Når solen kigger frem

Hjælp lige lortemor!

76034a5d-077d-41a0-9eb8-9899da4ca22e

Der har været fart på, da vi snart tager på ferie og pludselig slår det mig at jeg ikke husker, hvornår Arthur sidst er blevet vaccineret!! Ja halløj lortemor!!! Så jeg ringer til lægen, der kan bekræfte at han mangler 2!! Armen altså… nå det betød at jeg lige måtte rykke rundt på nogle tv optagelser og så kunne jeg lige nå det idag. Jeg turde ikke rejse uden, da der jo er mæslingeudbrud rundt omkring i verdenen.

Han blev vaccineret omkring kl. 14 og her kl.21 er der stadig ingen reaktion og så kommer mit spørgsmål… ville reaktionen ikke allerede have vist sig i form af feber eller kommer den først meget senere? Hvor længe fra stik til reaktion er der normalt? Man skulle jo tro at jeg kunne huske det eftersom han er min nr. 3, men det kan jeg ikke.

Lidt billeder fra børnehaven idag. Åh hvor jeg glæder mig til at påklædningen kun skal bestå af næsten ingenting og sand imellem tæerne!!!

61b81c58-7066-4521-8fe1-36fcb31bc7a7 8b83a5cb-15c5-4fa5-8bf1-d96d85add512 dc1c89a5-f633-457e-ac26-6a1009c9556748376f04-5b19-4df4-92d5-ec55a887dd8476fe1b6c-dc01-4b60-97fc-4048557dbb71

20 kommentarer

 • Anja

  Fik min datter vacineret før hun var 15 mdr for mæslinger da vi skulle til Dubai. Den kan godt gives før så skal den bare gives tre gange istedet for 2 – jeg ville bare hellere ikke rejse uden. Fik også en hep a eller de kalder det noget andet til babyer. Hun fik hellere ikke feber. Godt du nåede det så mere ro i maven til at holde ferie. Dubai så lækkert med børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Har også lagt mærke til de mange reklamer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Sarah…
  Jeg har fulgt din blog i 6 år, og glæder mig hver dag til at følge med😊
  Den sidste uges tid, er der konstant pop-up reklamer, når man bladrer ned over din side. Det er så irriterende.
  Vil bare høre, om det er noget, du selv har valgt? For hvis du ikke er klar over det, og kan fjerne det, synes jeg bestemt, du skal gøre det.
  Kh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og her troede jeg, at det var mine indstillinger, men det lyder “rart” at det også sker for andre. For det er hamrende irriterende!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 12 mdrs kommer senest et døgn efter. MFR 15 mdrs (+4 år) først 7 dage efter stikket. Håber I undgår reaktion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej da jeg arbejde i vuggestue var det mere reglen end undtagelsen at mellem 7-10 dag var der feber et par dage hvor febren kom og gik , og nogen børn klare feber uden at blive pylret og træt men de fleste havde en reaktion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Min datter er slet ikke blevet syg af nogle af sine vaccinationer , så det er jo ikke sikkert at han bliver det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det hedder sig at 5-12 dage efter vaccinen, kan barnet i nogle tilfælde opleve bivirkninger. I nogle tilfælde helt op til 3 uger efter.
  Håber i får en dejlig tur. Og du er ikke en lortemor – tænker at en enlig mor til 3 har så rigeligt at se til. Kender det alt for godt selv:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvis det er 15 måneder kommer reaktionen først 8-12 dage efter. Ligesom ved 4 års vaccinen, de andre er det inden for 24 timer. Men slet ikke sikkert der kommer en reaktion, min den ældste har kun reageret på 15 måneders

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Min datter blev rigtig dårlig cirka 10 eller 12 dage efter vaccinationen. Dmmener de siger reaktionen kommer mellem 7 til 14 dage efter stikket

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Uh – mfr ved 15 mdr er desværre en forsinket reaktion 🙈🙈 Det kommer ca 7-10 dage efter stik. Jeg er også mor til 3 og min yngste har lige fået den. Jeg lagde den tirsdag før påske helligdagene fordi jeg så tænkte at reaktionen kunne klares i helligdagene. Men… Reaktionen kom præcis 7 dage efter – den første hverdag efter påske. Shit! Reaktionen er en mild form for mæslinger. Feber, utilpashed, snue, hoste og evt udslæt. Vi døjede med det i 4-5 dage. Jeg håber virkelig I slipper for reaktion og rigtig god ferie!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Min søn er fra 05. Juni 2016 og mangler stadig sin 15 mdr vaccine, fordi han har været syg hver gang han skulle til læge. Min bekymring er om han så skal starte forfra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hos min søn præcis 1 uge efter, blev han meget dårlig 41 i feber, lægen var usikker om han skulle have alle vacciner, da han blev så dårlig, hver gang, men han har fået alle. Ved ikke om det skyldes han er 1 måned for tidligt født. Hans søskende blev ikke ramt så hårdt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Sarah 🙂 har du selv taget billederne? De ser virkelig prof. ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg har simpelthen taget dem med min nye iPhone 10😝

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shpresa

  Hej Sarah min søn er lige blevet vaccineret i sidste uge torsdag og dagen efter om aften fik han så feber og havde kun feber mens han sov og det gik over efter 2 dage 🙌🏻 Og han fik sin 15 mdr vaccine og er lige blevet 16 mdr 😂 men du er en fantastisk mor og har 3 skønne børn 💙❤️💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det kommer an på om det er 12 mdr. Eller 15 mdr vaccine han har fået.
  12 mdr. vaccine giver som regel feber om aftenen/natten samme dag hvorimod 15 mdrs vaccine (mfr) først giver reaktion efter 10-14 dage.
  Hilsner fra en ligeså tosset mor der er 4 mdr bagud med vaccinen og lige har haft 3 dage med feber præcis på dag 10 efter mfr og 3 dage frem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Sarah Louise 🌸
  Jeg har fulgt med på din blog længe og jeg er vild med at følge dig 🙂
  Mht vaccinerne, så kan jeg huske fra min datter at nogle af vaccinerne kommer reaktionen først en uge efter vaccinen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Synes det plejer at vise sig i løbet af 8-10 timer, jo. Medmindre det er 15 mdrs vaccinen, der kan man jo risikere at reaktionen først kommer efter 10-14 dage, mener jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria M.

  Mener vist at reaktionen først kommer efter 7-14 dage ved det andet stik. Hvis den kommer, selvfølgelig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når solen kigger frem