Se mit nye hår

En mors fornemmelser

9d015e21-87a3-4466-831b-bcff5e49412f

Arthur har været sløj i en uges tid (hvilket også er grunden til jeg ikke har været så aktiv på bloggen) Jeg tænkte at det bare var virus og sikkert bare skulle rides ud, men igår omkring middagstid, synes jeg at han var alarmerende slap og jeg havde bare en dårlig fornemmelse.

Igen var jeg (igen) dybt taknemmelig for at have en aupair, så jeg ikke skulle slæbe 3 små børn på akutmodtagelsen. Vicky puttede børn og jeg tog afsted imod Herlev hospital. Hurtigt konstaterer de at han ikke iltede korrekt og vi blev indlagt eller dvs. vi fik en stue indtil vi vidste, hvad der skete.

Han skulle røntgenfotograferes og have testet blodet og desværre så det ikke godt ud. Han var også ved lægen onsdag og siden onsdag, var infektionstallet fordoblet. De konkluderede at han havde lungebetændelse. De ville så rigtig indlægge hos, men så gav de et ekstra forsøg med maske og ilt og heldigvis iltede han bedre og vi slap for drop og overnatning.

Vi blev udskrevet og nu skal han have antibiotika. Vi var først hjemme kl.02 i nat og jeg er fuldstændig udkørt!!!!! De store stod op kl.06 og jeg sad og småtudede lidt ned i kaffen indtil energien fra morgenmaden trådte i kraft. Men heldigvis har vi prøvet det der er værre og alting går over. Der er dømt røvkedelig weekend for de store, men at kede sig lidt er også sundt nogle gange, for så bruger de deres fantasi og kreativitet

7b7e7444-de5c-4e89-9d6b-53bf8a9fc1272a100be1-fc7f-44ce-8090-7747060bef4ac22fb62b-ad8b-489c-816f-b59407d610a2 04c7c51b-780f-4242-82d9-0170cdef9e8b

13 kommentarer

 • Mille

  Det kan sagtens være, at jeg går langt over privat-stregen med det her spørgsmål, men synes du har været ret åben, så nu spørger jeg bare… Det slår mig ofte, at Michael virker ret fraværende i forhold til jeres fælles børn. Især med Arthur efter, I er gået fra hinanden. Er det fordi du ikke nødvendigvis inddrager ham på din blog og fortæller os, at han står på sidelinjen, eller er han virkelig så ligeglad som det virker til? Forstår det simpelthen ikke, og tænker om han overhovedet ville have et 3. barn? Hvilket i mine øjne heller ikke burde være en undskyldning for manglende engagement, for man kan da umuligt være så ligeglad og helt bevidst undgå at være en del af sine børns liv eller elske dem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hm

   Kunne måske være at Sarah Louise ikke lige fik informeret Michael. Det er nok ikke lige det første man tænker over i situationen

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg informere altid børnenes far om den slags:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • DU er fantastisk. Rigtig god bedring med A.. Hvor er det trist endnu engang at se at Michael ikke er tilstede specielt ved sygdom.. Det er hans børn for helvede!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Rigtig god bedring til ham den lille seje gut❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Seje dig Sara og seje dine skønne børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Rigtig god bedring💙
  Endnu engang ser vi et lille indblik i, hvor en fantastisk mor du er. Hatten af for dig. Har selv 3 børn, samme interval som dine, dog har jeg en mand, der er der 100%
  Synes det er SÅ imponerende hvordan du håndterer livets udfordringer❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Jensen

  Årh lille pus, har selv lige for anden gang på 1 måneder været på sygehuset med min lille mand på år med akut falskstrubehoste og meget besværet vejrtrækning. Du er super sej. God bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kanja

  Åh sikke en hård omgang! 😰 Stakkels lille mand! Det ser heldigvis ud til at han er i bedring! Rigtig god bedring med ham! 💚

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Har lige selv været der. Mine 2 mindste har den sidste måned døjet med 2 x lungebetændelse, mellemørebetændelse og influenza. Vi blev også indlagt med henblik på bedre iltning, hvor den mindste fik masker med ventoline. Christ altså, kom nu forår!!! God bedring herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, rigtig god bedring med ham. Ja, man gør alt for sine børn, og du er da bare så heldig at have en aupair, så de store bare kunne komme seng. God bedring med ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Højhus

  Åh det lille pus ❤️ God bedring til Arthur ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mit nye hår