Min bmi & graviditets test

Vores verden væltede i weekenden

3cff08a1-8037-453c-85c6-3ee9ddc2f1e7

Jeg havde slet ikke set det her kommer. Vi havde siddet udenfor i haven hele dagen og Arthur havde godt nok været lidt mere putteagtig end normalt, men havde kun 37,9/38 i feber og ellers ingen andre symptomer. Han var glad og spiste og drak og jeg overvejede slet ikke panodil fordi han var så frisk. I sidste måned havde han jo lungebetændelse og DER var han meget syg, så jeg dette her var jo ikke noget og små børn kan godt have svingene feber nærmest uden grund.

Vi gik indenfor for at spise aftensmad og vi lå i sofaen og hyggede. Arthur havde fået en ren ble på og rent tøj. Han putter sig ind til mig og pludselig begynder han at krampe. Jeg har desværre oplevet at han fik feberkramper, da han var helt lille og der fik jeg ham selv ud af det, ved at tage tøjet af ham og stille mig udenfor, men der var der også kun 3 grader udenfor. Jeg reagerede straks som var det feberkramper. Af med tøjet ud i skyggen på balkonen og om på siden, men kramperne blev kun værre og så begyndte han at blive blå og jeg kunne se at han ikke kunne trække vejret! Jeg blev simpelthen så bange! Jeg ringede 112 og den ventetid før de kom, føltes jo som en evighed!! Min lille skat blev mere og mere blå og vendte det hvide ud af øjnene. Alma og Albert var helt forskrækket og jeg følte bare hele min verden ramlede om ørene på mig. Albert var bare helt fantastisk og fik låst dørene op, så ambulance folkene kunne komme ind og fra balkonen kunne jeg se, hvordan det lille menneske stod i underbukser og trippede ved vejen for at vinke dem ind….Da de endelig kom, havde Arthur været i kramper i over 20 min og jeg tænkte at nu fixede de ham. 4 mennesker var de om ham og de kunne ikke få det stoppet. I næsten en time kæmpede de med ham først på gulvet og så på spisebordet og til sidste måtte de bedøve ham helt væk.

Så snart de kom, måtte jeg finde en løsning med de to store, jeg var jo alene med alle 3 og deres far anede jo ingenting og tog ikke tlf, så endnu engang kom vores nabo os til undsætning (Jonas Buch) og fik taget de store væk derfra. Endelig kom jeg igennem til far som nåede op til os i samme øjeblik Arthur blev lagt i ambulancen. Det var hårdt for far at komme på den måde og bare se sin baby ligge helt slap, men vi var begge to som robotter, der bare skulle få tingene til at spille sammen og så måtte man reagere senere.

Jeg kørte med på hospitalet og far hentede de store og så mødtes vi alle på hospitalet. Arthur var bevidstløs af bedøvelse, men krampede ikke længere og vi synes at det var vigtigt at de store lige fik lov at se at han så bedre ud. Derefter kørte far hjem med dem og jeg blev tilbage hos vores lille skat. Vi fik en stue, hvor de kunne overvåge ham og så lå jeg der og stirrede på ham hele natten. I 13 timer havde jeg ikke set hans smukke blå øjne og kaos tanker som at han måske havde fået hjerneskade af iltmangel kørte rundt i hovedet på mig. Det er noget af det værste at ligge der med en baby, man ikke ved om er sig selv, når han vågner.

Næste dag slog han så pludselig øjnene op og kiggede direkte på mig og sagde ” haaj moaar” på den der helt vildt søde måde og SÅ begyndte jeg at vræle…der var han!!! min lille bitte skattedreng!!! Åh for helvede da også hvor var det en lettelse!! Sygeplejerskerne kom ind og alle var glade for at se en forbavsende frisk lille dreng som var viiiirkelig sulten. Han hoppede rundt som intet var sket. Der var ingen feber og han ville bare ud og lege. Det var en meget mærkelig oplevelse, men meget dejligt at han var SÅ frisk. Jeg var tilgengæld fuldstændig smadret! Og kl.09 kom far og tog over, så jeg kunne nå hjem og få en lur og så komme tilbage bagefter.

Der var intet at se i prøverne og kun lidt forhøjet infektionstal. Han skal have hjernen scannet snart, for at tjekke om det kunne være epilepsi pga at han krampede i så lang tid, men lægerne sagde at han nok “bare” desværre er iblandt de små 10% af feberkramper ramte børn, der får voldsomme kramper og vejrtrækningsproblemer og som skal have hjælp for at komme igennem det. Feberkramper er i sig selv ikke farlige, men hvis de er så slemme at de ikke kan trække vejret, så er det meget farligt. Heldigvis var han meget hurtig på benene igen og alt ånder fryd og gammen.

