Vores sommerferieplaner

Mine halskæder fra tv

Nu kommer jeg vidst ikke udenom det længere. Der er ca. en trillion trilliard, der har spurgt ind til de halskæder som jeg har på i Forside fruer. Rent faktisk er det en af mine veninder, der laver dem og jeg fik mine i fødselsdagsgave. Hun er vildt dygtig med sans for det enkle og smukke.

I programmet har jeg en lille hånd på som beskytter imod dårlig energi og en smuk guldsmed, der bringer lykke. Hendes instagram hedder @Blackdesign_jewelry og i kan finde hendes smykker HER

 

1 kommentar

  • Annika kloster

    1000tak for at dele det med os ❤️
    Må bare eje en da de er vild flotte

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores sommerferieplaner