En tradition vi har

Vedr. min deltagelse i sæson 4 & mit venskab til Jackie

Der er åbenbart en bred misforståelse i forhold til min deltagelse i Forside fruer sæson 4. Jeg gik på et tidspunkt ud og sagde at NU var jeg færdig med Forside fruer og klar til at prøve nogle andre ting. Og det sagde jeg EFTER at vi var færdig med at optage sæson 4, men da sæson 4 først sendes nu, så tror nogle folk at jeg trods mine udtalelser alligevel har optaget, hvilket ikke er tilfældet. Det er meget normalt at der går helt op til 6 måneder eller længere fra man optager til programmet rent faktisk bliver vist på tv.

Jeg ville egentlig helst ikke have været med i sæson 4, da jeg ikke bryder mig om den tarvelige måde tingene bliver fremstillet på, men jeg havde nogle forpligtelser og aftaler at leve op til. Jeg har ikke ønsket at bidrage til drama og jeg forsøger i programmet at vise nogle mere ægte sider af mit liv og holde mig på afstand af drama. Men mon ikke der bliver talt om mig alligevel og drama skulle der alligevel blive masser af, jeg er bare ikke skydeskiven på samme måde. Vi må ikke selv se programmet før jer, så vi aner aldrig, hvordan vi bliver klippet og vi kan ikke nå at protestere. Så det er med ondt i maven at jeg tænder for tv’et slut august og sikkert skal ligge øre og øjne til mere bagtaleri og løgnhistorier. Nogle mennesker er bare villige til at gå meget langt for penge og fame.

Og så er der VIRKELIG mange, der spørger ind til mit og Jackies venskab, da Jackie i programmet udtaler at vi pt. ikke har noget forhold. Det kan dog undre mig at hun har valgt at udtale sig, da hun bad mig om ikke at udtale mig om, HVORFOR vi pt. ikke taler sammen. Vi aftalte at holde det imellem os og alligevel italesætter hun det så på tv. Til det kan jeg så tilføje at det er korrekt at vi pt. ikke taler sammen. Jeg holder meget af Jackie, det vil jeg altid gøre og vi har haft vores op og nedture i vores venskab. Jackie har taget nogle valg i sit liv som jeg ikke har kunnet forene mig med eller bakke op om og derfor er der opstået en afstand. I ser kun MEGET lidt af vores egentlige liv og derfor kan i ikke rigtig have en reel holdning til, hvad der foregår imellem os privat og jeg står 100% procent fast ved mine principper og værdier.

Hverken Tina eller Gunnvør har jeg noget udestående med og mit forhold til Amalie og Jannie gav jeg virkelig en chance, men som et voksent menneske, må man bare erkende, når man bare er for forskellige på alle planer. Jeg har oplevet at blive svinet til offentlig både på de sociale medier, i pressen og på tv af begge piger og de vil tydeligvis gerne have en hidsig modreaktion, men det får de ikke. Deres meninger har ingen indvirkning eller betydning i mit liv og jeg stoler på at folk kan gennemskue, hvad der er op og ned og så klare karma resten. De to var jeg ikke venner med før programmet og det er vi heller ikke nu og det er helt som det skal være.

Jeg ønsker kun Forside fruer al held og lykke i fremtiden og håber på at se programmet på den anden side af skærmen med popcorn og sodavand 🙂

 

28 kommentarer

 • Gerda

  det er forståeligt at du udtræder af forside fruerne, utroligt at du har holdt ud så længe, jeg må sige at Janni og Amalie er de værste tomhjernede gæs jeg længe har set, og jeg er virkelig ved at brække mig når de udtaler sig, især Jannie har dog en frygtelig stemme,og så tror hun at hun ser godt ud, føj siger jeg bare

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg synes efterhånden de andre fruers barnagtige opførsel nærmer sig voksenmobning. Jeg har heppet på dig fra sæson 1, fordi du er ærlig, og siger tingene til folk fremfor bag deres ryg. Specielt Jannie og Tina er direkte modbydelige overfor dig, Gunvor vil bare gerne være fair mod alle, og egentlig meget sød og Amalie har ikke en selvstændig mening eller tanke. Det bliver et tamt program uden dig, men du skal videre – du er meget mere end forside fruer og du fortjener ikke den behandling. Held og lykke – glæder mig til fortsat st følge dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • John

  Hey Sarah louise
  Først er jeg pæn fan af forside fruer.
  Et lille indblik i jeres gøren og laden.
  Dernæst
  Kan kun holde af din person.
  Du er benhård men du også i mine øjne faktisk ret morsom. 💕💕
  Ærgerligt men forståeligt du melder hus forbi til pige aftenen på Victor.
  Rigtige venner/veninder støtter op men skal også forholde sig kritisk til valg og fravalg.
  Mvh john
  Held og lykke med Alle dine fremtidige projekter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jackie har taget nogle valg i sit liv som jeg ikke har kunnet forene mig med eller bakke op om og derfor er der opstået en afstand.

