Mine halskæder fra tv

Vil du være iværksætter?

En af mine gode venner Martin Thorborg, der stiftede Dinero og er en anerkendt forretningsmand og populær foredragsholder og han er lige nu igang med at tournere hele danmark rundt med hans fede foredrag om iværksætteri. Jeg er selv iværksætter og det har jeg været siden jeg startede min første forretning som 19 årig og jeg ved at der er mange af jer derude, der går med en iværksætter i maven, men måske bare lige mangler det sidste skub eller inspiration til at tage springet. Hvor intet vover….

Og derfor ville jeg bare lige gøre jer opmærksom på Martin Thorborgs foredrag som bliver afholdt denne sommer 2018. Han er sprængfuld af god energi og underholdning og ikke mindst med en smittende personlighed. Så hiv din mand eller veninde under armen og fyld hjernen med positiv input med en af hans foredrag. I kan se listen over, hvor i kan deltage HER

Jeg er jo så heldig at han er min ven og jeg bruger ham ofte til at spare med og dermed undvige fejl og få det bedste ud af mine projekter og ideer:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine halskæder fra tv