Hverdagen med små børn er nemmere når...

DET skal i gøre med jeres børn

Vi har en vanvittig sommer, hvor der er over 20 grader fra morgenstunden og imorges fik jeg en spontan ide! Kort tid efter ungerne vågnede, smed jeg dem i tøjet og så kørte vi til bageren og købte morgenbrød og juice og satte os ved bellevue strand og spiste vores morgenmad der. Det var simpelthen så lækkert!! En hel anderledes morgen end dem man plejer at have. Dette var en lidt nem version af morgenmad på stranden, men havde jeg forberedt mig lidt bedre, så ville jeg have taget et tæppe med, så vi havde siddet på sandet.

Vi sad der i 45 min før vi tullede imod børnehaven. Børnene elskede det og vi aftalte at det bestemt ikke var sidste gang at vi gjorde det…men altså det er jo klart sjovest, når der er så godt vejr. Så man skal gøre det nu.

2 kommentarer

 • Christina

  Det er utrolig hvor lidt der egentlig skal til. Man kan betale sig i dyre domme med forskellige forlystelser og attraktioner, men ofte er det de små ting der giver de bedste minder og oplevelser. Jeg husker ikke alle de ture jeg i min barndom havde i diverse forlystelsesparker men til gengæld husker jeg det som noget af det hyggeligste når vi i høst sæsonen kørte ud til min far der høstede korn og spise aftensmad på et tæppe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Eeeej, min far er også landmand, og jeg husker det SÅ tydeligt!!! Det var det bedste. Og min mor havde lavet mad til alle mændene, der høstede, så vi kørte rundt med maden til dem. Jeg husker tydeligt den følelse af at hjælpe til og være “meget vigtig” 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagen med små børn er nemmere når...