Smuttur til Paris!

En dag man aldrig glemmer eller…?

Det var en meget spændt lille dreng, der mødte op på sin første skoledag idag Og hans forældre var mindst ligeså spændte. Han havde både mor og far med på denne dag, hvilket han virkelig nød. Det regnede og derfor trak alle ind i gymnastik salen og der begyndte det at crashe lidt for Albert. Albert er modsat sin søster, ikke så glad for at være i centrum og bliver utilpas af at blive sat fokus på. Sådan har han altid været. Det er også grunden til at i generelt ikke ser ham på min insta og bloggen ligeså meget som de to andre. Jeg vil ikke presse mit barn til at stille op til noget som helst.

De store børn lavede en bro af flag og så blev årgang 0 råbt op en efter en og DET var liiiige lidt for meget for vores store A. Han var kravlet helt op i armene på far og gemte ansigtet i hans skjorte, da de kaldte hans navn. Han skulle dælme ikke nyde noget af at blive gloet på af alle og gå igennem af den bro. Han fik lov at slippe og han kunne igen slappe lidt af.

Derefter gik turen til det nye klasseværelse, hvor han skulle sidde ved siden af sin bedste veninde som han kender helt tilbage fra vuggestuen, så det var dejligt trygt for ham og så blev vi forældre vist ud…og så var det ovre…første skoledag for vores førstefødte var et overstået kapitel…VILDT.

Jeg husker slet ikke selv min første skoledag.. gør i det? Det gik først op for mig nu at jeg absolut intet husker.

15 kommentarer

 • Lena

  Husker tydeligt min 1. skoledag. Utroligt i betragtning af jeg er 65 år nu. Min mor syede vores tøj dengang. Havde en kjole på der kradsede helt forfærdeligt og var tillige snot forkølet 😤 men det værste var mit navn som stod skrevet på et bøjet stykke Hvidt pap 🙄 Nanny blev der råbt højt i klassen af min nye klasselærer hr. Wennerfeldt….. Det var mig !! Var altid blevet kaldt Lena (mit mellemnavn).
  Jeg var genert som mange andre og var ved at begynde at græde og kjolen kradsede endnu mere. Uha dårlig dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Tillykke med første skoledag, det er rigtig stort , både for mor og barn ❤️ Et helt andet spørgsmål , er det Aigle gummistøvler du har på på øverste billede? Jeg går nemlig og overvejer det mærke, hvis det er dem så ser de flotte ud 👍 er de gode at have på? Mvh og god dag Lisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg husker intet fra min første dag i 0.kl, der dengang bare var en gang pædagogisk opbevaring/forberedelse til skole. Kun at jeg ikke kunne lide at være der, men hellere ville være derhjemme.
  Da jeg startede i rigtig skole (1.kl.) husker jeg, at jeg havde en rød skoletaske og et blåt og rødt penalhus, der var tyk som en murstensroman. Jeg husker, at jeg vrælede så meget over, at min mor gik, at jeg til sidst vidst nok blev gelejdet udenfor døren og at de andre børn kiggede underligt på mig. Det fik lidt bedre, da hverdagene kom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg husker heller intet fra min første skoledag.
  Tror jeg har fortrængt det.
  Husker faktisk ikke meget fra min skoletid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg husker stadig min første skoledag eller brudstykker af den. Husker at min skoletaske var en lyserød minnie mouse, og at jeg var så glad for den. Børneklasselærerinden (det sagde man den gang) hed Else. Og så husker jeg at vi – mine klassekammerater og jeg sad i fællesrummet på nogle bænke i en firkant. Tænker vi og vores forældre har fået nogle informationer og sådan. Min første skoledag var i 1991, så det er også mange år siden, og husker derfor heller ikke meget. Jeg husker også andre ting fra børnehaveklassen fra timerne. Fx at vi skulle lære at stave vores navn, vi førte statistik over vores tabte rokketænder (hehe), vi spillede på musikinstrumenter, og klædte os ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg husker også min første skoledag i sommeren 87. Kunne ikke forstå der var så mange der gemte sig bag deres forældre 🤓

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg husker min og husker at det absolut ikke var noget for mig, kendte ikke en eneste hvorimod mange af de andre havde gået i børnehave sammen. Var og er stadig den dag i dag ikke fan af nye mennesker og at være i centrum osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg husker det tydeligt: Lærerne, eleverne, navneskifte og kasketter. Fantastisk dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Jeg husker min første skoledag. Min bedste veninde, som boede på samme gade som mig, kom hen til mig inden vi skulle i skole. Vi fik taget billeder uden for i vores indkørsel med vores nye skoletasker. Min var en rød firkantet lille skoletaske. Kan også huske på skolen inden vi skulle ind i klasserne. Vi var to 0 klasser. Og en af pigerne fra min klasse var så ked af det, at hun begyndte at græde. Det er ca 35 år siden nu. Meget sjovt at man kan huske få ting, for så mange år siden ☺.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Brinkmann

  Stakkels Albert og jeg kan sagtens sætte mig ind i hans sted.
  Det er jo ikke alle der såen lige nyder at være i centrum overfor så mange nye ansigter.
  Allederede når ugen er omme er han garenteret rigtgt på hjemmebane i klassen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Første skoledag er rørende og fantastisk. Jeg sendte i dag min søn til første skoledag i 9. klasse, hvilket er lige så rørernde. Alt sette skoleår er sidste hang for ham. Sidste billede af første skoledag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Elina havde os første skoledag i 0A 📚

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Stort tillykke med jeres store dreng!
  Begyndte at følge med i din blog da du var højgravid med Albert… og seriøst nu starter han i skole😂 sjovt at være med på sidelinjen og hvor flyver tiden afsted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg husker kun, hvilken dør på skolen vi gik ind af, samt at vi fik en eller anden lille åndssvag blyantspidser, formet som en mælkekarton😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Absolut intet husker jeg fra den dag 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuttur til Paris!