Vi har fået stesolid med hjem som han skal have ved et anfald som det første og så skal vi ringe 112 med det samme. Det er heldigvis noget de vokser fra og man kan sagtens opleve at det kun sker den ene gang, men det kan også ske mange gange frem til de bliver 6 år. Men HOLD DA KÆFT en omgang. Jeg troede fanmer han skulle dø…. og den følelse er ikke nem at ryste af sig og jeg fik grimme flashbacks til dengang han lå i respirator. Selvom jeg jo kan se at han er ok nu, så kan jeg godt mærke at jeg er rystet og jeg har været helt rundt på gulvet og har ikke kunne koncentrere mig. Der går nok lige et par dage, inden man er kommet rigtig på afstand af det hele. Arthur husker jo ikke noget og opfører sig som intet er sket….børn er sgu for vilde!!

Jeg ville ikke skrive om det, før alt var under kontrol og vi vidste hvad der foregik. Men alt er godt nu:) I må meget gerne dele jeres erfaringer med feberkramper, da jeg ikke kender nogen, der har prøvet det og føler mig en smule on my own med det.

46ab055b-2f3e-4526-9bec-47b54c8ffde8 9d69e551-6997-4e44-a76d-4fa7b5fbb57183f9b063-a207-4114-ac8b-11b2fe8688f4

 

57 kommentarer

 • Christel Henriksen

  Hej Louise.
  Det er skønt at læse i alle har det godt igen. Jeg er selv mor til en dreng med epilepsi og håber ikke i skal møde denne grimme sygdom. Vi fik samme besked som i gjorde for 7 år siden. Fordi vi startede på et hospital der ikke havde den store forstand på epilepsi.
  Nogle skal heldigvis bare have 1 pille også er det hele godt og man ser ikke flere anfald, sådan er det desværre ikke for alle ( desværre rigtigt mange ) og epilepsi kan være utrolig svær at styre, så børnen bliver hurtigt forsøgskaniner😞
  Efter 5 år vores søn var mere eller mindre grønsag af alle de anfald og den meget stærke medicin som overhoved ikke hjalp. Fik vi lov til at prøve cannabis olie fra Colorado med kæmpe erffekt 😀
  Vi kan råbe 1,5 års anfalds frihed uden kovitionel medicin kun cannabis olie. Han er ikke grønsag mere men en glad smile dreng der har mod på livet.
  Hvis i skulle ende op med denne grimme sygdom og medicinen ikke virker, så husk cannabis olie er en mulighed. Den som lægen kan udskrive er desværre af meget ringe kvalitet ( som de selv siger på Riget ) Så er du altid velkommen til at kontakte mig, så kan jeg sætte dig i kontakt med min leverandør i Colorado.
  Dejlig solskins dag til dig og dine dejlige børn.
  Og krydser alt for han slipper for denne grimme sygdom.
  Hilsen
  Christel Henriksen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, det er så forfærdeligt når det sker. Vi har været den helt store mølle igennem….mange mange gange…. Vores datter fik første gang feberkramper da hun var 10 mdr. Jeg var fattet i situationen og fik ringet 112. Da ambulancen kom, og folkene hjalp, brød min verden sammen. Vi har været inde og ude af hospitalet over 50 gange pga. feberkramper, og det blev ALDRIG rutine selvom man kender proceduren og lægerne kommentarer på forhånd. Tre gange har vi været indlagt 5-7 dage, den en af gangen hvor hun var indlagt i 7 dage, måtte lillesøster på 4 mdr. jo så også rykke ind på stuen i 7 dage…. en del af de andre gang er det blevet til en overnatning på “hotel Herlev”, som vi begyndte at kalde det. Vi stoppede med at tælle da vi havde sat kryds nr. 50 på kalenderen. Jeg gik på et tidspunkt ind og krævede at min datter blev undersøgt fra top til tå. Epilepsi var blevet udelukket på et tidligt tidspunkt, men alle disse kramper gjorde jo også at jeg frygtede at hun skulle have taget skade.. 😢 Hun har heldigvis ikke på nogen måde taget skade. Hun er idag 6 år, og indenfor det sidste 1 1/2 er det få tilfælde hun har haft, de er blevet meget mildere. Ofte bliver det til en form for Black – out eller feberspæt. Men med alderen er hun blevet bevidst om at der er sket “noget” og hun bliver sååå ked af det. Og må så også sige at jeg er blevet ret medtaget af det, først nu er jeg begyndt at sov (næste) en hel nat, uden at skulle ind og tjekker og hun nu trak vejret.
  Og hvor vil jeg så hen med hele denne smøre; stol på din “moderlige” intuition! Man vil trods alt helst selv være der når ens børn bliver så dårlige, ofte kunne jeg læse hende, via hendes væremåde, og forudsige at inden for 24 timer ville hun få et anfald.
  Jeg håber I slipper de par episoder har haft

