En lille bitte dreng med et kæmpe stort hjerte

Lidt glad og lidt lyst til at græde

Nu sker det!!! Dagen jeg aldrig troede skulle komme fordi mine børn vokser naturligvis aldrig rigtig op….men det gjorde de så og ham her han starter midt august i rigtig skole. Han har lige haft 3 ugers ferie. 2 uger med mig og 1 med far og er startet i sfo.

Vi har virkelig nydt tosomheden nu vi har været sammen hver dag og det er altså noget finurligt noget at se ens lille babydreng, der pludselig joker på voksne manere, har vokset mega lange arme og ben og snakker om ting, jeg slet ikke vidste at han havde lagt mærke til. Og næste år er det Alma. VUPTI sagde det og jeg havde 2 skolebørn og kun en baby som jo ikke er en baby mere, men som jo faktisk starter i BØRNEHAVE om 6 måneder whaaat!!

At få 3 børn så tætte på hinanden giver også bare en følelse af at de ændrer sig meget lige pludselig alle sammen på samme tid. Havde der nu været 3 år imellem dem alle, så havde overgangen været mere glidende og mor-venlig lol om 6 måneder er det første gang i 6 år at jeg IKKE har et vuggestue barn!!! det er vildt nok at tænke på. Jeg kan nærmest ikke huske følelsen af ikke at have små blebørn. Samtidig med at det er sørgmodigt at sige farvel til den tid med baby og bleer og den helt unikke nærhed man oplever med en baby og små børn, så glæder jeg mig også til at prøve et nyt kapitel med større børn. Eksempel sådan noget med at rejse, hvor man kan være aktive med sine børn som at dykke med dem og gå på opdagelse på en måde, hvor de husker tingene og engagere sig ligesom jeg selv. Og så glæder jeg mig virkelig meget til IKKE at være så ofte syg. Jeg har aldrig været mere syg end den her tid med vuggestue børn.

Jeg stor-nyder den sidste tid med baby Arthur og hans små tykke lamselår for inden jeg får set mig om, så er han en langbenet dreng som sin storebror, der hellere vil kigge på damer og spille minecraft end at kramme med sin mor.

8 kommentarer

 • Ditte

  Min den ældste er 19 og den yngste er 7 og så har jeg en på 12 år jeg glædes ved de er så store nu at jeg kan gøre noget for mig selv nu bare det lige at smutte ned og handle eller gå over til en veninde med besked på hvor jeg er hvis de har brug for mig. Selvfølgelig savner jeg også da de var små og afhængi af mig men ikke så meget at jeg ønsker mig flere børn den tid er over 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ja, tiden går bare rigtig hurtigt. Om 12 dage skal min første fødte starte på efterskole😱😍. Det er også med meget bladede føglser. Men det er jo den helt rigtig vej det går, vi har dem kun til låns🤩❤️..
  god tur frem til dig og din☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Er netop nu på ferie i det jyske med mine 3 børn på 5 år, 3 år og 8 måneder. Har siddet for meget i aircondition så er blevet så syg og syntes bare det hele er så hårdt 😳
  Men læser dit indlæg og jeg bliver så rørt. Det er bare så sandt. Man skal nyde, nyde og bare nyde alt det man overhovedet kan for det kommer aldrig tilbage 😊😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Dejlige børn du har😍
  Min ældste skal snart i 1. klasse, synes hun har udviklet enormt på sit første skoleår – det er skræmmende men mest fantastisk! Og min mindste er lige startet i børnehave, det var den tid med babyer! Samtidig er det også skønt at de nu kan nogle andre ting, i år har vi eks. været på vandreferie med dem❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Mine to piger på 14 og 12 år gider heldigvis stadig godt kramme deres gamle, småpinlige mor. Og yngstemand på 8 (og som lige om lidt starter i 3. klasse 😳) er stadigvæk den kærligste krammedreng, der elsker at hygge med mor.
  Når jeg ser på billeder af mine børn som små; dengang de var små som dine yngste, kan jeg nærmest få helt fysisk ondt. Jeg kan føle et savn, som har jeg mistet dem. For de er væk for altid, og kommer aldrig tilbage, de der små, buttede, pudsige størrelser med den sjoveste fantasi. Hvor ville jeg nogle gange ønske, at jeg lige kunne svipse tilbage og nusse og kramme mine små børn og bare nyde dem uden alle gøremål og stress og jag. Tiden er gået gået så hurtigt, og selvom jeg er glad for mine søde og pisse irriterende teenagetøser og min milde og hidsige dreng, savner jeg også de sjove og hyggelige stunder, da de var små.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørk

  Nårh, sikke et dejligt indlæg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Brinkmann

  Av – ja, tiden med de små unger går så hurtigt og tit så glemmer man at nyde dem såen helt rigtgt.
  Jeg kan da huske at jeg dengang længdes efter de skulle kunne det og det og uden ar tænke på at så blev de jo hurtigt større. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, den tid hvor de var små flyver så hurtigt, men det ser ud ti at du husker at nyde dem, mens tid er:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille bitte dreng med et kæmpe stort hjerte