Sådan holder jeg mig “ung”

Om at græde i kor

50c1d608-e9ac-46c8-b27c-6105e87bd259

Idag har bare været en rigtig lortedag! Den startede virkelig dårlig og sluttede lidt bedre heldigvis.

Arthur har sovet igennem i et par uger, men igår opførte han sig SÅ mystisk. Han kunne slet ikke finde ro og først kl.24 efter 3 timers kamp, fik jeg ham til at sove. Men 3 timer senere vågnede jeg ved at Albert begyndte at kaste op og ham fik jeg først til at sove kl.04 og kl.04.30 stod Alma pludselig op og vækkede Arthur og så stod jeg der med en grædende baby, en pylret omsorgshungrende 5 årig og en træt sur 4 år. Der var jeg altså selv meeeget træt og jeg havde også bare lyst til at kaste mig ned på gulvet og tude.

Jeg fik dem alle sammen til at falde søvn igen “helt” til 05.30. På de 45 min lå jeg bare og stressede og måtte opgive og stod op med ungerne på kun 3 timers søvn…. fuldstændig smadret!!!

Vicky skulle egentlig først møde ind ved en 16 tiden, men hun måtte møde tidligere, så hun kunne være ved Albert imens jeg afleverede de andre. Hvad fanen gør enlige med 3 børn uden hjælp!? Så skulle jeg have slæbt en syg dreng med i bilen med en brækpose og hjem igen!!

Jeg skulle ud og handle ind til mad og syg dreng efter aflevering og kender i det…. jeg stenede bare rundt og kunne slet ikke tænke klart. Alt gik i slowmotion og jeg frøs både inde og ude. Jeg kom hjem med de mærkeligste ting!

Endelig hjemme igen blev Albert og jeg heldigvis enige om at vi skulle have os en middagslur. Sådan en dag skal bare overståes! Heldigvis brækkede han sig slet ikke i løbet af dagen og inden kl. var 10, legede han som om intet var galt.

0cc90bcc-2207-4e51-ae6f-2fba494f34ac

4 kommentarer

 • Math

  Brug Rema og Vigo levere så ofte gratis! Så slipper du for indkøb ude på disse dage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Når de går i skole som mine, går den ikke at holde den anden hjemme, fordi den ene er syg, desværre :-/ Så de bliver slæbt med, nærmest uanset hvad de fejler, det er benhårdt, jeg glæder mig til de snart er så store så de som minimum kan være alene hjemme, imens den anden lige svinges i skole 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Jeg løser det ved at lade alle børn blive hjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg har stået alene med 4 børn og ingen familie i nærheden. Ben hårdt, men man klare det…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan holder jeg mig “ung”