Derfor har jeg været stille

Hov det har jeg da helt glemt at vise jer!

Jeg har haft helt sindsyg meget om ørene denne uge og jeg har da fuldstændig glemt at vise jer resultatet af mit besøg hos Salon lækker forleden. Håret er sgu røget af!! Eller dvs det meste er. Jeg har beholdt 1 bane med extensions og så jeg fået det klippet ca 40 cm kortere end før.

Jeg trængte til forandring og en periode med nemt hår. Hvad synes i om denne længde?

13 kommentarer

 • Sandra

  Meget flottere og mere naturligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina hansen

  Det er faktisk meget pænt til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten olsen

  Det korte er så meget flottere til dig, for meget og for langt ser for kunstigt ud👍👍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Den længde er bare super god til dig, du ligner en million. Jeg synes det er fedt at man kan få extensions, men når det er sagt så ser det ikke pænt ud når det bliver så langt, se bare Jackie´s extensions, ser forfærdeligt ud, var ved at ryge ind i skærmen i går og hive endes extensions ud, hold kæft, det korte hår strittede ud alle vegne, det var ikke pænt, og din sidste længde var alt for lang. Lov mig en ting behold den længde, det er så fint, og en bane er ligeligt til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ane

  Flot! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Det ser så flot ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PERNILLE

  Uanset længde rocker du den👌 Elsker det længe, men det her er virkelig også fint😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birita

  Det er den perfekte længde til dig, meget smukt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så dejlig. Og endnu smukkere uden kunstigt hår. Men gør hvad du synes. Kort velplejet hår er bare nemmere. Og som alene mor til 3 små børn, så tæller hvert et minut om morgenen. Husk blot på, at sex sidder ikke i håret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina.

  Det ser rigtig flot ud. Det ser meget mere naturlig ud, Hår kan også blive FOR stort synes jeg. Altså det er jo ikke fordi det andet var grimt. Slet slet ikke. Nu passer længden bare bedre med resten af kroppen. Håber du forstår…… ingen kritik eller dårlig karma herfra. 😉😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania Hansen

  Du ser godt ud lige meget hvad for hår du har, og dette her klæder dig virkelig også godt 🤩🙋‍♀️☝️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg synes det ser rigtig flot ud. Jeg er fan. Kan meget bedre lide den længde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Fogtmann

  Det er rigtig flot til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor har jeg været stille