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Kære Sarah Louise. Sikke noget hø. Men du må love mig aldrig at slå feber ned med panodil. Du giver ham en rutsjetur for hurtigt, altså feber for hurtig ned, og når den ikke virker længere så går feberen for hurtigt op, og det kan hans hjerne nok ikke tåle. Jeg er selv mor til en dreng, der gik fra feberkramper til epilepsi. Dsv en af de 5% der udvikler dette.
  Men ellers når du konstaterer at hr. feber er kommet så er det bare af med alt tøjet, og ingen underlag af læder. Ellers bare i sengen. Ved det mindste så ring 1-1-2. Vi har kørt med ambulance et par og nogen gange. Super at de vil scanne hans hjerne, måske ligger der en grund til dette. Som jeg kan huske mig til, så har din søn en “svær start”
  Pøj pøj med din søn, og dit liv.
  Tak fordi du er dig.
  Med venlig hilsen en epilepsi mor Dorthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej
  Først – dejligt at læse at han har det godt 😊
  Jeg er erfaring med et krampe-barn.
  Ikke feber kramper men epilepsi. Vores datter fik kramper da hun var 13 mdr og konstatet epilepsi – hun er i dag 9 og er vokset fra det 👏👏👏👏
  Så skulle du få den besked efter scanningen så skriv til mig. Kunne godt selv have haft brugt en med erfaring den gang
  Metteleo@yahoo.com
  Insta: metteleo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Åhh søde sikke dog en forfærdelig oplevelse men så flot som du handlede både med lillemand og de to store. Jeg håber Arthur er en af de børn der kun får et så voldsomt anfald og så er jeg utrolig glad på jeres vegne over at han nu igen er frisk. Ja børn er utrolige til at komme på fode igen. Jeg sender masser af kærlige tanker din vej 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en forfærdelig oplevelse! Det er sjovt hvor meget mere jeg forstår, nu jeg selv har en på 1,5… det kunne jo være ham!
  Så jeg føler med dig <3
  Dejligt at han er ovenpå igen!

  / sisselsolsort.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Godt at han er okay igen!

  Jeg har ikke selv stået i din situation.
  Men jeg har derimod selv haft feberkramper som baby og jeg var indlagt omkring 5-6 gange pga af det helt frem til jeg var omkring en 2 år gammel. Første gang det skete blev jeg fundet i barnevognen helt blå og bevidsløs, de troede jeg var død.
  Det må virkelig være en forfærdelig oplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria henriksen

  Kære Sarah. Ha altid stesolid lægende. Vend dig til at have det med til ham alle steder når han nu har vist tegn på sværere kramper. Lidt som en allergiker skal have sin epipind. Og husk at vuggestuen også skal have den med hvis de skal på tur. Jeg håber aldrig i får behøv for at bruge den. Jeg føler virkelig med dig. Har en datter som er multiallergiker og vi har en lille taske til hendes medicin som hun altid har med. Just in case. Min ene niece led meget af voldsomme feber kramper. Det de gjorde var Panodil med det samme at feberen ramte 38. Og så evt giv ham den daglige dosis, svarende til hans vægt, over 6-8 gange istedet for 3 gange. For så er han hele tiden feberfri/eller den er slået ned. Et køligt bad hvis det er sommer eller i er et varmt sted henne. Håber du kan bruge lidt af de ting. Det var hvad min bror og svigerinde brugte. Giv dine børn en krammer fra mig og du får et kæmpe kram her fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hej Sarah Louise
  Hvor er jeg glad for at høre at Arthur er frisk igen. Håber at det var denne ene gang det sker, men det kan man jo desværre aldrig vide. Derfor vil jeg bare give dig det råd at have stesolid sprøjte liggende hos både dig, far og vuggestue.
  Jeg arbejder selv i institution og der har vi også en liggende til et barn. Bare i alle tilfældes skyld.
  Jeg sender jer de bedste tanker, mvh Carina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zeyyil

