Måske Danmarks smukkeste mad?

Har i også en solskins regel?

1328a7b8-458b-428f-aa0e-a4b64ba0a9bc

Tirsdag aften tjekkede lige vejrudsigten ud og kunne se at tirsdag ville blive helt op til 27 grader. Og da man jo før har prøvet at sommeren kommer tidlig og vejret er dårligt hele juni og juli, så kunne jeg simpelthen ikke holde ud at lade sådan en dag, være en børnehave dag. Arthur skulle hjem til far tirsdag til en enkel overnatning, så mig og de store besluttede at tage en fridag onsdag. Det betød at vi kunne sove “længe” og gøre lige hvad det passede os. Og tror i så ikke at tosserne vil i legeland og biografen….så lige der på stedet måtte jeg indføre en solskins regel!

Reglen er nu herhjemme at hvis der er over 20 grader og solskin, så måman ikke lave indendørs aktiviteter. Biograf, legelande, svømmehaller m.m høre sig til hen over vinter, koldt og dårligt vejr!! De var svært utilfredse, men endte jo alligevel med at have en dejlig dag som startede ude med at spise morgenmad i ingenting på en meget varm balkon. Jeg ELSKER den danske sommer!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske Danmarks smukkeste mad?