Se fremskridt i sommerhuset :)

Det kunne være endt katastrofalt!!

Her sidder vi ligeså stille og hygger med frokost og vi aner ikke at vi om få sekunder står over for en ret så farlig situation!

Min tømmer kiggede lige forbi for at tale om kommende opgaver og Arthur hiver i ham og de går ind i køkkenet, hvor jeg hører ham råbe efter mig. Jeg springer op og ser så en meter høje flamme i køkkenet!!  Der stod en gryde i blød i håndvasken og den tog jeg per automatik og smed hen på ilden og den slukkede. Hold nu K!!! Et chok!!! Christian havde haft fokus på at få børnene væk og da rummet med et blev fuld af røg, hev han også mig ud som bare stod og stirrede chokeret på det afbrændte komfur og elkedel.

Vi fik hevet alle de brændte ting ud og kunne konstatere at jeg har været ufattelig heldig. Hans timing har været så vigtig! Var han kommet 5 min senere ind, så var hele huset futtet af!! Der er knastørt og huset er lavet af træ… det var brændt ned på 20 min!! Det vildeste var jo at man ingenting hører. Der var helt stille inde i huset.

Så ja, vi slap billigt og lærte noget. Herhjemme har vi et børnesikret komfur og jeg havde slet ikke tænkt på at han kunne nå knapperne. Tænk hvis han lige havde tændt inden vi hoppede i seng eller var gået en tur på stranden. Nu er der installeret røg alarmer og min søde nabo kom ind med en ildslukker, så nu er vi bedre forberedte og mere trygge.

Albert kom ned i haven imens vi stod og snakkede om branden og spørger om vi ikke godt nok skulle have nye gardiner. Jeg undrer mig da lidt over sådan et spørgsmål fra en 5 årig, men jeg står midt i en samtale og tænker ikke videre over det. Da jeg så kommer ind i stuen, kan jeg se at drengene har revet gardinerne til terrassedørene i stykker… som i flænset dem fuldstændig…. altså hvad fanen sker der!!! Lol sindsyge unger!!! Først brænder Arthur næsten huset ned og så flænser Albert vores gardiner… det bliver sgu hurtigt dyrt at have sommerhus, hvis det bliver standard!!! Heldigvis kommer der jo nye gardiner, men stadig, så måtte jeg lige løfte pegefingeren. Sikke en dag!!

4 kommentarer

 • Jette

  Sikke et chok. Godt du har fået købt røgalarmer. Håber også at du har det i din lejlighed derhjemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KirstenR

  Hold da helt op, der er gang i dine dejlige børn. Ret heldigt i opdagede branden i tide, med alt det arbejde du har lagt i jeres lille oase.
  Med hensyn til gardinerne, så er der vist ikke grund til at skælde for meget ud, de er mage til de gardiner jeg havde som undergardiner i 1981-1984 i et rækkehus jeg boede i, så de må være udskifningsmodne 🤭🤗🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Uha, en forfærdelig oplevelse. Godt at I alle er ok. Jeg må tage hatten af for dig, Sarah. Du har godt nok hænderne fulde med 3 små børn alene. Du gør det så godt. Håber I får mange dejlige timer i jeres nye sommerhus. Jeg ville ønske jeg havde et. Vejret i DK i år er jo så godt ☺❤☀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Puhaa da 😨 men godt at der ikke skete noget med jer… med hensyn til det gardin, så går de altså hurtigt i stykker hvis de er blevet lidt møre af sol og varme 😀 så det er nærmest ikk din drengs skyld 🤣🤣👍🏻❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se fremskridt i sommerhuset :)