Når børnene bestemmer

Sådan holder jeg mig “ung”

3ed07fe1-5dc9-4622-9752-a18cf23701ba

Ja…. jeg bliver altså 36 år lige om lidt og jeg kan nææææsten ikke magte det!! Så er der kun 4 år til jeg bliver 40 år whaaaaaat!!! Jeg troede at jeg ligesom ville stoppe med at blive ældre omkring de 30 år!! Tiden kan jeg ikke stoppe, men jeg kan holde min krop ung ved at spise sundt og holde mig fysisk aktiv, sjælen sund ved at fylde mit liv med gode mennesker og sætte pris på mine børn og huden forholdsvis rynkefri og flot ved at besøge Rie fra skønhedsklinikken Cerix!!!!

Jeg havde Alma hjemme fra børnehave til hygge den dag og sådan en gang botox tager 15 min og så afsted igen. Ja jeg står ved at jeg gør den slags og jeg er vild med det! Jeg overvejer at prøve sådan en laserbehandling imod pigmentforandringer øverst på brystet. Har nogle af jer prøvet det og er det effektivt?

d5f0e2a6-ae29-44cd-b34a-6a92df6edd74

3 kommentarer

 • Trine-Mortil3

  Jeg får også BOTOX behandlinger af Rie og møder hende altid glad og imødekommende. Jeg har fået 3 laserbehandlinger af hende i efteråret. Jeg fik dem mod blodsprængninger og pigmentforandringer i ansigtet og resultatet har været en fin, lys ensartet babyhud som selv mine omgivelser har bemærket. Jeg kan kun anbefale det😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabell

  Jeg bruger også selv botox engang imellem, og jeg er rigtig glad for resultatet 🙂 jeg har dog været inde hos Rie før, og jeg fik desværre ikke et godt indtryk af hende. Hun virkede ret irriteret og lidt sur. Havde min veninde med, og vi aftalte begge to ikke at tage ind til Cerix igen. Men det kan selvfølgelig være, at det kun os to der har den opfattelse 😉

  Og rigtig godt ser du jo altid ud ❤️😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg er virkelig glad for laserbehandling (og det er min mand også) 😛
  Og så er jeg blevet super tilhænger af skinboosters. Har fået to gange nu. Når man har sådan en tynd og sprød hud som min, hjælper det kolominalt. Et super supplement til botox 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når børnene bestemmer