Uenigheder i familien

Min bmi & graviditets test

7f767ed4-7e47-473d-b8a9-3a2932fcd644

Jeg lavede i fredags et indlæg om at min mens udeblev (læs det HER) og nej den dukkede aldrig op. Til at begynde med tænkte jeg at det nok ikke var noget, men så i løbet af lørdagen, fik jeg alligevel kørt mig selv op og sprang ud i bilen, kørte imod apoteket og scener fra programmet, der handler om kvinder, der er gravide uden at vide det, kørte rundt i mit hoved (selvom det selvfølgelig var meget usandsynligt) og testen var selvfølgelig negativ hehe….peew blev sgu da lige helt bange lol. Det kunne bare heller ikke passe, da chancen for at det var sket var miiiinimal. Anyways så var mit vægttab lige oppe og vende i Forside fruer fandt jeg ud af (jeg er åbenbart utrolig spændende at tale om). Og flere har kommenteret på mit “voldsomme” vægttab og det irriterer mig en smule, da jeg altså ikke har haft et voldsomt vægttab. Det er 2 år siden jeg fødte, så jeg har langsomt og stabilt tabt mig og vejer nu det jeg altid har vejet før børn nemlig 57 kg.

Jeg testede også min bmi og den er ca. 19,50 så jeg er normalvægtig. Selvfølgelig ser jeg tyndere ud end for 2 eller 1 år siden grundet min graviditet, men folk der har fulgt mig i lang tid ved at jeg altid har været slank. På billeder synes jeg måske tyndere, men det er også meget vinklen og hvordan man er proportioneret. Jeg har eks. en kort overkrop og lange ben. Jeg har også smalle hofter og lår af natur. Nå anyways flere havde spurgt ind til min bmi, så den fik i lige her og så er konklusionen at jeg nok bare har haft lidt meget om ørene, med rejse, aupair, børn osv. Og som nogen også konkluderede i Forside fruer (uden overhovedet at have talt med mig), så har jeg det ikke skidt eller er deprimeret ….jeg er glad og trives 🙂 Jeg er ikke typen, der let forgår 😉

b044fd2f-a8cb-4b78-bdd1-21f93302f477

6 kommentarer

 • Emma

  Hvor ville det være fedt, hvis du ikke var nødt til at forsvare din vægt overfor nogen 😘 du er smuk! Og du er slank! Og du er sej! Man siger da heller ikke til overvægtige mennesker “neeeej, du er godt nok tyk, hva”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Som en anden har påpeget, så skal du trække dine brysters vægt fra, nu de ikke er ægte og ret så store. Gør du det, er du uden tvivl undervægtig, men er du tilpas i din krop, så er det jo det vigtigste, det er jo din. Personligt synes jeg, du er meget smukkere med mere sul på kroppen – du bliver mindre “grov” i ansigtet, hvis man kan sige det sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Selvfølgelig er du ikke typen som “let forgår”, du er en sej kæmper:-)
  Og du er smuk og lige tilpas i højde og vægt. Og så holder du dig smuk efter 3 fødsler.
  Vær stolt af dig selv.
  Og nyd de solrige dage:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Sara:)du er smuk.luk ørene for hvad folk siger og skriver af grimme ord om dig.dem som skriver/siger dårlige ting om dig gør det fordi de ikke har det godt med sig selv og er misundelig på dig.de folk burde i stedet komme op fra sofaen og gøre noget for at få det bedre med dem selv.god søndag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Sarah.

  Nu har jeg set dig sån i virkeligheden og du ser i mine øjne helt normal ud😎 billeder snyder, og folk skal huske at du også er en høj pige der er vant til at posere.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Hansen

  Ved ikke om du har læst mit indlæg , men nu din mave jo trimmet , lad være med at tænk på dit bmi her muskler vejre mere end fedt , snakker om dem på maven 😉 synes du pisse flot , men det kan altså være det 😉😊 god dag , men rolig det kommer igen .

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uenigheder i familien