  GODT at I alle er ok efter sådan en forskrækkelse. God bedring til den lille, og kæmpe beundring til Albert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg har en nu 9 årig søn som i alt har haft 6 feberkrampe anfald.
  1. Var vanvittighed lang og slem og han var knap 1 år på det tidspunkt.
  Med tiden blev de kortere og nemmere at håndtere. Men sjovt bliver det aldrig. En ganske forfærdelig oplevelse.
  Min søn er nu vokset sig fra det? Men efter 6 anfald tænker jeg også han har taget sin tørn.
  Stesolid hjælper og er en god backup som kan sætte lidt ro på. At ringe 112 droppede vi efter dey 4 anfald. Vi vidste var det var og at sidde 6-8 timer på børneafdelingen for efterfølgende at blive sent hjem er ingen tjent med.
  Som du selv skriver så er det som sådan ikke farlige, man skal bare lige lære det.
  1. Gang var jeg helt panisk og skreg – Troede jo han skulle dø. Heldigvis var min mor der til at tage over. Men efterfølgende har jeg håndteret det – så det bliver nemmere – Hvis du er så uheldig at opleve det igen. God bedring med ham ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Ottesen

  Kære Sarah,
  kæft jeg føler med dig! Thank god at Arthur er helt ok!
  Og du er bare møg sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Tårerne triller ned af mine kinder lige nu.
  Har for et par uger siden selv oplevet feberkrampe for første gang med min datter på 21 mdr. Var alene hjemme med hende og jeg panikkede fuldstændig.
  Det var langt fra lige så voldsomt som det I har været igennem. Men jeg nåede at få katastrofe tanker og at jeg ville miste hende.
  Var tæt på at miste hende som spæd da hun fik blodforgiftning og meningitis. Hun blev født 1,5 måned for tidligt. Så jeg fik virkelig flash backs.
  Men som du også skriver så går ens indre alarm beredskab i gang og reaktionen kommer først når der er styr på situationen.
  Det er sgu ikke for sarte sjæle at være mor / forælder.
  Er glad for at din søde dreng har det godt igen ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Tårerne triller ned af mine kinder lige nu.
  Har for et par uger siden selv oplevet feberkrampe for første gang med min datter på 21 mdr. Var alene hjemme med hende og panikkede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sommer

  Åhh for pokker – vi har oplevet næsten det samme. Det tog også over en time inden de fik ham ud af kramperne igen. Det var ulideligt. Jeg havde samme fornemmelse som du skriver – det ramlede.
  Vi har sidenhen haft to kramper – dog ikke af samme kaliber den ene gang uden brug af stesolid og dagen efter med brug. Det er 9 uger siden vi oplevede det første gang – og er stadig ikke kommet os helt over det. Kærlig tanker til jer. Vi er med i en gruppe på Facebook for forældre til børn med feberkramper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ana

  Vi har også oplevet komplekse feberkramper hos vores nu 4 årige. Det er så væmmeligt at se sit barn blå om læberne og uden kontakt eller vejrtrækning. Her to år efter bliver vi fortsat hunderæd hver gang vores børn får feber. Er virkelig glad for det ikke skete på en ferie langt fra alt. Har næsten altid stesolid i tasken nu. Din ældste søn har reageret virkeligt ansvarsfuldt. Det er jo virkelig en panik situation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Sikke et forskrækkelse… hvor godt at du reagerede med det samme og også fik ringet 112. Du er famende så sej en mor Sarah!! Dejligt at han har det godt igen. Giv dig tid til at komme over forskrækkelsen og få talt igennem med dine børn og andre om oplevelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne M.

  Rigtig god bedring 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Det lyder helt forfærdeligt. Jeg synes det lyder til at i på alle punkter gjorde det helt rigtige, også i forhold til de store. Så i er helt sikkert i forvejen opmærksom på dette, men jeg ville holde øje med de stores reaktion det næste stykke tid. Alt det bedste til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Min søn nåede at have 3 atypiske feberkramper, inden de var væk. Kom først i dagene efter han havde været syg og altså ingen feber. Faldt om med kramper og fråde ud af munden osv. Frygteligt. De mistænkte også epilepsi, var til undersøgelser med elektroder på hovedet og scanning. Alt var, som det skulle være, de kunne kun sige, det måtte være atypiske feberkramper. Han er stor nu, og der har intet været siden. Man bliver så forskrækket, men tænker alt helt sikkert er fint med ham, og snart er han vokset fra det og du kan smide dine klysma ud. Pøj pøj til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbrit

