Den dårlige samvittighed

Se mit nye hår

a78c07dc-112d-4bd2-91a7-dc90a9252177

Jeg elsker at lege med mit look og idag var jeg ved frisøren for at friske looket op. Jeg har haft extensions i i noget tid og det tager meget tid at holde og tid er ikke noget jeg har så forfærdelig meget af og jeg har brug for en pause fra det lange hår.

Det var FRYD at få det ud, men også en meget nøgen følelse. Jeg ved ikke heeelt, hvad jeg synes. Måske er det blevet liiiidt for mørkt. Det er i al fald et meget friskere look og meget meget nemmere at styre. Bianca fra Salon Lækker er sikker på at jeg max holder længden ud i 2 uger og så vil have langt i igen hehe…. jeg føler mig klart mindre latino med denne længde… hvad synes i?

fdde0a92-5244-4d4d-9fea-6ea02ee324f2 0c93f3e2-dde4-447e-a5c1-e517a3300d3c 47405d84-6322-4796-96dc-e3ab4277d11e

24 kommentarer

 • Jane

  Det er så flot til dig – jeg må indrømme, at jeg synes, det giver dig meget mere stil og elegance end med de lange extensions.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det er så flot 💫

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Så flot👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Både farven og længden er det pæneste du nogensinde har haft 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hi hi…Når jeg ser på Sarahlouise tænker jeg sgu ikke ligefrem ældre kvinde…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ina

  Synes simpelthen så langt hår som du havde er enormt kikset.. især til “ældre” kvinder. Det ser forfærdeligt ud i mine øjne. (Sorry :-/) Men det korte ser enormt elegant, sexet og professionelt ud. Er helt vild med det og du rocker det virkelig !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det er SUPER flot til dig. Meget mere elegant end det meget lange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ana

  Det lange var klart flottest, men dette er også pænt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Du havd jo selv meget flot og tykt hår og havd slet ikke brug for extension. Du har tabt næsten halv delen af dit hår pga afblegning og extenssion. Synes du sksl give håret en pause

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabell

  Rigtig flot! Kan bedre lide det korte ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Synes det korte er meget mere sexet til dig, især når det er så mørkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes begge ting er pæne men er nu helt vildt med det lange hår til dig ☺️ men kan godt følge dig i at der er forskel på at have naturligt langt hår og extensions i. Det naturlige lange hår tager bare lang tid at få 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  MEGET meget smukt til dig. Mere elegant. Ikke så dullet, hvilket kun er positivt ment herfra… men stadig mega lækkert hår!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carina

  SÅ SMUKT OG NATURLIGT TIL DIG… Behold det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette skov sørensen

  Det er så super sexet😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  MEGET pænere. Det andet Så unaturligt kunstig ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg syntes det er langt pænere til dig, end det kæmpe garn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ej mit eget hår var en tand længere end dit , så gik jeg til frisøren og sagde:
  Få det til at hænge sammen!”
  Blev klippet lige så kort som dit 🙂
  Er SÅ glad for det, det er let og giver fedt spil til ansigtet.
  Syns både farve og frisure er skide godt til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lullu

  MEGET pænere med dit eget og kortere hår… MEGET!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så meget flottere med dit naturlige hår!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SMUKT 👌😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Simpelthen så smukt! Meget mere naturligt og let til dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes den mørke du har nu er super flot til dig den giver dine kinder en flot kulør. Men jeg tror også du kommer til at savne det lange. Men du kan jo prøve noget der ikke er lige så langt som det andet. Det kræver måske ikke lige så meget pleje ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dårlige samvittighed