På date

Body postkort

Lige et lille postkort fra sommer kroppen. Det er nu 2 år efter jeg har født og jeg føler at jeg endelig er sådan rigtig tilbage i form. Jeg bliver helt ked af det, når jeg ser kvinder der lige har født og efter 6 måneder, er kede af deres kroppe. Kroppen tager gennemsnitlig 2 år om at restituere og det første år er det HELT ok at bare stirre forelsket på sin baby og så kan man begynde at arbejde på kost og motion.

Alle kroppe er forskellige og det vigtigste er at mærke efter i sig selv og ens grænser. For mig skete der virkelig noget, da jeg skiftede min primære kost ud med plantebaseret og økologisk kost. Jeg får mange mindre giftstoffer og bedre fordøjeligt mad og det har en positiv indvirkning på hele mit system.

Udpluk af min kost fra min mad insta profil @easy_healthy_food

3 kommentarer

 • Helle

  Sikke en super smuk krop du har 😀 har du fået opereret din navle ? Syntes du har nævnt noget om navlebrok ?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej Sarah
  Hvor meget træner du og hvilken træning benytter du ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går næsten grædende i seng når jeg ser din krop. Jeg er 46 og liiiidt for rund. (Suk, misundelse er grum ting🙈). Jeg gik fra 55 kg til 95 kg pga fejlmedicinering. Det er lykkedes mig at smide ca. 10 kg… Jeg kæmper ikke imod en sød tand, gid det var så vel – derimod sloges jeg med manglende sult og ja, så holder kroppen jo på det den har. Jeg rør stort set aldrig sukker… Jeg vil rigtig gerne træne, men som bipolar afhænger dagene ofte af sindet og dermed lysten. Maden du laver ser SÅ lækkert ud – har du tips til at øge sult og evt til nem forbrænding og træning??? Kh Christins

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På date