Når man skal dele sin kærlighedsbasse?

Se fremskridt i sommerhuset :)

Jep det er sort maling som jeg har i hovedet, hvilket jeg først opdagede da jeg tog billedet. Vi er stukket af et par dage til sommerhuset. Flokken var enige om at holde fri 2 dage i 27 grader lige var sagen og så kunne jeg jo få lavet  lidt praktisk.

Det er meget nemmere at være i sommerhuset end derhjemme med 3 små børn, for de er fulde af energi og her kan de rende ud og ind og vi er langt fra farlige veje og bekymringer.

Hertil formiddag har jeg fået malet noget af den ene væg udenfor, imens ungerne legede. Det går selvfølgelig 10 gange langsommere med børn at få noget som helst gjort, men når man ikke har travlt, så er det helt ok. Det er jo UTROLIGT hvor meget en klat maling kan gøre!!! Huset er helt  slidt brunt i farven og bare virkelig grim. Men vi vil male det sort med hvide vinduer. Se forskellen nederst:) Jeg bliver vild i varmen af at se vores hus blive smukkere og smukkere 🙂 Så snart jeg begynder på et projekt, så vil børnene hjælpe, hvilket jeg prøver at give plads til, da det er vigtig for mig at skabe en fælles følelse omkring vores sommerhus og vores liv generelt. De store fik lov at skrubbe vægge og Arthur fik en pensel og “malede” huset med vand hehe.

Idag kom vores lækre legehus og gyngestativ som jeg fandt på en side, der hedder Solundhuse.dk Arthur var meget imponeret over kranen, der bar tingene fra lastbilen ned på græsset. Det er et samle-selv sæt, hvilket jeg under ingen omstændigheder kommer til at klare selv, så jeg skal have fat i min tømre igen. Legehuset skal vi også selv male og der er min plan at gøre det til en fest og få børnene til at hjælpe. Når der ikke leges eller arbejdes…så spises der og hygges. Vi kan lige klare livet;)

7 kommentarer

 • OMG! Det er en ordentlig omgang!
  Du er eddermame for rocker-sej at kaste dig ud i den opgave med 3 små børn omkring dig!
  Hatten af – big time:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg elsker det er et ældre brugt hus du har anskaffet dig og ikke et nyt fungis-inspireret hus som alle de andre skal have. Det er hus har charme og virker smadder hyggeligt – ét hvor man ikke er bange for at smække fødderne op og slappe af. Stor ros for dette samt at ungerne er med i det hele, det er SÅ fantastisk☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Elsker at følge med i sommerhuset! Vil ha mere! 🙂
  Har du iøvrigt nogle ordentlige låse på dørene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er det skønt at se børn som ikke stirre ind i en eller anden form for skærm 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor bliver det bare fint 🙂

  Jeg er totalt inspireret ud over det sædvanlige i vores jagt på sommerhus.

  Glæder mig til flere opdateringer fra sommerhuset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Hansen

  Hej Saras vil bare ønske dig tillykke med dit skønne sommerhus. Det er dejligt at få liv til at følge med i din istandsættelse og se at du selv deltager i det hele ogbikke mindst også dine tre dejlige børn. Du inspirerer mig rigtig meget og tror helt sikkert at du også i spirerne andre. Håber i kommer til at nyde sommeren i huset.
  Er selv lige flyttet fra lill lejlighed i stort hus og vi nyder at kunne gå ud i haven og bare sidde om aftenen og nyde fuglesang og hvad service ellers er.
  Kh Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det bliver bare så fint og hyggeligt at følge med i projekt sommerhus og jeres liv☀️😎

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man skal dele sin kærlighedsbasse?