Min hårfarve & favorit hår produkter

Et lille numse indlæg

Dette er slet ikke ment som et surt opstød!! Eller en kritik af andre eller deres udseende. Men sagen er at jeg nu et par gange har taget mig selv i at næsten at være FLOV over min lille bitte røv og det bliver jeg irriteret på mig selv over, for jeg fejler sgu da ikke noget. Men hver dag når jeg scroller igennem min insta (ja jeg er nok lidt arbejdsskadet) der ser jeg bare den ene store fede røv efter den anden. Jeg har ikke en særlig stor poppo og pt i verdenen, der skal numser jo nærmest være så store som overhovedet muligt. I starten da den numsetrend startede, tænkte jeg faktisk det var fedt med et mere nuanceret billede af, hvad der var smukt og at skønhed kommer i alle former, men nu er det da næsten som at der ikke er “plads” til dem med de små pigenumser og dem er der altså en del af hehe og jaaaa jeg gad da godt at have en røv mere ala Kim K eller bare min vold lækre blogger kollega Irina, men det har jeg ikke og jeg nægter at få noget smidt i den og træne den større har heller ikke været en succes…min røv VIL bare være lille og sådan er det lol

Desuden så kan en lille røv passe ned i alle sæder både børnesæder og voksensæder og man kan altid finde et sted at parkere en “lille bil” og tøj udvalget er fordoblet fordi vi kan passe en str 16 år hehe

Ja så jeg vil nok bare lige slå et slag for skinny bitches som ikke har lige så meget til gården som andre måske har og lige minde folk om at det OGSÅer godt nok og pænt. Alle numser smukke- store som små. God røv og god weekend til alle!!

8 kommentarer

 • Pinden

  Ku’ fristes til, at sige det samme om bryster😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for at hylde den lille røv også! De bliver aldrig hyldet mere nej. Tud tud.

  Hilsen en anden med en lille røv

  / sisselsolsort.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zmilla

  Jeg har bare en ryg med ben på- og det har jeg valgt at acceptere (det giver også en god joke- der er jo ingen grund til at klappe folk på ryggen når de ikke er ved at kløjs i noget 😉😜). Selv i min bedste træningsform formår jeg kun tildels at komme den rynkede mor-røv til livs. Men større bliver den altså ikke. Men måske man egentlig skal vende fordommen lidt om her.. vi tænker jo ofte at afrikanske gener avler en god booty.. at latin banes har den perfekte timeglas figur.. jamen i det regnestykke er altså også at langbenede slanke vestlige kvinder, fra naturens side, har små halvflade numser.. og det er bare helt okay ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Små røve kan også lave stort…som man siger…
  Jeg selv syns trenden ala Kardashian, er forfærdelig og er glad for min popo hører til i ‘din’ kategori.
  …når det er skrevet, så er jeg glad for på de større numsers vegne at de er begyndt at fylde så meget – Sort of speak….
  Tænker det gavner fremtidens piger, at uanset størrelse (og her mener jeg IKKE dèn størrelse, for lige dèr betyder størrelsen noget) på deres numse, så er den perfekt og lækker.
  Hurra for vores numser, både de små og store….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Det er så sandt som det er sagt.🤗 GO RØV.👻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martha

  Og engang så man ikke andet end tynde numser over det hele – skøn udvikling der er kommet, og fedt at større kvinder kan hvile mere i sig selv. Hvis sådan noget kan gå dig på, så må selvværdet være helt i bund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg er blogger…. jeg skal skrive om noget HVER dag. Det er indhold og en tanke jeg deler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fellow skinny bitch

  Du har så ret tak blev lige det mere glad for min spionrøv. Hvor er sine shorts fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hårfarve & favorit hår produkter