Måske det bedste jeg har gjort for mine børn

Hvem er jeg?

real

Jeg sad til et middags selskab, hvor jeg fik at vide at jeg mindede lidt om en af fruerne i showet Real housewifes of beverly hills. Jeg synes egentlig godt selv at jeg kunne se nogle ligheder i vores måde at være på, men jeg synes at det kunne være sjovt at høre, hvem i synes jeg mindede om i forhold til personlighed og karakter?? og hvorfor?

20 kommentarer

 • Marie

  Altså ift. Du siger det som du ser det så Dorrit, MEN syntes på ingen måde du virker så selvoptaget for syntes sgu altid du har ret, så jeg vil sige Erika.

  Jeg syntes du er så cool Sarah. Jeg godt klar over du ikke er alles kop the, men kvinder snakker sgu ofte bare efter munden og rygklapper uden hæmninger. Jeg fan af du står ved det du føler er det rigtige og altid er dig selv tro! Sådan er jeg også selv.

  Keep going strong ! :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Dorit – men jeg elsker også Dorit, hun siger tingene som de er og siger undskyld når der skal siges undskyld.. ikke så meget bullshit, and I love that!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Giver Betinna ret.
  Jeg har ikke set programmet.
  Men jeg håber heller ikke at du føler, at du ikke kan komme med din ærlige oplevelse af Forside Fruer.
  Jeg synes at du holder dig meget tilbage, og at det er de andre som skaber en masse drama omkring dig. Det ligner egentlig voksenmobning. Dem imod dig. Der er ikke noget at sige til, hvis du til sidst har fået nok, for du har stået model til meget.
  Vi er mange som er glade for at følge med, men udelukkende pga. dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  HVIS du skulle sammenlignes med en af disse mega-rige og mega-kendte housewives så må det være Doshit … hov .. Dorit. Emsig, frembrusende, desillisioneret osv…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke fulgt ordentligt med i Real Housewifes of BH, så kan ikke svare. Men er lidt nysgerrig på, om der ikke snart kommer et ærligt indlæg om Forside Fruer? Jeg synes nogle fruer er lidt slemme til at bagtale dig og skabe drama under overfladen, og så er det jo paradoksalt, at DU gang på gang bliver fremstillet som den dramatiske. Det er IKKE fair. Din ærlighed er meget beundringsværdig – det kunne mange lære meget af (uden at nævne navne). Det er DIN blog, så du må skrive nøjagtigt som du føler for. Lidt ligesom andre udtaler sig, som de føler for. Du gør det sgu godt, Sarah. Så håber ikke du holder dig tilbage pga. tåbelige holdninger om at man ikke skal være ærlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lizette

   SÅ enig med alt Bettina har skrevet ovenover – glem de paddehatte, for alle kan jo se, at du bare er ærlig og sige det face-to-face i stedet for alt deres bagtaleri. Glem dem, så er så meget bedre end dem.
   Ja, gerne er indlæg om, hvor du beskriver det hele – ser kan du jo passende skrive i dit nye sommerhus med en rose i hånden og 3 legende børn i baggrunden☺ Ligger dit sommerhus langt fra, hvor du bor?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bund ærlig – ja. Måske lidt for meget set med nogens øjne, men vi er allesammen forskellige. Ærlighed og modighed giver jeg så meget mere for end alt det bagtaleri og falske beskedenhed. Utroligt hvis de uønskede kommentarer bliver slettet, da jeg har set en hel del jeg ville betegne som negative, så tør jeg ikke gisne om hvad der kan stå i dem der slettes. Der kan vist heller ikke være nogen tvivl om, at det går mere end udemærket med bloggen. Det bidrager du jo ganske simpelt selv til😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg har fulgt med kvinderne fra BH og NY i mange år efterhånden 🙂 Og jeg kan godt forstå, hvorfor flere mener at du minder om Lisa R. Men Lisa er dog helt forandret i denne sæson (som pt. kører i USA) og der synes jeg på ingen måder, at I minder om hinanden… Men i den tidligere sæson kan jeg godt se enkelte ligheder mellem dig og Lisa R:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Erika Jayne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Lisa!!! Men vil meget hellere høre og se lidt af dit nye sommerhus 👍👏👏👏power woman…
  Desuden har jeg enormt svært ved at se det er dig der skaber drama i forside fruer… de andre bagtaler sku da på kryds og tværs… nej, behold du nu din nordjyske fremgangsmåde …. det kan vi li!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En blanding af Lisa Rhinna og Yolanda!
  Du minder mindst om Vanderpump og Kyle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Kyle. Familie mor hvor børnene kommer først

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Heldigvis synes jeg ikke du som sådan ligner nogle af dem, de er til tider ganske frygtelige.
  I kan også komme med drama i programmet, men jeg tror I står bedre sammen uden for kameraerne.
  God pinse til du og dine smukke børn:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Dorit😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Sabrina Jensen

  Jeg vil sige Lisa Rhinna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Dorit, men du prøver på at have Lisa rinnas læber😂😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Du er 100% Lisa Rinna!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Hej Sarah.
  Hvor er det sjovt at lave en samligning. Jeg kan ved første øjekast/tanke komme på hvem du skulle minde om. Men jeg er nysgerrig på at høre svaret 😁
  Jeg kan sige at jeg har tænkt på at Jannie minder om Lisa Vanderpump 😂😂
  Tak for et fedt program som jeg håber fortsætte længe 😗😗

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske det bedste jeg har gjort for mine børn