Se den vilde forvandling

Afsløring

Jeg har egentlig vidst det i noget tid, men når man er sådan en semi-kendt rødbede som mig, der næsten på et ulækkert niveau, deler meget ud af sit privatliv, så er der bare nogle ting som jeg ikke vil dele. I takt med at Forside fruer er blevet så kendt som det er, så er mit behov for privatliv også steget. Så derfor afslører jeg først dette nu.

Jeg har besluttet sammen med børnenes far at det er bedst at vi flytter tættere på hinanden efter vores oplevelse med Arthur og hans krampeanfald. Oplevelsen sidder stadig dybt i både mig og far og det er ikke rart at have et lille barn, der næsten uden varsel kan blive så dårlig og så står man der med 2 andre børn og far eller mor er over 30 min væk. Jeg har vendt og drejet, hvad det smarteste ville være. Der er ingen tvivl om at vi elsker vores smukke villalejlighed med havudsigt, men vi måtte eks. ikke frit bruge haven og vi bor lige ud til en meget trafikeret vej som ikke er særlig fedt med små børn.

Problemet med at finde et nyt hjem var egentlig at jeg gerne ville have det hele og det var svært at finde “både og” MEN nu har vi jo fået et fantastisk sommerhus med 5 min gang til vidunderlig strand og 1000 kvm have og 3 værelser, så vores behov for at have meget udeplads, kan blive dækket der. I vinterperioderne er vi altid meget i Lyngby. Vi elsker Lyngby og det er også der far bor, så der har jeg set på lejlighed. Jeg tænker at hvis vi bor i Lyngby, hvor der er sjovt at være, når vejret er gråt og kedeligt, så har vi sommerhuset til når vejret er vidunderligt. Så ja… jeg har faktisk endnu mere om ørene end i lige vidste for på onsdag, der har vi sidste dag i vores nuværende bolig og så rykker vi i sommerhuset resten af sommeren indtil vi flytter i den nye lejlighed. Jeg får også lavet meget mere i forhold til renovering, når vi er i sommerhuset og Albert går på sommerferie lige om lidt, så timingen er perfekt.

Jeg er helt høj på alle forandringerne. Sommerfuglene vælter rundt i maven på mig af ren forventning og glæde over alle de gode ting, der sker nu. Børnene glæder sig helt vildt, da de har været sure, hver gang vi er kørt hjem. Ja vi kommer i al fald ikke til at kede os og denne uge bliver fuldstændig vanvittig.

Denne weekend var den sidste inden flytning, så vi tog ikke i sommerhus, men istedet var vi hjemme, så jeg kunne få et overblik over hvad vi ville have med og hvad der skal opbevares og så råhyggede vi med venner og god mad.

 

 

11 kommentarer

 • Else Bjerring

  Sådan du er sku sej, og er helt sikker på du har taget den helt rigtige beslutning👍For dig og din kære børn. Bliver bare mere og mere spændende at følge dine projekter. Forsat rigtig dejlig sommer til jer alle 4 og god arbejdslyst ☀️🍾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Tillykke med beslutningen:-) Jeg er også meget interesseret i den lyserøde kjole! Hvor får man fingre i den? På forhånd tak og rigtig god flytning:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg er vokset op med ferier i sommerhus. Det er lækkert lige meget årstiden. Jeg husker så mange dejlige juleferier, efterårsferier og påskeferier i sommerhuset – Det har vi haft så meget glæde af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg selv fra Virum af, du ville ikke fortryde, at flytte til Lyngby. Det en fantastisk by 🙂 også er der jo hellere ikke længere til Klampenborg/Charlottenlund strand 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Super fedt, synes det SÅ fedt
  Med sommerhus for jer og byen om vinteren ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvis man har fulgt med så plejer sådan noget her at være din måde at forberede folk på at I er sammen igen ☺🤔😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg <3
  Hvor er din fine lyserøde kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Dejligt for jer ☀️👌🙌 er jeg den eneste der håber du og Michael finder sammen igen? ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mortil3

   Det hepper jeg også på❤
   Skønt for dig Sarah Louise med alle de gode ting der sker i dit liv nu. Syntes du er en mega sej mor og klarer det så godt med de 3 små. Jeg har børn på tilsvarende alder og det kræver sit nogle dage at få det hele til at gå op i en højere enhed.
   Jeg glæder mig til at følge med i sommerhus projektet. Rigtig god sommer til dig og dine børn

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Velkommen til Lyngby 😍 her er helt fantastisk! Det tror jeg ikke at du kommer til at fortryde. Jeg er SÅ glad for at være flyttet hertil og jeg glæder mig til at læse med om hvad du kommer til at bruge den dejlige by til! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se den vilde forvandling