  Venskab er et frivilligt, gensidigt og varigt forhold mellem to personer. Det adskiller sig fra bekendtskab og kammeratskab ved en større følelsesmæssig åbenhed, nærhed og forpligtethed. Venskab er kendetegnet ved loyalitet, fortrolighed, positive følelser overfor hinanden, respekt og en vis grad af overbærenhed.

  Husk den sidste del. Du er ikke hende og omvendt. Derfor accepter hendes valg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Nu ANER du jo ikke hvad det drejer sig om, så derfor ringer det “gode” råd lidt hult.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KirstenR

  Jeg tænker de fleste bedømmer dig ud fra din blog og ikke de klip man ser i en tv-udsendelse. Jeg tager helt bestemt hatten af for, hvordan du takler morrollen til dine 3 dejlige børn samt hvordan du har renoveret en gammel rønne af et sommerhus til at stå knivskarpt idag. Maling i ansigt på insta og negle der bestemt er blevet brugt. Se det er milevidt fra hvad tv- et viser os og bør være de værdier du bedømmes ud fra.
  Man skal også huske, at venskaber kommer og går med tiden, man udvikler sig i hver sin retning og finder andre værdier og deraf andre venskaber. Intet forkert i det. Nogle få holder hele livet i medgang og modgang og det er dem, man skal holde fast i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Troede faktisk du var blevet gode venner med Amalie, eftersom det lignede I havde en rigtig dejlig ferie i Dubai og hyggede jer sammen, er det så skuespil på alle jeres billeder og insta-story?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Who cares?……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Åhh Sarah, jeg synes det er vildt syndt at du skal ud og forsvare dig selv hele tiden. Du er en stærk person(lighed) og siger tingene, som de er, kender jeg selv alt for godt😊 Problemet IMO, er bare at de andre også må sige deres meninger, men det må du ikke, uden at det bliver drejet til noget negativt!
  Jeg håber du og Jackie finder hinanden igen!
  Kæmpe kram til dig! 💖💐

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Det gør jeg også. Vi har før været fra hinanden og fundet hinanden igen. Vi har trods alt kendt hinanden i 16-17 år:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • René

  Kommer der overhovedet flere sæsoner af det intetsigende dramafyldte program😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg synes absolut ikke at du er den dumme i det program, men det synes jeg faktisk heller ikke at du skal bekymre dig for at du bliver udstillet som, jeg har personligt taget stor afstand til nogen af de andres opførsel, så uanset hvordan det er blevet klippet, har udfaldet hvertfald været at jeg har taget dit parti 😊 Man kritiserer altid det man ikke forstår, du er en moden, intelligent og smuk kvinde og det tror jeg der er visse fruer som er misundelige over 😊 lad aldrig deres bagtaleri påvirke dig, fortsæt med at være hudløst ærlig, det er jeg også altid selv, der findes bare mange som hellere vil høre noget positivt end sandheden, hvad end de så vil lære af det 🙄 Du er en mega sej kvinde Sarah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Jeg kommenterer normalt aldrig.
  Men synes simpelthen bare ikke du får en fair behandling.
  Du er en fantastisk mor og en meget stærk kvinde. Jeg nyder virkelig at følge dig på Instagram.
  Jeg håber du formår at lukke af for alle de grimme ord, der nogle steder bliver skrevet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Du har vidst en meget stærk personlighed på tv, og vi er alle forskellige. Jeg har gennemskuet dig. Jeg skulle lige “lære” dig og kende i programmet og har fulgt din blog lidt. Du har satan game ben i næsen min kære pige! Og jeg er SÅ ked af du så HURTIGT bliver misforstået hele tiden i programmet. Men jeg fik eddermame øjenen op sidste sæson! Jeg glæder mig uanset hvad til en sæson mere med dig.
  Jeg håber du holder næsen over vandet, og nemlig husker på de værdier der sidder så fantastisk stærkt i dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Jeg synes det er dejligt du siger farvel og tak. Du passer ikke ind. Du har noget at byde ind med, det har de andre ikke ret meget at levere udover tomhjerne drama

