FASHION

Så er det på mandag det sker!!

Mine to frygtløse dinosaur tæmmere var med i Lyngby centeret i torsdags.(ja man måtte gerne klatre op på dyrene) De kører åbenbart et eller andet dino tema og skattejagt derinde, så hvis du har dino-glade børn, så er Lyngby lige sagen for tiden. Jeg hentede dem lidt tidligere end normalt og Arthur var hos far, så vi kunne komme ud og købe Alberts første skoletaske og penalhus.

Jeg var ret følelsesmæssigt påvirket af det…altså ikke sådan græde agtig, men bare i mine tanker…tænk engang…her går jeg og køber skoletaske til min store dreng. Han havde dog ingen specielle ønsker andet end at penalhuset skulle have en saks hehe ja det ved jeg ikke lige, hvor kommer fra og Alma blev selvfølgelig død misundelig, da hun opdagede alle de flotte pige penalhuse pyntet med glitter og da hun elsker at tegne og være kreativ ligesom sin mor, så fik hun også lige et og hun strålede som en lille stjerne af glæde.

Vi hygger os altid på en anden måde, når det er uden “baby”. Ikke fordi at det ikke er dejligt at være sammen med lillebror, men når det kun er de store, så kan vi bare lave nogle andre ting som eks. biografture og middage, hvor lillebror ikke mister tålmodigheden efter 10 min. Morgenen efter skoletaske salg, kørte vi eks. i lagkagehuset og spiste morgen og vi nåede rigtig at hygge og snakke inden de skulle i skole og børnehave uden at jeg skulle løbe rundt efter en 2 årig. Det var en sublim måde at starte dagen på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHION