Lidt om effektivitet og drømme

Perfekte sommersæt

2c2e954d-c455-4f81-b113-edfb3ec64f12

Der er utrolig mange, der har spurgt ind til disse sæt. Igår blev jeg stoppet 2 gange på gaden, da jeg havde det cremefarvet sæt på. Begge sæt er super smukke med fine blonder, men de 2 dele kan også bruges hver for sig, så det er tøj, der kan bruges til mange forskellige ting. Begge sæt er fra Buch Copenhagen find dem HER 

Jeg får ikke lagt så mange mode inspirerende indlæg op, er det noget i savner?

19202e37-ea0c-49d7-bc41-84d2ced37961

5 kommentarer

 • Elisa Linnebjerg

  Jeg savner i den grad lidt mere mode på bloggen. Kan tydeligt huske hvor meget inspiration du gav mig da du næsten dagligt postede dagens outfit. Det er helt ok at det ikke kan lade sig gøre hver dag, men bare en gang i mellem vil være fedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Er ikke så vild med Buchs tøj – men hold nu op, hvor virker det, som om de er nogle gode naboer og søde venner, der træder til, når det brænder på – så for min skyld må du gerne gøre lidt reklame for dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Nej. Der er for meget trashy og for lidt stil. Så hellere alt det andet du fylder din blog med 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu hvor du siger det, så ja 😀

  Det kunne være ret så fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om effektivitet og drømme