Mor er en bangebuks & flyttestatus

Før og efter billeder af sommerhuset

Nogle gange fatter jeg ikke, hvor jeg selv får mit mod fra i forhold til de projekter jeg nogle gange får kastet mig over. Nu hvor næsten hele sommerhuset er ved at være færdig, kigger jeg tilbage og tænker på det meget smadret og gamle udgangspunkt og ser hvor langt jeg er kommet. Selvom det er enormt bekræftende at have “klaret den” så er jeg stadigvæk overrasket over at jeg rent faktisk gjorde det.

Dette er den ene side ned bag en af bygningerne. Der var kun ukrudt og ødelagt træværk før. Ukrudt og træer er nu fjernet, nyt træværk og terrasse er bygget. Jeg overvejer stadig at male selve hegnet sort, så det har samme farve som huset…hvad synes i?

3 kommentarer

 • Janni

  Ville ønske det var mit sommerhus, simpelhen så fint!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Det er en helt igennem utrolig forvandling.
  Vi troede ALDRIG det ville blive solgt, så skulle det være for grundens skyld 🤣
  Jeg tror måske jeg ville vente, og så måske se på det til næste år, og så tage det op igen, men lige nu ville jeg ikke male det.
  Ja, træværket omkring ser rigtig godt ud, og det ville næsten være synd, men jeg kan godt se din ide med at male det, så det hele er ens hele vejen rundt.
  Det er svært, og sidste ende, så er det jo sin helt egen vurdering 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Det nye træ ser så lækkert ud, så det ville jeg ikke male – men det ku være flot hvos det brune skur blev malet sort.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor er en bangebuks & flyttestatus