Det MÅ i prøve!! (Sushi Lovers)

Min klamme dating oplevelse

3c73dd59-bc02-4e58-b5e8-ec7902322714

Jeg er generelt meget privat omkring mit kærlighedsliv, men det betyder ikke at jeg ikke så småt er begyndt at kaste mig ud i dating livet og jeg må ærlig indrømme at jeg synes nogle gange at mit liv er som taget ud af et tragisk komisk afsnit af Sex and the City. Mine veninder er så færdige af grin over nogle af de ting som jeg har oplevet at de siger at jeg SKAL dele det med jer medsøstre.

Lad os kalde ham Mads… hans rigtige navn er ligegyldigt. Nå men Mads har jeg mødt en gang i december til et arrangement, men de første måneder skrev vi bare sammen og så endelig i februar måned inviterer han mig ud på middag og det gik faktisk rigtig godt. Vi talte i 4 timer og han var voksen og reflekterende og vi var begge på vej i samme retning virkede det til. Der var ikke sommerfugle i maven, men han var sød og sjov og jeg ville gerne se ham igen. Så var han lige ude og rejse og han skrev mindst hver anden dag og holdt “den” ligesom varm og så mødtes vi så en aften i byen, hvor vi var ude med hvert sit hold venner. Vi ender med at feste sammen og vi har igen en rigtig god kemi. Vi taler igen om livet og mål og han snakker som om at han nærmest allerede ser os som et par ( jeg tænkte at det nok bare var sprutten, der talte)

Eftersom vi jo har haft kontakt i så lang tid, så vidste han jo godt at jeg havde børn og også at jeg ikke bare fjumrer rundt med alle mulige og umulige mænd. På denne aften kyssede han mig og SÅ startede der en lille smule summen i maven og jeg tænkte at han var HELT fantastisk. 38 år, intelligent, ambitiøs, omsorgsfuld, havde selv 1 barn på 9 år, sjov og voldsom charmerende. Og mig der snart har været single i 8-9 måneder tænkte…” HAM der…. han kunne sgu godt være noget”

Hen af natten bliver han mere fuld og jeg bliver træt og vil hjem ved en 03 tiden. Mads spørger om han ikke må køre med, da han bor på vejen og det siger jeg ja til. Lige da vi så sidder i taxaen, så tager han kærligt min hånd og kigger mig dybt i øjnene og så starter han ellers en serenade af komplimenter og jeg bliver helt forfjamsket og smigret. Vi falder lidt efter i en dyb samtale, hvor jeg får sagt noget med at det er forfriskende at møde en mand, der er seriøs og i kontakt med sine følelser og i samme nu opdager jeg at vi for længst er kørt igennem Hellerup, hvor han bor og er halvvejs hjemme hos mig. Det siger jeg så til ham, hvorefter han bare siger at det da aldrig havde været meningen at han skulle hjem, imens han sender mig et ret beruset smil og famler efter sin tlf på taxagulvet som han i sin brandert har tabt… og jeg blev ærlig talt en smule fornærmet over at han bare troede at han skulle med mig hjem. Jeg siger så til ham at der er noget han har misforstået og at jeg jo bare skulle sætte ham af. “Eeeeej hold nu op” svarer han og rykker tættere på og så skubber jeg ham væk og spørger ham direkte “sig mig engang, hvad tror du der skal ske nu?” Og så svarer manden “jeg vil jo bare kneppe dig- vær nu bare lidt billig”………. jeg var MÅLLØS!!!! Sagde han virkelig lige det!!?

Jeg har på intet tidspunkt, lagt op til engangsknald og faktisk kun det modsatte. Og så sidder jeg der og føler mig virkelig narret og helt beskidt fordi han pludselig ændrede karakter og talte så grimt til mig. Og på et par sekunder gik jeg fra at føle mig narret og chokeret til at blive virkelig rasende og bad taxamanden tage næste afkørsel og holde ind til siden. Her smider jeg så liderlige Mads ud!!!!! Han ville ikke først, men taxa chaufføren blandede sig og bad ham om at skride. Jeg får smækket døren i og i samme nu at taxaen sætter igang, så brækker Mads sig ud over sine bukser og sko!!!!! I kid u NOT! Taxa gutten hyyyyler af grin og jeg sidder igen målløs og tror knap mine egne øjne…. og lamslået kører jeg så hjem, hvor jeg tryg og ALENE kan ligge mig til at sove…. og nej jeg har ikke været på date siden!!!

34 kommentarer

 • Birgitte Pingel

  Super indlæg. Power til dig . Women are not rehabilition centers for badly brought up boys …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hans

  Kan ikke forstå han beder dig om at være billigfor du er billig i forvejen i mine øjne ligner du en luder, prøv at opføre dig ordentligt og med stil af hensyn til dine børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tom Elnes Christensen

   Hans, du må have en meget lille tissemand, og føle dig utroligt intimideret af stærke, selvstændige og smukke kvinder, der står ved sig selv.

