Det går fremad!!!

Vores sommerferieplaner

Sommerferien er over os, dvs. at det egentlig kun er Albert, der har “tvungen” 3 ugers ferie. De to små er delvist i institution, dvs. de har ca. hver anden dag fri, hvilket er så godt, da jeg som i ved, har en del om ørene, skal arbejde og sommerhuset skal renoveres færdig. Vi har faktisk aldrig holdt ferie i den normale sommerferie, men vores børn har jo også altid været små og i vuggestue eller børnehave og så har man jo friheden til at holde fri, når man vil. Jeg har ladet mig fortælle at den frihed ryger, den dag de starter i skole.

Vi har lige været 2 uger i Dubai, så sommerferien bliver holdt i sommerhuset i dk og de store skal en uge ude og rejse med far. Min plan er til gengæld at tage dem alle sammen ud og rejse i en uge slut september eller start oktober, jeg skal bare lige have fundet ud af hvor vi skal hen. Men for nu, skal vi bare nyde den bedste danske sommer i årtier!! Her er lidt billeder fra de sidste par dage af god mad og gæster:)

9 kommentarer

 • rikke

  Hvorfor skal Arthur ikke med sin far på ferie?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Sarah. Jeg er meget nysgerrig på, hvor de fine liggestole er fra? Hvor har du bare gjort det fint derude!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Jeg vil lige sige, at man ikke mister “retten”, til at rejse og holde ferie, når man vil bare, fordi at de starter i skole. Jeg synes selv, at det først har stor indflydelse når de starter i gymnasiet, så I har en del år endnu 🙂 mvh en, der holdte ferie uden for skole ferien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Man har jo altid mulighed for at tage sine børn fri, hvis det passer bedst lige præcis udenfor skoleferie – men man har vel også lov at vise respekt overfor lærerne og deres arbejde, og vise børn at deres skolegang faktisk er ret vigtig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Lærerne holder deres 6. ferieuge i skoletiden…., det giver en masse dårlige vikartimer til børnene . Er det så manglende respekt overfor børnene. At tage sit barn ud af skolen 1-2 uger betyder ikke noget, så længe de laver skole arbejde på ferien. Undervisningspligt…., IKKE skolepligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dea

   Det er korrekt at lærere også har mulighed for at afholde 6. Ferieuge, men på den skole hvor jeg arbejder, er det mine lærerkolleger, der vikarierer. Det er planlagt i et årshjul. Synes ikke du per definition kan konkludere, at det er en masse dårlige vikartimer. Det er jo altid en vurdering om en rejse er større end den dannelse, der er i folkeskolen. Jeg bakker som hovedregel altid op om rejser, men jeg forventer at eleverne læser og laver matematik undervejs. Derudover er det jo også en vurdering om det er børn, der i forvejen har meget fravær, som skal “have lov til” at rejse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Hej Sarah
  Hvor har du mon købt det meget flotte mørke havemøbelsæt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor ser jeres sommerhus lækkert ud! Du er en inspiration til os enlige mødre.. Power Kvinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det går fremad!!!