Perfekte sommersæt

Idag sætter vi stor fed streg under taknemmelighed

arthur

Idag er det præcis2 år siden at voreslille Arthur kom til verden. Det er en historie som jeg stadig her 2 år senere ikke kan fortælle uden at begynde at græde. Den oplevelse sidder for evigt dybt i mig og taknemmeligheden over at vi slap igennem og fik Arthur med ud fra rigshospitalet i live rammer mig hver eneste dag. Livet uden ham havde været fattigere og tanken om at skulle leve videre efter at have mistet sit barn, er fuldstændig ubærligt.Jeg kan slet ikke rumme tanken om al den sorg, det måtte give og denne stund, sender jeg de varmeste tanker medfølelse til de forældre, der ikke var lige så heldige som os.

Arthur bliver idag 2 år gammel og er en glad tyk baby.Vi fejrer ham først rigtig i næste weekend og idag hygger vi bare. Han gloede skørt på os, da vi imorges brød ud i sang, imens han sad og klappede sig på de tykke lår. Gud hvor jeg dog elsker det lille menneske!!!!!!!!!! Husk at elsk hver dag som var det din sidste og det man ikke kan ændre, må man parkere. Tiden heler i sandhed alle sår.

Jeg sad og fik tåre i øjnene, da jeglæste det indlæg som jeg skrev dengang vi var indlagt..puhaaaa….det føles pludselig som igår. I kan læse det HER

3f67a580-5471-49e4-8c9b-f8012617c808 c37adc48-247f-4fbf-b68b-62cdf14352e8 2f0a200f-c121-4913-aa4f-52d880f30c78 5b2220c1-8b04-4d90-9497-4d82f8f16039 34ccbbd6-373c-420e-a184-695da57da3b5 8179f241-f66b-4bc5-801d-30a210d906c8 00abfdd6-bc58-4229-9583-2c56bc1bdd46 f06c59c6-702e-4679-a480-6b4f08749fd7 76034a5d-077d-41a0-9eb8-9899da4ca22e 21134ff5-728d-4207-afd0-2a6dd920cb23 8daff9d5-e7f1-4656-adbc-117268b4101a 70ec9651-b5b2-498d-b70b-96390a7f83ca

10 kommentarer

 • Else bjerring

  Kære Louise ❤️
  Om nogen ved jeg hvordan du må have det, er selv mor til en født 8 uger for tidligt. Alt gik i grunden godt de første uger men så fik hun kighoste vassicenen og helvede brød løs lige knap 11 mdr blev det til på sygehuset. I den tid fik jeg som mor de værste tanker, planlægning af begravelse m.m
  Idag er hun 23 år og vier de lykkeligste og stolte forældre. Frem til hendes 12 år sad hun i kørestol og sproget gik trægt. Min beslutning blev jeg opsagde mit job og tog fat for hvor der er vilje er der vej. Idag løber hun rundt og har et sprog som andre men er dog hjerneskadet. Men som hun siger hvad betyder det når livet er dejligt.❤️
  Båndet og kærligheden til disse børn vil altid være noget helt særligt. Og er sikker på du kommer til at sætte mange fede streger. Som en læge sagde der er altid en mening med vi får disse børn, vi er de stærke forældre og fuld af kærlighed så kun vi kan løfte opgaven 🙏💙
  Igen stort tillykke med den lille chamør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en køn lille dreng <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Hej Sarah Louise. Det er ikke sikkert du læser dette men skriver alligevel. Stort tillykke med din søde dreng. Jeg har en lille pige som også bliver 2 år her d. 15. juni. Hun blev født for tidligt men var egentlig sund og rask selvom hun tabte sig de første par dage. Men da hun var 5 dage gammel ændrede alt sig og vi blev hasteindlagt på Rigets Neonatalklinik. Hun havde meningitis og mistanke om NEC. Vi må næsten have været indlagt samtidig. Vores lille Signe lå i respirator i 3 dage. Den hårdeste tid nogensinde. Jeg var fuldstændig lammet følelsesmæssigt samtidig med at savnet til min søn på 3 år derhjemme var enormt. Har lige læst dit indlæg fra dengang og kan så meget relaterer til det du skriver.
  Deres fødselsdage er fantastisk livsbekræftende men samtidig vælter det hele frem igen.
  De er fantastiske på Riget og man er i de bedste hænder. Utroligt hvad så små babyer kan klare. De vildeste fightere ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læser det IKKE igen – husker godt da du udgav det og jeg tudede i flere dag….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kæmpe tillykke med mindste A.. han er for dejlig.
  Græd også dengang jeg læste dit indlæg og får tåre i øjnene igen.. jeg har selv fået en søn som nu er et år og han var ikke i livsfare men har i sit første døgn haft en blodprop.. Oven i det måtte jeg selv opereres om efter fødslen grunden en rigtig slem bristning… Det var en forfærdelig start fyldt med uvished om fremtiden.. Han er gudskelov indtil videre sluppet uden mén og får højst sandsynligt heller ikke nogen, så her hjemme er vi helt med på taknemmeligheden. De små er for vilde og seje. Og jeg græder også stadig når jeg skal fortælle om vores forløb.. måske det en dag stopper, måske ikke, men det er også okay..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Tillykke til søde, nuttede Arthur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Puha jeg har selv en lille søn på 4 måneder, og da jeg læste det gamle indlæg blev jeg endnu mere taknemmelig for ham og for at alt er gået som det skulle i graviditeten, fødslen og efterfølgende. Jeg kan godt huske indlægget for 2 år siden og blev også vildt rørt dengang, men man bliver godt nok noget mere rørt når man selv har en lille en! Kæmpe tillykke til Arthur og tak for en fantastisk blog! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Åh nu sidder jeg og tyder, mistede selv en lille dreng, der i nu ville have været lige så gammel som Arthur, det er den største sorg i verden og turen ud af fødegangen uden en baby i armene er uden tvivl den værste oplevelse i mit liv. I dag er jeg dog så heldig at have en anden lille dreng, som er med til at skubbe sorgen lidt væk. Stort tillykke til dejlige Arthur og alt det i har stået igennem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Åh.
   Kender følelsen.
   Stå der i elevatoren , med andre lykkelige og de intet aner man er fuldstændig knust.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seriøst nogle lækre børn Du her 😍😍😍 og stort tillykke med Arthur!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekte sommersæt