Er det muligt?

Alle vil have en “bid af kagen”

Jeg tog dette billede igår aftes. Det var en af de dage, hvor de alle sammen ville sove ved siden af mor, så jeg lagde dem på den lange side og så kunne jeg sove ude i siden med benene dinglende ud over kanten lol…jeg sov virkelig dårligt, men hvad man dog ikke gør for de kære små. Jeg havde også brug for nærhed.  Selvom jeg jo ELSKER at være mor til 3, så har jeg oftest følelsen af ikke at slå til. Især når de alle vil putte eller kramme på samme tid og man kun har 2 arme.

De store var med far på ferie i en hel uge og både børn og mor havde savnet hinanden virkelig meget. Arthur var hjemme hos mig i den uge, da vi vurderer at en hel uge væk fra mor er i overkanten, når han kun er 2 år. Derudover så er det også meget fedt for de store at få den tid alene med far og Arthur alenetid med mor.

Jeg har bestilt ferie i september, hvor jeg tager alle 3 med. Denne sommer har været så vidunderlig, så jeg har ikke haft lyst til at rejse fra danmark og vores nye sommerhus.

2 kommentarer

 • Christine

  Hej Sarah,
  Hvad blev afslutningen med din du pair, og bla hendes ting?
  Går du med tanker om ny Ap?
  Kh Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  SÅ skønt – det er bare moderskabet når det er bedst 🙂

  Det er lige der hvor man vælger at sove med benene udover kanten af sengen, for at alle kan være der, at man i den grad slår til som mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det muligt?