknemmelighed