Almas første ballet time

Derfor har jeg været stille

Det er godt nok længe siden at der har været stille på bloggen så længe som de sidste 5 dage. Som i måske kan huske, så ville vi gerne bo tættere på far og derfor har jeg siden i lørdags flyttet. Dvs søndag tidlig morgen kom vores ting som har været opbevaret hos Jonas flyttefirma og det var ellers ikke så lidt!! Hele 137 kasser kom de med ud over de store ting.

Så både søndag og mandag gik med at pakke ud. Tirsdag var jeg i sommerhus og hente nogle ting samt forældremøde og så idag fik jeg endelig tømt de sidste kasser. Konklusionen er at jeg simpelthen skal blive bedre til at smide ødelagte ting ud! Jeg havde mindst 5 kasser med ødelagt tøj, legetøj og ting som jeg bare har gemt. Derudover så havde jeg SÅ meget tøj som jeg ikke har brugt i årevis og generelt mange ting som jeg ikke bruger. Det vilde er at de 2 måneder, hvor vi har været i sommerhuset og kun har haft ganske lidt…. der har vi slet ikke manglet vores ting. Og det synes jeg siger meget om, hvilken overflod vi lever i.

Jeg har kørt 4 kasser til en røde kors butik, givet til veninder og solgt lidt på Instagram. Det føles virkeligt rart at få ryddet sådan ordentlig op. Imorgen kommer det en handyman også fra Jonas flyttefirma og sætter hylder, lamper og billeder op samt samler borde og div. Og SÅ er vi ved at være på plads. Det har været en ordentlig omgang og ikke heeelt så nemt med 3 små børn, der roder rundt i kasserne hele tiden lol. Nå men det er derfor at jeg har været tavs på bloggen. Jeg har simpelthen været SÅ presset med tid. Men nu kommer der snart ro på.

Børnene elsker det nye sted og vi har egen have, hvilket vi savnede i det gamle hjem. Her er mere fredeligt og privat end før og det er virkelig noget jeg har brug for pt.

Tjek lige alle de kasser!!

Dælme nogle gode og arbejdsomme “drenge”

13 kommentarer

 • lene

  Er der nogle der ved hvad kunstneren hedder der har malet maleriet på 1. billede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Er det bare mig, eller har du mon slettet din instagram profil ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Stort tillykke med jeres nye base:-)
  At flytte og være enlig mor samtidig er en stor bedrift.
  Klø på og I har snart fred og ro i jeres nye omgivelser med have:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpestort tillykke med dit (og børnenes) nye sted:-)
  Spændende at følge med i jeres flytteri og sommerhus byggeri!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  tillykke med jeres nye hus det må være skønt nu at kunne lukke sin egen dør og sige her bor vi – ved godt i har sommerhuset også det blev faktisk mega flot – pøj pøj med huset – god weekend til
  dig og alle 3 børn ❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille Lindskov Juul

  Skønne skønne Sarah Louise, og co.
  Tillykke med jeres nye sted, og husk du ikke er forpligtet til noget som helst angående at skrive indlæg til os, i en travl tid.
  Det eneste du har pligt overfor, er dig selv og din dejlige familie.
  Er enig med “M” der skriver en kommentar om dit cover billede til din blog. Det er et billede for forside fruerne, og den serie skal slet ikke repræsentere dig som mor og blogger. Du er meget mere end hvad man ser i den serie, og du skal huske på at os der følger dig på de sociale medier, og som følger med her på bloggen. Vi følger dig og din familie, for dem i er. Nemlig de skønneste børn, med en superwoman af en mor, og ikke “Sarah fra forside-fruerne”.
  Endnu engang tillykke med det nye sted, og held og lykke med det. Håber i kan få ro og fred, og ikke mindst du kan få ro, til at få din dejlige søn i bedring.
  Knus en trofast følger. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvis jeg skal være helt ærlig synes jeg slet ikke coverbilledet reflekterer din blog (kun ment som et kompliment) 🙂 Det ser nemlig så forsidefruerne “fake” ud. Du er så meget skønnere i mere naturlig form 😉 Tilllykke med flytningen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Heila, få dig et liv…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heila

  Hvis du virkelig har så meget imod forsidefruer, hvorfor i alverden, bruger du så billedet derfra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Du er simpelthen så sej! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie L

  Hvor er du flyttet hen? Jeg troede ikke du fik lejligheden i Lyngby.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Almas første ballet time