Lidt om ham her :)

Stor dag coming up

Reklame for Detvier.dk

Vores lille søde Arthur har fødselsdag eller dvs. at han havde det faktisk i sidste uge, men vi holder den først kommende weekend. Hverdagen har været en lille smule hektisk med arbejde, tv og det nye sommerhus, så at arrangere en stor fødselsdag oveni, har været en liiiille smule uoverskueligt. MEN hos Detvier.dk har de simpelthen den mest geniale løsning, når det kommer til børnefester!

Man vælger blot et tema, man ved ens barn synes er et hit og så sender de en hel pakke med det tema, man ønsker. Det betyder at man ikke skal lede efter forskellige artikler, forskellige steder. Normalt når jeg eks. arrangerer ungernes fødselsdag, så er jeg inde på mange forskellige hjemmesider og ofte er halvdelen af artiklerne udsolgt.

Jeg valgte pakken Deluxe Superhelte, da Arthur er vores alle sammens lille helt. Og i vores Deluxe pakke, har vi simpelthen fået ALT, hvad man kunne ønske sig, for at holde den perfekte børnefødselsdag. Der er både popcorns æsker, tallerkener, kopper, konfetti bomber, sæbebobler, bordpynt, kagepynt cupcake, pinata med bat og meget mere. Man behøver ikke at handle andre steder for man får hele pakken hos Detvier.dk

7 kommentarer

 • Jette

  Helt absurd priser, det har normale mennesker da ikke råd til.Sorry Sarah du plejer at være så god til det der kunne du have sparret en masse penge.Hyr mig næste gang så skal jeg nok fikset det uden du bliver fattig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  199 kr. pr. barn og de er 27 piger i min datters klasse. Uha det bliver dyrt :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Super smart koncept men det er godt nok dyrt for deluxe. Det er jo bare pynt.. Man ved jo hvornår børnene har fødselsdag, så man kan købe i god tid i f. Eks søstrene grene eller tiger.. Og folieballoner fås billigt på Wish, også i superhelte tema 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   Ja synes godt nok også det er dyrt. Bare 10 piger til en fødselsdag så bliver det 2000 kr …Det er helt hun i hovedet for engangs pynt 😂😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hmm altså i forhold til hvor meget jeg har fået, så er det ikke dyrt.Jeg har holdt mange fødselsdage og pynt til bord, vægge, kage, boller, samt legetøj,hatte og udklædning, det fåes ikke billigere. Men ja man kan da vælge og ikke pynte eller pynte mindre. Men jeg har jo valgt deluxe pakken som er for dem, der vil give den lidt gas:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Er din lille Arthur egentligt blevet døbt som de to andre? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Super smart koncept. Men synes godt nok prisen er i overkanten på delux pakken. 😂😎 men det nok bare mig. Han får den sejeste fest den lille (store) Arthur

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om ham her :)