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emma

  Thank god, du ikke mænger dig med de tomhjerner mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Altså Sarah du blev uvenner med Gunvør, uvenner med Tina og nu Jackie. Er der ikke et mønster her? Du er så hurtig til at tage offer rollen men du glemmer vist din opførsel i første sæson. Tre personer som du havde et forhold til inden forsidefruer er gået imod dig. Kig indad lidt og lad være med at give andre skylden for dine handlinger og udtalelser. Den her besked bliver sikkeert ikke vist, kan se du vælger kun de positive. Anyway din deltagelse i forsidefruee og den dårlige omdømme kan du takke dig selv for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hmm jamen er det ikke ligeså meget dem, der er blevet uvenner med mig og hvorfor så meget fokus på mig? Jannie bliver både uvenner med Gunnvør og tina også, men det er der ingen der taler om… Jackies og min situation har slet intet med programmet at gøre og nej der behøver ikke at være noget galt med mig, fordi jeg i et tv program bliver uenige med alle deltagere….du kunne nemt sætte mig i et program med 30 deltagere…hvis de er på en bestemt måde og meget ulig mig, ja….så opstår der uenigheder, men laver du et program med 100 mennesker, med samme værdisæt og karakter, så bliver jeg bedste venner med dem… du har ikke tænkt at der netop er en grund til at vi bliver sat sammen. Desuden står jeg ved alt jeg har ment og gjort.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Bech

  Hej Sarah🤗❤Er glad for at høre at du ikke vil medvirke i flere sæsoner af forsidefruer🙏Syntes du er alt for god og klog til at deltage i den slags programmer..og så med spejlblanke Amalie!! 😉Godt du er videre..så følger jeg dig bare på din blog..og glæder mig til at se mere til dig og DIN person. Syntes at det var dig som gav forsidefruerne indhold og mening..😍❤🙏Tak for dig Sarah..😊❤🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Synes det fair du trækker dig ud af forside fruer men for pokker jeg så det jo faktisk mest af alt pga af dig, fordi jeg synes du er en spændende person 👌🏻😃 men glæder mig til sæson 4 og se hvor meget drama der kommer og meget jeg skal råbe af mit tv når jeg er uenig 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Sarah Louise ..
  Jeg har fulgt alle 3 sæsoner & jeg har aldrig siddet på det yderste af stolen før Amalie og Janni’s fødselsdag hvor Janni bare overfalder dig .. Jeg er klar over det bliver klippet – men den scene var dråben .. Jeg kan sku godt forstå du vælger en anden vej – heldigvis deler du dit liv både her & på insta og jeg følger dig tæt ! Du er uden tvivl et ægte bevis på at man snildt kan være kendt – men at uanset hvad så er man først mor .. Du vild .. ❤️❤️
  Hilsen en meget tæt følger .. 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anniqa

  Jeg vil egentlig bare sige at du vil blive så savnet i forsidefruer,hvis det skulle forsætter efter denne sæson … du er og bliver den sejeste,ærligste og kærligeste i det program og jeg har krummet tærer over hvordan de andre har opført sig omkring din person,både til dit ansigt og bag din ryg 😱 jeg har fulgt dig siden du var gravid med Albert og har kun fået endnu mere respekt overfor dig og din måde at være på … ser så meget frem til dit program på DR2 ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg forstår sagtens du ikke længere ønsker at være med i programmet. Jeg må indrømme jeg ikke kan fordrage Jannie og syntes hendes opførelse minder om en teenager og ikke en voksen kvinde på snart 50år.

  Men jeg læste dog et sted at Tina udtalte hun kun snakkede med Gunnvør fra programmet og ingen andre?

  Syntes det er unfair de altid skal gøre dig som et offer og indblande dig i alle konflikter’ Jannie er vidst kvinde bag det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Tina og jeg er jo ikke tætte venner….det var vi heller ikke før programmet. Før programmet havde jeg ikke set hende i 2 år. Det er bare back to normal nu og vi er ikke uvenner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg synes absolut ikke du er behandlet godt, og er slet ikke fan af Janni som jeg føler er den værste. Jeg troede dog du havde det ok med Amalie fordi i var på ferie sammen, og hun virker mere moden end ellers set, men hvad ved vi egentlig det er jo bare TV og ikke det virkelige liv. Håber du slutter programmet på en god måde og TV3 ikke ødelægger det med deres klipperri.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hvordan nogle folk er på tv og hvordan de er i virkeligheden er to verdener til forskel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du vil blive savnet hvis de laver flere sæsoner, men er du ikke bange for at de stadige vil tale bag din ryg ? Syns Amalie og Janni er dem som skaber drama og syns den måde du bliver fremstillet er forfærdelig og ikke pænt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hvad kan jeg gøre:) medmindre de siger noget der er direkte injurier, så må de jo godt synes at jeg er både dum og grim 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tradition vi har