  Hej Sarah 🌸
  Hold nu op en forfærdelig oplevelse, – jeg tror næsten jeg har været hele følelses registeret igennem på de få minutter, der har taget at læse dit indlæg..
  Seje storebror💙👏 god hjælper, der ved lige hvad han skal i en farlig situation.
  Nå, jeg vil egentlig bare sige : når (du er nok allerede) du blir tilbudt krisehjælp, så tá imod det ❤️ – eller så sørg for at tale om det igen og igen og igen! For den følelse, at man troede man skulle miste sit aller dyrebareste, for derefter at gå i timevis uden at vide ‘hvad’ der skal ske, og hvilket barn man så har,- det er simpelthen svær at komme over. ❤️
  Tusind tanker til dig og din lille mand.. hvor er det bare godt I er okay ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Åhh sikke dog en øv omgang af værste grad.
  Min datter havde mange feberkramper som barn og det kan se slemt ud.
  Håber ikke det er epilepsi, not good.
  I har da været meget igennem må man sige.
  Håber den lille fyr er ok og intet mere vil hænde ham, han har da taget sin tørn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Sommer

  Vi har nu prøvet feberkramper 2 gange indefor 5 uger med vores snart 10 mdr gamle søn. Det er lige forfærdeligt hver gang og selvom det ikke er farligt, så er det ikke det man tænker når man står i det. Godt nok får vores søn det først hvis feberen kommer over de 40, men tanken om at han kan få det igen og i så mange år er ganske ulidelig. Har ikke de store erfaringer, men vil bare sige at du ikke er den eneste. Håber I ikke skal igennem det igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min den yngste der snart fylder 3 år har haft feber kramper starten af maj 2016, november 2016, februar 2017, marts 2018 og april 2018.
  Den i november skete i vuggestuen selvom hun ikke har haft feber. Og hun kom først til sig selv da hun kom ind på skadestuen hvor hun så sov fordi de jo bliver trætte og afkræftet af det. Hun fik også skannet hjernen, men det var heldigvis ikke epilepsi.
  Hun er en der får feberkramper, og i børnehaven har de stesolid til hende hvis det skulle ske dernede! Det er så væmmeligt og dengang i november så hendes storesøster det, og det tog langt tid før hun kom over det!
  Jeg håber det går bedre med ham og de 2 andre er okay! ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Da min søn var 1 1/2 fik han feberkramper. Heldigvis var vi på børnemodtagelsen da det skete. Men lægerne kunne ikke få det stoppet. Han krampede i 1 1/2 time. Han endte med at gå så meget medicin for at få stoppet kramperne at han måtte på intensiv natten over. Var sikker på at han enten dø af det eller få alvorlige skader efter at have kramper så længe. Men gudskelov vågnede han op næste dag som sig selv. Siden dengang har vi haft stesolid i hjemmet. Men der har heldigvis ikke været mere siden. Og nu bliver han 6 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Hold nu kæft !!!! Sikke en oplevelse – lille menneske 💙
  Godt han er i bedring og godt han har sp gode forældre og søskende 💐

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  😢😢😢❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  MIn søn er 3 år – og har haft feberkrampe lige siden han var 1 år. Og første gang tror jeg også han skulle dø. HAn væltede bare omkuld pludselige og vi troede han havde slået hovedet siden han gik i krampe. Men han får også pludselige de vildeste kramper ved kun at have 37.4 i feber. Lige siden har jeg haft en total dødsangst for ham. Lige så snart jeg ikke kan høre ham så skal jeg lige ind og tjekke ham – uanset om han sover eller leger. Og når han bare har en snært af feber, så mandsopdækker jeg ham – er så bange for han bare falder om og slår sit hoved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv prøvet det med min søn på 18mdr, frygteligt. Jeg glemmer aldrig den blå farve han havde, nærmest sort.
  Jeg vil tippe dig om 112 app’en hvis ikke du kender den. Når man ringer 112 via app’en så får ambulancen automatisk den rigtige adresse. Det kan være enormt vigtigt i forhold til at nå frem i tide, nogle gange kan man jo være et sted hvor man ikke lige kender vejnavnet eller nr, eller fx hvis det er et barn der ringer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Er så stolt af Albert på dine vegne! Så flot klaret 🙂
  Du kan være stotl af jeres 4 kløver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Puha jeg sidder på arbejde og læser dit opslag og tårerne vælter frem.
  Hvor var det godt du ringede 112 og han er frisk igen.
  Har jo fulgt med siden han lå i din mave og kom alt for tidligt ud. Han er sku en sej lille dreng❤️💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Puha en omgang. Vi har desværre også oplevet det med 2 ud af 3 børn. Heldigvis kun en enkelt gang med begge, men man bliver bare så bange!!!! Godt han er okay igen 💙🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette Halvorsen

