Om at ligge opgaverne på hylden en kort stund

Det går fremad!!!

Der er altid noget igang her i sommerhuset. Den tømre jeg hyrede ind til at lave mine død flotte terrasser, måtte jeg simpelthen få til at hjælpe med børnenes nye legehus også. Da jeg fik det pakket ud, måtte jeg ligesom erkende at det projekt, var der ikke plads til inde i mit hoved. Heldigvis kunne Christian godt presse det ind og nu glæder jeg mig HELT VILDT til ungernes reaktion, når de ser huset. Ud over legehuset, så bestilte jeg også et ret fantastisk gyngestativ, hvor vi har sænket den ene gynge, så Arthur selv kan gynge og så er der en rutsjebane som er stadig er liidt for stor til Arthur, men genial til de store. Det er fra et firma, der hedder Sølund Huse. De har så mange søde sommerhuse, både klassikere og meget moderne. jeg valgte en af de store, så der er plads til at alle 3 unger, kan være inden i det. Jeg er stadig overrasket over, HVOR meget have vi har, for selvom vi nu nærmest har ALT…dvs. giga trampolin, hoppeborg, udendørs bænk og bord, kæmpe legehus, hygge gynge samt gyngestativ, så er der stadig MASSER af plads og have at boltre sig på. Det er et drømmested for de børn.

Planen er at de skal hjælpe med at male legehuset og være med til at gøre det til deres eget. Jeg har en ide om at det skal være gult med hvide detaljer og så skal deres lille legekøkken ind i sammen med nogle stole og bord, så de kan sidde og tegne og hygge derinde. Ude foran legehuset har min meget overskudsagtige nabo, gået kunstnerisk agurk på en ellers meget træls træstamme/trærod og forvandlet den til en bænk med bord til børnene….jeg anede ikke at han ville gøre det, så da jeg kom herop, stod jeg jo bare og måbede. han er sådan en type, der ser muligheder, hvor vi andre bare giver op. Et mere kreativt menneske, møder man ikke ofte i sit liv! Og jeg føler mig vanvittig heldig at han er MIN nabo. Hans egen have står selvfølgelig snore lige, så han har lidt kastet sin kærlighed på min og alle de muligheder der er. Og jeg stopper ham i al fald ikke hehe. Jeg var ikke selv kommet på de ideer eller været i stand til at udføre dem, så for mig er det en gave at han synes det er sjovt.

4 kommentarer

 • Jona

  Hej Sarah Louise, var det dig der spurgte ind til om man kan købe noget materiale til at lave sin egen rutsjebane? Jeg vil nemlig gerne lave en selv, da vi har et klatretræ der trænger til en, men højden passer ikke til standardmålene. Fik du nogle fifs fra nogen? God sommer til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Sorry – bliver lige nødt til at ordkløve; det hedder tømrer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Lækkert lækkert
  Du skal da have en robotgræsslåmaskine !!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hvor der det godt ud det hele Sarah❤️ Elsker at følge med i forvandlingen af sommerhuset.. p.s Den tømre har satme en god røv 👍😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at ligge opgaverne på hylden en kort stund