Min overraskelse til børnene

Måske det bedste jeg har gjort for mine børn

34ccbbd6-373c-420e-a184-695da57da3b5

Jeg kan ligesom mange andre mødre, nogle gange tvivle på mig selv og om jeg nu gør det godt nok som mor og det er ikke blevet mindre, efter jeg blev single. Følelsen af ikke at have nok hænder sker dagligt, men man klarer sig igennem det og hver dag ser jeg jo at mine børn er glade.

Men idag har jeg gjort noget som i aller højeste grad er en gave til mine børn. Jeg har nemlig skrevet under på et sommerhus og er nu officielt sommerhusejer!!! Det er en investering i vores livsglæde og et fristed, hvor vi kan slappe helt af væk fra stress og jag og med en have, der helt er vores.

Der hvor vi bor nu, må vi ikke sætte trampolin eller gyngestativ op og jeg glæder mig til at vi kan gøre som vi vil. Der er kun 700 meter til stranden og vores have er 1000 kvm flad græsplæne, perfekt til børn og nem at holde.

Så ja denne sommer bliver et helt nyt kapitel for mig og ungerne. Huset skal fixes og renoveres en smule og jeg vil gerne have lavet en træterrasse og bygget en havestue, der skal males indvendig og udvendig og så skal en tømrer lige have “lappet” lidt huller. Jeg drømmer om at sætte et udendørs spa og brus op og så skal det selvfølgelig være verdens fedeste have for ungerne og her taler jeg legehus, rutsjebane, gyngestativ og trampolin… så der er rigeligt at give sig til! Jeg er SÅ glad og taknemmelig at jeg kunne græde.  At jeg kan give mine børn dette, er en vidunderlig gave!! Jeg kan slet ikke vente med at komme igang!

fda4e8a6-8fea-4972-8515-0d161d0045cb

14 kommentarer

 • Natasja Hansen

  Hej søde
  Jeg kan love dig at du vil komme til at opleve sommerhuset som noget af det bedste du har givet dine børn. Jeg er selv vokset op med et sommerhus og jeg husker tilbage på rigtig mange glade stunder. Man kommer ligesom fuldstændig ned i gear når man kommer til sommerhuset. Jeg ønsker jer en rigtig dejlig sommer i jeres nye sommerhus. 💕😎☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  1000 km2 græs? Pyha, så må du hellere købe en robotplæneklipper. Vi har også ca. 1000 km2 græs, og det bliver slået 1 gang/ugen hele sommeren😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Husk en hængekøje eller flere i haven. SÅ skønt at ligge og hygge i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guri

  Hvor lækkert. Tillykke med købet og de mange dejlige oplevelser I får sammen der 🙂

  Kan anbefale et soppebasin, ja måske endda to. De fås endda med rutchebane, og som alle 3 børn kan bruge. Du kan Google “oppusteligt badebasin børn” og søge under billeder. De kan få timer til at gå i sådan et. Husk så også en haveslange som kan kobles til varmt vand, så de også kan få lidt varmt vand 😀 Enfnu engang hjertelig tillykke med investeringen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Kæmpe stort tillykke med sommerhuset, det bliver virkelig lækkert for jer! ☀️☀️
  Hvis du ikke vil ofte tusindvis af kroner (og ja ja børn er dyre, og sådan er det, ✌🏼) på diverse legeting til børne, kan jeg anbefalede en fin trampolin fra Harald Nyborg (Nej dette er IKKE et reklame opslag! ) men de vi har (eller vores datter har fra september’16) stor hoppeflade, skumkant og sikkerhedsnet, og med en lille en, er sikkerhedsnettet helt perfekt 👌🏻

  Pøj pøj med projekt sommerhus + have ☀️🌸

  Skøn pinse til jer alle 🌞🌻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Stort tillykke!!! Hvis du kan, så overvej en svævebane i haven…. Det er så sjovt for store og små 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Stort tillykke! Så dejligt for Jer. Jeg var altid så misundelig på de af mine venner hvis familie havde sommerhus, det er virkelig noget jeg ville ønske jeg havde haft mulighed for som barn. Så er sikker på ungerne bliver så glade for det (og dig selvfølgelig) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årrhh hvor er det bare skønt <3 får helt tårer i øjnene. Det er tydeligt at mærke hvor højt du elsker dine dejlige unger og hvor meget du ønsker de skal have alt det bedste i verden <3 skønt og tillykke med sommerhuset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Lemvigth

  Vi havde campingvogn da jeg var barn. Den lå fast i Øster Hurup og i industriferien kørte vi rundt i hele Danmark. Det jeg elskede aller mest når vi var afsted hver weekend, det var at mine forældre var så afslappede, “vi når det nok” Du har givet dine børn en gave, som de vil se tilbage på fyldt med gode minder fra et fristed hvor overskriften bare er “afslappethed” Tillykke med købet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Stort tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Stort tillykke med sommerhuset:-)
  Det skal I alle nok få stor glæde af:-)
  God pinse til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Kære Sarah Louise. Stort tillykke med huskøbet, det er så fortjent 👍 Dine børn vil tænke tilbage på deres barndom med de bedste minder derfra 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor dejligt for jer 4❤️ Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mamatil3

  Hvor lyder det bare fantastisk stort tillykke med det😊😊 bliver spændende at følge med

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min overraskelse til børnene