Om at miste sin baby & få en ny

Pedicure luksus HJEMME & bedste manicure

125b9724-405e-4ac4-82ac-fabd6f104035

Jeg får lavet manicure og pedicure 2 forskellige steder, fordi de er de bedste inden for hvert sit felt. Amalie som har klinikken Passion-care.dk i indre kbh var så sød at komme hjem til mig her i påsken og redde mine fødder. Hun laver ikke kun pedicure, hun fjerner også hård hud, så når hun er færdig har man meget babybløde smukke fødder og de åbne sandaler er rigtig ved at komme i brug igen og så skal neglene helst se ordentlige ud.

Arthur synes at det var DØD spændende at få lov at følge med og han var også grunden til at hun kom, da han ikke ville gide at rende rundt på salonen og sikkert ville hive alt ned fra hylderne. Aupairen holder påskeferie helt ind i næste uge, så havde ikke lige hende at trække på.

Men min manicure fik jeg lavet onsdag, hvor ungerne var i bh og vugger. Det er min veninde Jazmin, der laver dem. Hendes insta profil hedder @nailrepublicdk, så kan i se hvad hun kan. Mine negle har aldrig holdt så godt som når hun laver dem! Jeg fik en lyserød farve på…navnet var vidst tiramisu og den kommer jeg nok til at bruge længe, for den er sååå flot.

a87e0ab5-e72f-476e-99a2-8397ebfb6c10 ccdc55c5-c5fd-4a1d-8a0f-9118ffee8a69

a58e5490-7ab5-43a2-8847-35f1c591cbfb

95036269-ef3e-441d-b13b-ed79fbc28e7b

4 kommentarer

 • Stephanie

  Vart kommer den rosa klänningen ifrån som du la upp på instagaram för fyra dagar sen??
  😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Flotte negle og flot ring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lækkert, og helt fantastisk at de kommer på hjembesøg! Man skal bare forkæles en gang imellem ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hvor er den flotte ring fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at miste sin baby & få en ny