Klar parat flyt!!

Sommerhuset indeni forvandling!!

REKLAME

Jeg er endelig ved at nå til måls i det ene af rummene, nemlig vores stue. De andre rum er godt på vej. Jeg synes at det er så skægt at lave de her før og efter billeder og jeg havde fuldstændig glemt, hvordan det så ud, da jeg købte det. Jeg har malet væggene hvide, men stadig så man kan se væggenes struktur, jeg vil ikke have at stedet bliver ALT for fint, det må godt stadig føles som sommerhus.

Den største forandring er gulvene og de flotte gardiner. Begge dele fandt jeg hos Garant i Valby. Jeg vidste egentlig ikke helt, hvad jeg ville have til at starte med, men de kom ud til et møde i sommerhuset med prøver og så kunne jeg danne mig en fornemmelse af, hvad der var flottest. Når det er gardiner og gulve, så er det bedste nok at tage ind i butikken og få den rette vejledning og så kan man se og røre ved produkterne. Ejerne er iøvrigt de sødeste mennesker med meget høj service niveau!! I kan tjekke Garant i Valbys instagram ud, den hedder @garantvalby og er fuld af spændende interiør og design inspiration.

Jeg har valgt sorte folde gardiner som er custommade til mine vinduer og i børneværelset og ved de store vinduer, har jeg valgt rulle gardiner, der lukker lyset ude. Ved dørene ud til terrassen, har jeg valgt nogle fine netgardiner, så man kan holde fluer osv ude, når dørene står åben. De er både smukke og praktiske. Køkkenet skal også renoveres, men indtil videre har jeg fået lavet gulvet i sorte og hvide tern. I kan lige skimte det på billedet:) Jeg mangler stadig lige at male vindues lister og nogle andre småting, men det skal i bare lige se igennem. Er det ikke blevet fiiiint:)

20 kommentarer

 • Monica

  Hej Sarah

  Nu bliver jeg nødt til at følge din blog, da jeg gerne vil følge med i husets udvikling. Dette fordi jeg har haft hele min barndom i nabohuset, og agter at have huset i familien i maaaaaange år endnu 😋
  Nu fik jeg set lidt af det, og det er godt nok noget af en forvandling 😱
  Men tak for denne sommer, vi ses til næste sommer, som forhåbentligt bliver ligeså god som denne 🤣🌞
  De har spurgt om Alma kommer i sommerhuset næste år, for så kan de bruge mere tid sammen 😊
  Mvh naboen og pigerne 🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Er den blå stol på første billede kkke en gammel BM? Sig ikke du har smidt den ud!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Sig ikke du har smidt stolen med den blå hynde ud (på det første billede)! Den stol kan evt være en BM. De to kurvestole er også rigtig fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor er det bare blevet fint!
  Men er jeg den eneste der kan se et spøgelse på billedet med de to stole? En mørk skygge ved døren? 😳😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  flot med de hvide vægge og terrassen udenfor – I kommer til at få det sååå hyggeligt 🙂 men synd, synd synd, med udskiftning af det fantastiske oprindelige kvalitetsgulv til noget klikgulv(?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Helt enig…, de gamle gulve kunne have blevet SÅ flotte….og havde giver meget mere sommerhusstemning. Klikgulve/parketgulv hører ikke til i et sommer hus efter min mening.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Flot forvandling! Dog var jeg meget vild med kurve stolene, de skulle bare have en ny hynde. De er SÅ fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thonyogrebekka@live.dk

  Wow hvor er det smukt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Du er så sej og proppet med overskud til at forme dit sommerhus præcis, som du ønsker det 👍
  Det bliver nogle af de bedste timer for dig og ungerne at hygge der, og efterfølgende ha’ skønne minder omkring.
  Hver sin smag, men jeg tænker også at de kurvestole er fede med andre hynder/puder.
  Hvis jeg skulle vælge gulvet, var det gamle nok blevet afhøvlet for at give et mere råt look, og så ville jeg have samme gulv i hele huset for at skabe ro og sammenhæng. I køkkenet kunne man lægge en løber, hvor gulvet er mest belastet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Elsker de kurvemøbler på de første billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det er simpelthen så flot! Wow – sikke et arbejde du har lagt i det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hvor er det blevet fint, er i øvrigt enige med flere andre om at de kurvestole er megafine og total sommerhusagtige hvis bare de får et par nye puder i 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie kathrine

  Hvor det blevet fint.💛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Godt valg med gardinerne super fine🌸 De stole som du viser på før billed er da fede måske med andre hynder i.👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hvor er de fede kurvestole og hynderne til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zanna

  Mega flot 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  😍😍
  Ser dejligt ud – og hvad er der mon sket med kurvestolene ? Dem kunne jeg da godt bruge 😂🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg syntes faktisk de kurvestole er ret så hyggelige, evt med nye hynder, så er de da fine til sommerhus – evt udenfor 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg synes, det er blevet mega fint, og jeg er vild med din energi! Dog havde jeg ikke selv valgt, de gulve, du har valgt, da jeg ikke helt synes, at de passer til sommerhusstilen, men det er jo smag og behag🙂. Virkelig et dejligt sted du har fået skabt til dig og børnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashion

   Enig i det med gulvene – synes ellers du har så god smag, men de der gulve passer altså sleeeeet ikke ind i stilen – sorry😃

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar parat flyt!!