  Sikke en forfærdelig oplevelse! Jeg blev meget berørt af dit indlæg. Godt at høre Arthur er frisk igen. Det tager nok lidt længere tid for jer andre at bearbejde oplevelsen.
  Da min ældste søn var knap 2 fik han afebrile feberkramper ad flere omgange bøde hjemme, i ambulancen og på sygehuset. Det skyldtes formentlig pga dehydrering efter 2 dage med opkast/diarré. Det var en voldsom oplevelse, og vi var indlagt i flere dage for at komme nærmere årsagen. Han blev efterfølgende også tjekket for epilepsi, men det var det heldigvis ikke.
  Jeg led selv meget af feberkrampe som barn, og min mor kan stadig fortælle om de mange anfald. Håber Arthur hurtigt vokser fra det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Alt i din beskrivelse minder om vores datter, som også har krampet mange gange som lille – og i lang tid. Så stesolid har vi altid med os rundt som en fast ting i tasken 🙂 Dog har hun nu ikke haft kramper i 2 år, og hun er nu 4,5 år. Men vi gav selv stesolid hjemme, når hun krampede og ringede 112, og når hun var kommet sig over stesolid og kramper, så hoppede hun også rundt som om ingenting var hændt.

  Men man tror de dør, men det gør de heldigvis ikke. Men det er en voldsom oplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Puha for en grim oplevelse! Har heldigvis ikke selv oplevet feberkramper med mine børn, men tårerne rendte ned ad mine kinder mens jeg læste dit indlæg samtidigt som jeg ammede min søn på 4 mdr. Livet er skrøbeligt, men godt han er frisk igen!
  Og sikke sej Albert også er! Store dreng, der virkelig fortjener en gang ros! Ham kan du godt være utrolig stolt af ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Puha, når jeg læser din historie giver det flash back til dengang vores datter gik i feberkramper. Hun var 15 mdr. Hun havde atypiske kramper og blev fuldstændig slap i mine arme. Min mand fik ringet 112, og vi må klippe hendes Body af hende. Hun begyndte at blive blå på underbenene og jeg ender med at få at vide af alarmcentralen, at jeg skal give hende indblæsninger i munden. Jeg kan ind i mellem blive helt skidt ved tanken om hvad der kunne være sket og dét at sidde og give sit barn kunstigt åndedræt, er det værste jeg har oplevet. Heldigvis vågnede hun op da ambulancen kom. Men sådan en oplevelse sætter sine spor 💔
  Jeg vil egentlig bare sende en kæmpe krammer, da jeg ved hvor traumatisk det kan være. Og hvor er det flot handlet af din store søn. Det må have været grimt for dem at se.
  Håber det bedste for Arthur og hans kommende scanning 🌸🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Puha den historie sætter sig dybt i en, da det er en forældres værste maridt😨 synes det er så synd han skal alt det igennem men skønt han ik kan huske det. Og ville ønske at du os bare ku glemme det lige så nemt, for det er da noget af det værste at opleve😰 men du er sgu sej og en fantastisk mor og du gør det hele så godt💪💪💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fy for helvede en omgang! Sidder her i solen i min gård med min søn sovende i barnevognen og vræler over dit indlæg! Hold kæft det må være forfærdeligt, hvor er i alle sammen bare pisse seje! Godt klaret. Håber aldrig han får sådan en tur igen den lille fis. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Er virkelig glad for han er ovenpå igen – de har en styrke, der er helt ubeskrivelig stor, og de kan klare mere end man umiddelbart tror. Vores søn, på nu 3 år, har også haft feberkramper. Han at haft det to gange nu, og begge gange var det i forbindelse med virus og rimelig høj feber. Det er især når de er puttesyge, eller mindre legesyge, at du skal reagere, for det er der det kan ende ud i feberkramper. Begge gange stoppede det heldigvis efter to-fire minutter, mens jeg stadig havde ambulancemanden i røret, men man bliver bare så pokkers forskrækket som forældre 😓❤. Det har helt klart påvirket mig meget, at han er gået i kramper, så jeg er ekstra OBS når han er syg, og nærmest helt panisk/angst for det skal ske igen 🙁. Så jeg føler virkelig med dig, og er glad for han er ok igen❤🙏🏼.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hej Sarah,
  Kan mærke din historie i hele kroppen når jeg læser den. Har selv haft en pige (altså – jeg har hende stadig;-)) med meget slemme feberkramper der startede da hun var 6 måneder gammel. Hun kunne heller ikke altid selv komme ud af det og de kunne nemt vare en halv til en hel time. Om sommeren når det var varmt som i jeres tilfælde fik vi det råd, at vi skulle gøre håndklæder våde i iskoldt vand og svøbe dem om hende så hendes temperatur faldt hurtigt. Det hjalp ofte. Ellers var det bare at vente på ambulancen og få lægerne til at tage over.
  Idag er hun en frisk og glad 12 årig og havde sit sidste anfald lige inden hun blev 6. Så trøst dig med at tiden arbejder med jer.
  Hilsner fra Johanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Min dreng har haft feberkramper 5 gange. Den første gang var han ca 1 år og vendte det hvide ud af øjnene. Det var en frygtelig oplevelse og jeg ringede også 112 og ambulancen kom heldigvis hurtigt. Et godt råd for at få han kølet hurtigt ned igen, er at smøre ham ind i håndsprit ( ved godt at det ikke er særlig økologisk eller noget, men det sker der altså ikke noget ved en enkelt gang). Rådet fik jeg af falckredderen. Jeg har brugt det et par gange efterfølgende og det hjalp meget hurtigt. De næste par gange han fik kramper fik vi ham hurtigt ud af det igen og har aldrig haft brug for det stesolid vi fik udleveret. Det er altid en grim oplevelse når han får det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rima

