Sommerhuset indeni forvandling!!

Om at ligge opgaverne på hylden en kort stund

De sidste par uger har været hektiske og det hele er så eskaleret denne uge, med flytning osv og fredag da Arthur skulle hjem til sin far med de to “store” så tog jeg mig et velfortjent break. Jeg var en tur ved frisøren, jeg fik lavet vipper og så kørte jeg hjem til min veninde og smed mig i sofaen. Den stod på vin og pizza, for vi orkede ikke at tage på restaurant. At være hjemme og hygge med musik og gøre sig klar i meget afslappet tempo, var helt perfekt. Vi endte med en lille bytur og så sov jeg på hendes datters værelse hehe

Det var dejligt at sove længe og spise morgenmad sammen, men så var det så også tilbage til arbejdet. Jeg kørte imod sommerhuset, hvor jeg havde modtaget nye havemøbler, der skulle samles og krukker, der skulle sætte på plads og på vejen holder jeg lige ind til siden på en landevej, da jeg opdager nogle smukke blomster. Jeg får så meget energi og glæde ved naturen, så jeg kan blive helt overvældet, når jeg står der og kigger ud over markerne eller havet og sådan har jeg altid haft det. Jeg fandt ud af at de hedder Gederams og åbenbart ikke bare er smukke, men de kan også spises. Det gjorde jeg ikke, men fed bonus info og jo det skal da prøves en dag.

At stå der i aftensolen på terrasen og sætte hjemmeplukket vilde blomster i mine smukke nye krukker, kan kun beskrives som lykke… der er så fredfyldt og rart at være her og meget kontrastfyldt i forhold til at bo i byen, hvor alle løber med 500 km i timen.

5 kommentarer

 • Lullu

  Hej😊
  Hvor er dit Mobil cover på billedet fra? Har ledt og ledt efter et lignende 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt for dig, at alt går så godt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Lægge😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Dall

  Kære Sarah Louise…
  Dette er ABSOLUT ikke nogen kritik, kun en oplysning… Håber ikke du bli’r ked af det, el. føler dig angrebet…
  Det hedder:
  Lægger / lagde / jeg har lagt
  (om en handling/bevægelse)
  Det hedder:
  ligger / lå / jeg har ligget
  (om en stilstand)

  Rigtig mange tager fejl af de begreber…
  Udover det:
  Stort cadeau til dig & dit arb.
  MVH.
  Kirsten…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hvor er din venindes røde og prikket kjole fra? 🤷🏼‍♀️😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhuset indeni forvandling!!