Random weekend lir & lidt om fremtiden

Sådan fejrede vi Arthurs store dag

REKLAME FOR DETVIER.DK

Selvom Arthur egentlig havde fødselsdag i sidste uge, så ventede vi til lørdag med at fejre ham. Mit overskud er ikke helt så stort disse dage som det plejer at være, så derfor var firmaet Detvier.dk nærmest en gave fra oven! Jeg har efterhånden holdt en del fødselsdage og temafester og en af udfordringerne er at mange webshops mangler dele til festen, således at jeg skal købe pynt og artikler mange forskellige steder. Her bestiller man bare en pakke med det tema man kan lide og så får man alt, hvad man behøver til en fed børnefest. Jeg valgte en deluxe pakke som er en luksuspakke og kassen, der kom var proppet med alt muligt lækkert pynt, tallerkener, kopper, sugerør, balloner, ballondyr (virkelig fede ballondyr!!) stor haj pinata, kølle, popcorn bæger osv. Prisen har jeg også tjekket igennem og skulle man have alle de samme ting andre steder, så havde det været dyrere, så der er også penge at spare for den samme mængde.

Men det fedeste ved denne pakke er faktisk at man får et blad med omkring temaet og en personlig hilsen til ens barn. Bladet er proppet med inspiration til fødselsdagen lige fra lege, opskrifter og oppyntning. Det kan faktisk ikke blive nemmere at holde verdens bedste børnefødselsdag. Jeg kan klart anbefale at i prøver det af!!

Vi talte hele ugen om at vi skulle gøre klar til festen lørdag og min seje lille Alma ELSKER at hjælpe mor med at gøre rent og rydde op (det er da noget man kunne håbe blev ved) . Albert derimod, vil heller spille mindcraft lol. Arthur havde en vidunderlig fest og alle børnene hyggede sig. Haj pinataen fyldte jeg med de sæbebobler, masker, knaldpropper og meget mere, der fulgte med i kassen og så tilføjede jeg en smule slik. Selvom det med at smadre en pinata er et udenlandsk fænomen, så er det altså et virkelig godt indslag til en børnefest som synes at det er hylemorsomt:) Skulle nogen være i tvivl, så valgte jeg Super hero temaet, da Arthur jo er vores lille supermand:)

 

Konkurrence!!
Jeg har fået lov til at udlodde et valgfrit Deluxe tema for 8 personer!!
Man skal deltage på min instagram via dette billede. Alt man skal gøre er, at kommentere, hvilket tema man gerne vil vinde, og følge Detviers instagram her 🙂

 

En lille morgenfrisk pige, der er hoppet i pige ridder klædud tøjet og svinger støvsugeren. Al den energi hun har, kan heldigvis kanaliseres ud til noget nyttigt engang imellem istedet for hun “kravler” på væggene. Og nej….hun blev ikke tvunget, hun gør det fordi hun indtil videre, synes at det er sjovt 😉

De der ballondyr holder stadig og ungerne er HELT vilde med dem!!!! Deres ben er lige nøjagtig af en vægt, så de ikke flyver op, men nærmest bevæger sig hen over jorden- ren magi

6 kommentarer

 • Kira Brinkmann

  Det var da en utrolig god idé med sådan en pakke – må jeg sige. Det ville alle børn da gå helt amok over og samtid så nemt for forældrene. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Må give de andre ret – du virker som en helt fantastisk mor og det brænder bare igennem at du vil gøre alt for dine børn! Stor inspiration til mit fremtidige virke som mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lejla

  Det er smart mes sådan en pakke:).Hvorfor er der ingen børn på Arthurs alder med til fødselsdag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøøøj, så fint! Tænk, hvis man havde kunnet få sådan nogle fede færdige pakker, da mine piger var små…Jeg lavede altid alting selv og det tog en krig hver gang, 3 gane om året og to i samme måned selvfølgelig;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Må stemme i, du virker virkelig som en fantastisk god mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TJ

  Du er en fantastisk mor❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Random weekend lir & lidt om fremtiden