  Puha.. det ramte helt i hjertet. Sidder med tårer i øjenene. Godt din søn er okay igen. Du er vildt sej. De kærligste tanker jeres vej ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Puha…jeg sidder hos frisøren og læser dit indlæg og mine tårer løber bare ned af kinderne.
  Godt at Du/I var hurtige til at ringe efter hjælp❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Puha.. stortuder lige nu! Sikken en grim oplevelse altså.. godt han er okay nu ❤️
  Jeg kender ikke til feberkramper, men har selv en datter som hyperventilere og besvimer, når hun falder el slår sig. Første gang jeg oplevede det og stod der med mit barn i armene, som vendte det hvide ud af øjnene og stoppede med at trække vejret, glemmer jeg aldrig!! Måske også derfor jeg flæber nu, men shit, det er så ubehageligt og frygteligt at være magtesløs og ingenting kan gøre for sit lille pus… men nu ved du det og kan heldigvis reagere på det i tide. Dog ændre det nok ikke følelsen, som er den samme hvergang, ihvertfald for mig..
  Rigtig dejlig solskinsdag til dig og dine unger 🌞🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   HejTrine, jeg har også en datter der hyperventilerer når hun bliver bange og som regel er syg med let feber, fx hos lægen. Det udløser også et krampeanfald, det startede 3 dage efter 5 års vaccinen og i dag er hun 8 år og får det stadig. Det er ikke epilepsi. Kan du ikke skrive til mig, vil gerne høre om dine erfaringer med hyperventilering. Hilsen Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine

  Hej Sarah.
  Det blogindlæg gik lige i mit moderhjerte. Har selv en dreng på 4 og en datter på 3, der desværre begge har haft feberkramper og til dels har det endnu. Den store var 15 mdr. Og har ikke haft det siden(heldigvis). Han blev også helt blå og vendte det hvide ud af øjnene. Det er det frygteligste jeg nogensinde har prøvet. Jeg troede han var væk fra os. Minutterne indtil ambulancen føltes som den længste tid i mit liv og alle frygtelige tanker kører rundt. Vore datter har haft det 2 gange da hun var blot 6 mdr, 2 gange som 2 årig (mens vi kørte bil) og 1 gange som 2,5 (i dagplejen).. Vi har altid stesolid/Panodil i vores biler, i pusletaske/rygsæk og selvfølgelig i huset og i børnehaven(med instruktionskort og kontakt på os og vores læge). Vi fik også en pjece på sygehuset om feberkramper, som både dagpleje og børnehave var glade for at kunne læse i.
  Det er så væmmeligt at overvære, og jeg bliver aldrig god til det.
  Håber ikke I oplever det mere.
  Dbh. Anne Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katri e