   Og kære Sarah, det mørke hår er bragende lækkert til dig! Og så er du en fremragende mor. Jeg er bestemt ikke altid enig med dig i alt, men har stor respekt for dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Utroligt at det kan blive en nyhed i tablouid aviserne i 2018.
  Ligegyldigt – det har vi alle været ude for. Har du ikke andet at gå op i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg forstår ikke dit spørgsmål? VED du godt, hvad en blogger er og hvad arbejdet består af? For så ville du også vide at det jeg skriver er relevant. At man så kan undre sig over at det kommer på forsiden, er jo helt ok og jeg fatter det heller ikke selv, men det er ude af mine hænder. Ikke desto mindre gik du selv nok op i det til at besøge min side….. tak for det💋

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

   Det er da så slet ikke relevant, get a live. Synd for dine børn

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Get a life hmmm altså jeg har allerede et og et ret lækkert life. Men måske du selv mangler indhold siden du bliver ved at vende tilbage og kritiserer mig, imens du gemmer dig bag en skærm. Mine børn har det dejligt, dont worry😜

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob

  Sjovt ordvalg “billig” … Kan det ikke tænkes, at han i virkeligheden sagde “villig”? Det er måske stadig provokerende – men langt fra lige så nedladende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Sikke en klaphat altså!
  Jeg føler stadig, at den eneste ene til dig er faderen til dine kære børn.
  Måske parterapi vil hjælpe jer!
  Set fra en følger der selvdølgelig slet slet ikke kender til din virkelige verden.
  Knus til dig ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Ej en klaphat godt det ikke blev til mere med ham.og forøvrigt et super godt billed af dig og ham den lille trold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heila

  Hvordan kan du finde på, at skrive om din klamme dateing oplevelse, mens du sidder på hug og holder Arthur i hånden…
  I dont get it! Hvad har det med hinanden at gøre??? Og det har intet at gøre med din generelle manglende påklædning, men derimod og dine propertioner…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hmm det bar bare lige det eneste billede fra den forgangne uge, der ikke havde været på bloggen☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tænker det var rart du så hans sande ansigt! Og hvor må det bare føles dejligt at ligge alene i sin seng efter sådan en oplevelse!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt ham taxa chaufføren greb ind! 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Stærkt!! Mænd 😂
  Godt det ikke var taxachaufføren som ville med indenfor 😂🙌🏻♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det er satme grænseoverskridende!! Tænk at man kan synes det er iorden at behandle en kvinde sådan!😱 (eller nogen for den sags skyld). Grotesk syn han må have på andre mennesker. Blir sgu lidt harm, selvom jeg selvfølgelig godt kan se det komiske i hele situationen. Det kan kun blive bedre næste gang🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Shout out til taxachaufføren📣 som griber ind. Og godt du slap af med daten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Stakkels stakkels Mads. Være så tæt på og så alligevel så langt fra. Griner……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hold kæft en idiot! Godt du ikke nåede at bruge mere tid på ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  haha jeg tænker sådan en klassisk “Nynne” oplevelse:-D Er sgu lidt spændt på at læse om “next episode” kontaktede han igen? Men ret utroligt, at det sådan kan vende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor1

  Du er bare for sej kvinde❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ha ha ha 😂
  Fedt du deler, flere af den slags dateoplevelser, tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  😂😂😂😂😱😂😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik Rasmussen

  Det er jo sådan med nogen mænd at de tror de kan alt og så glemmer de at også bliver ældre og ikke kan helt det samme som da de var 20 i alt fald når det gælder alkohol ,når det er sagt er det jo ikke alle mænd der er sådan det kommer jo an på hvad du går efter og du må tænke på udseende ikke er alt ,og hvis det hade været mig (selvom det nok aldrig vil ske) da jeg bor på Sydsjælland ville jeg nok bare gi et lille godnat kys inden du kørte hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Nej nej nej!!! Jeg ved ikke hvad det er for nogen “piger” , der har givet “alle” mænd en opfattelse af, at en drik i byen og en masse tallene efter munden, er en direkte guldbillet. Jeg savner gentleman’s!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  OMG. et fjols !! 😱
  Dem findes der desværre mange af 😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidija

  Elsker bare når folk kender deres egne grænser og understreger dem over for andre (klamme stoder)
  Så fedt med kvinder, der reagerer så skarpt 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Ha ha ha!!! 😂😂😂😂😂😂Hvor sjovt er det lige?! Karma is a bitch og det lærte Mads vist på den hårde måde… 😂🙈Fedt med et sjovt og ærligt indblik i dit liv 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Åh ja der kan følge lidt af hvert ved nye dates.
  Da jeg blev alene og igen blev klar, da stødte jeg også på mænd ala “din” Mads.
  Man bliver jo lidt mere sart og påpasselig, når man har børn at tage vare på.
  Håber din næste date bliver bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   At få børn gør ikke en påpasselig 😂
   Jeg har ingen børn og jeg havde også smidt ham ud af taxaen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Derfor er der stadig et andet aspekt i det når man har børn og skal finde en partner. Sådan er det jo.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Børn har ikke nødvendigvis noget med at gøre med selvrespekt. Måske man bliver mere påpasselig når man får børn, det ved jeg ikke. Men jeg har aldrig været til one night stands og kender rigtig mange der heller ikke er. Og em type som ham nævnt her var også blevet smidt ud af ‘min’ taxa 👍🏻😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Holm

  Du er sej 👍🏻👍🏻👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  AD bare AD til Mads 👎🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det MÅ i prøve!! (Sushi Lovers)