Mine halskæder i Forside fruer

Jeg fik et kæmpe chok i nat!

Lige for at afdække billedet, så er det Arthur der forsøger at tage chips med munden her til aften…det huede ikke de store, så de fik deres egne skåle uden Arthurs savl i lol Vi har spist fredags snacks og set Disney show her til aften… eller hedder den Disney sjov? hmm

Der går heldigvis længere og længere imellem de hårde nætter som da Arthur var helt lille. Den store forskel skete i januar, da han var ca. 1,5 år, hvor han endelig begyndte at sove igennem og kun engang imellem vågnede om natten. I nat vågner jeg så ved at Arthur skriger HELT VILDT!!! Jeg sprang op, da jeg kunne høre at der var noget galt. Da jeg kommer ind på hans værelse, sidder Arthur kraftdejsmer på GULVET!!! Så han er simpelthen for første gang kravlet/faldet ud af sin tremmeseng. Den lille skat sidder og græder og tager sig til hovedet og siger av av moar åårh lille pus….oooh dear lord… så ved man bare at en hel ny slags kamp melder sig på banen.

Jeg havde glemt at den dag selvfølgelig ville komme og resten af natten sov han hos mig, da jeg var bange for at han kunne komme til skade. Han væltede rundt og kunne ikke finde ro og jeg fik måske 4 timers søvn. Oveni jeg har været lidt sløj, så var idag altså en hård nyser at komme igennem. Her til aften havde jeg så helt glemt at han kunne kravle ud og det slår mig først, lige da han skal puttes og imens jeg sidder og grumler over, hvad jeg dog skal stille op, kommer jeg i tanke om at den seng han har, der kan man fjerne nogle tremmer i midten, således at han stadig ikke kan falde ud. Det kan han jo egentlig godt, men det er svært og i al fald bedre end at falde det lange stykke. Så kravlede han lige ind og ud et par gange af den lille åbning og havde en fest og så lagde han sig til at sove. Det er dælme smart med den seng! Den er fra Flexa, men jeg ved desværre ikke om de sælger den stadig. Vi har i al fald været meget glade for den og den kan bruges langt ud i fremtiden og tilsidst bruges som briks eller lille sofa med puder i.

3 kommentarer

 • Mette

  Kan du ikke pille hele den ene side af? Hvis sengebunden er helt nede, slår han sig ikke, hvis han møffer ud over kanten. Læg en legemåtte på gulvet ved sengen.
  Da mine begyndte på deres akrobatiske kunster ud over kanten af tremmesengen, valgte jeg den løsning. Det hændte, at jeg fandt et sødt slumrende barn på gulvet eller halvvejs på gulvet (legemadrassen), men ingen skade sket. De lærte ret hurtigt at sove i sengen uden at trille ud over kanten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sengen sælges stadig. Bare ikke lige til min pengepung 😕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete Christensen

  Hej Sarah! Jeg holder så meget af at følge dig her på ig. Hvor er Arthurs sengerand fra? ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine halskæder i Forside fruer