  Hej Sarah.
  Det blogindlæg gik lige i mit moderhjerte. Har selv en dreng på 4 og en datter på 3, der desværre begge har haft feberkramper og til dels har det endnu. Den store var 15 mdr. Og har ikke haft det siden(heldigvis). Han blev også helt blå og vendte det hvide ud af øjnene. Det er det frygteligste jeg nogensinde har prøvet. Jeg troede han var væk fra os. Minutterne indtil ambulancen føltes som den længste tid i mit liv og alle frygtelige tanker kører rundt. Vore datter har haft det 2 gange da hun var blot 6 mdr, 2 gange som 2 årig (mens vi kørte bil) og 1 gange som 2,5 (i dagplejen).. Vi har altid stesolid/Panodil i vores biler, i pusletaske/rygsæk og selvfølgelig i huset og i børnehaven(med instruktionskort og kontakt på os og vores læge). Vi fik også en pjece på sygehuset om feberkramper, som både dagpleje og børnehave var glade for at kunne læse i.
  Det er så væmmeligt at overvære, og jeg bliver aldrig god til det.
  Håber ikke I oplever det mere.
  Dbh. Anne Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Ej puha en grim oplevelse I har haft der ❤️

  Den oplevelse du beskriver, har jeg gennem mit liv hørt min mor fortælle mig (er 44 år). For da jeg var omkring 1,5-2 år gammel skete det samme for mig. Jeg fik i pludselig feberkramper og blev hel blå og først på hospitalet blev der styr på det.
  Man kan næppe sige at jeg har nogle erfaringer omkring det som jeg kan dele med dig, men jeg vil blot fortælle dig, at det kun skete den ene gang. Jeg ved ikke hvad statistikkerne siger om det, men den er god nok – du kan være heldig at det var onces in a lifetime, som du jo også selv skriver.
  Håber det bedste for jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse jebe

  Åh altså intet gør mere ondt end at se sit barn blive blå og livløs .
  Har selv en datter på snart 7 år som er født i uge 24 så alt med respirator osv har jeg været i.
  Min datter gik i voldsom feber krampe da hun var 1 år ( i Malaga lufthavn 😩) Så gik rundt med stesolid i mange år efter ( fik heldigvis ikke brug for det)
  Hun gik så i krampe igen her i dec( havde IKKE feber) så har lige været hele møllen igennem med MR scanning og EKG . God vind til hele jeres familie ( for i bliver jo alle 5 ramt)
  🙏sisse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Puha, sikke en grim oplevelse 😢 Godt at han er okay igen. Krydser fingre for at episoden ikke gentager sig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Sarah. Jeg har en datter på snart 5 år med meget atypiske feberkramper,. Hun kan heller ikke selv komme ud af sine kramper, og kramper fra 30-45 min og har haft i 3 timer. Hun respondere desværre ikke på stesolid, så vi hjemmefra skal give max dosis, og derefter kommer hun på andre præparater når ambulancen ankommer. Hun havde sidst kramper i januar,.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh lille stakkels! Håber i alle har det godt trods omstændighederne😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Årh, lille skat🌸. To af mine børn lider også af slemme feber kramper. Selvom det er sket tit, så bliver det aldrig nemmere for mig at se mine små drenge i den situation – det er frygteligt at stå i. Min ældste søn får Panodil så snart hans feber rammer 38, fordi ellers kommer der 100p krampe. Håber i er okay, og at lille manden har det godt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Puhhaaa, sidder og tuder, det er jo så forfærdeligt det i har været igennem.
  Godt han er okay igen ❤️
  Kæmpe krammer til hele jeres lille familie 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Åhhh kære Sarah. Jeg har tænkt så meget på jer.. efter dit billede på insta. Gud hvor jeg sidder med tåre i mine øjne… sikke en frygtelig oplevelse for jer alle. Jeg kunne se min egen store søn stå helt tydeligt for mig og vinke ambulancen ind… den gik lige i hjertet.
  De aller varmeste tanker og krammer til jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie weifenbach

  Puha fik helt tåre i øjnene af din historie. Godt han har det bedre din lille baby ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jana Petersen

  Nej hold da op en frygtelig omgang 😢 stakkels Lille dreng…
  Det Må have været SÅ forfærdelig for jer allesammen 😔
  Men godt at høre at han har det meget bedre igen! Krydser fingre at i ikke skal igennem det engang mere ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min bmi & graviditets test