EFTERLYSNING der giver (katte) pote ;)

Min hårfarve & favorit hår produkter

Jeg får en del spørgsmål i forhold mit hår, hårfarve og hvordan jeg holder det lækkert. Det er jo ikke en hemmelighed at det er extensions (lavet af Salon Lækker på Frederiksberg) men bare fordi det er extentions, så skal det stadig passes og plejes som ens eget hår.

Min farve: En af de produkter som jeg er fuldstændig obsessed about er Maria Nilas colour bomb. Det er en slags balsam man putter i håret efter vask og balsam og så lader man den sidde og trække idt og så får man frisket sin hårfarve op. Den afgiver farve og den jeg bruger hedder Cacao red oggiver mit eller leverpostejsfarvet hår en mere kastanje farvet og gylden kakao farve. Så derfor farver jeg næsten aldrig håret længere fordi jeg bruger den.

Få blødt hår: Da jeg både fønner, glatter og krøller mit hår hver gang jeg har vasket det, hvilket jeg kun gør 1 gang om ugen og så ellers bruger dry-shampoo, så smider jeg milkshakes skum i det håndklædetørret hår og så når det er stylet, sprayer jeg Milkshakes integrety olie i og voila, så er mit som noget ud af en brasiliensk hårreklame hehe 😉 Jeg ved ikke hvor man kan få disse produkter, men jeg får mine hos Salon lækker og egentlig vil jeg nok anbefale folk at få dem derfra istedet for nettet, da alt hår er forskelligt og en frisør lige kan se, hvad der er bedst for DIT HÅR.

3 kommentarer

 • Rikke Iversen

  Super flot hår 😀
  Hvilken shampoo bruger du? Bruger du conditioner eller maske? Hvor tit bruger du farvebomben? Bruger du heatprotector inden du fønner eller glatter?
  Kh
  Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det fungere endnu bedre med farve kuren inden balsam da shampoo gør håret mere modtagelse end efter balsam da det lukker håret.. 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Ser flot og sundt ud!!!! 👍🏻Spiser du stadig de der vingummier for håret?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERLYSNING der giver (katte) pote ;)