Så er det afgjort!

Kan i se, hvad jeg fik lavet på skønhedsklinikken?

Jeg fik for nogle måneder siden lagt noget filler i mine læber, da jeg lige havde en fix ide om at det da ville være flot. Men efter jeg fik lagt det ind, opdagede jeg at noget gammel filler fra 3 år tilbage, havde samlet sig som små kapseldannelser læben og gjort overlæben skæv og det lignede jo kraftdejsmer noget der var løgn. Sådan er det nogle gange, når man eksperimentere med sit udseende som jeg gør (og jeg elsker det) Jeg ville have det ud og i samme ombæring ha lavet mine læber lidt mindre.

Jeg gik til Klinik Cerix som heldigvis er yderst kompetente, når det kommer til at reparere andres fejl eller skader. De gav mig første behandling og jeg synes allerede at jeg kan se en stor forskel. Der er stadig lidt tilbage i overlæben, så jeg skal ind til en behandling mere i denne uge. Men hvad synes i? Kan i se forskel og er det pænere end før?

Det her var før

8 kommentarer

 • Nikita

  Man kan kun se dit før billede 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er meget flottere til dig. Dit smukke smil kommer meget mere til udtryk allerede nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det er så meget pænere, det ser meget mere naturligt ud 😊 Det var lige til den gode side det du havde fået fyldt i før (efter min mening)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Var du ikke sidste år taget til Sverige for at få lavet læber med din veninde, der har Buch… Synes du skrev, at det efter sigende var et af de bedste steder, man overhovedet kunne få pumpet læberne op… Det var måske ikke så godt et sted alligevel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   jo kapseldannelse er fra noget gammel jeg fik i. Det i øvrigt aldrig klinikkens skyld, men kroppen der reagere:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Man kan da tydeligt se forskel allerede 😁
  På dit første billede kan man slet ikke se det hele af dine tænder , men på det sidste billede kan man se det hele, plus meget lidt tandkød 🤪 .
  Det virkelig flot til dig Sarah .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Nu spørger du, så håber du kan klare min ærlige mening; dine læber ser groteske enorme ud i Forsidefruer, specielt der hvor du sidder på bænken og snakker med Gunvør. Enhver formindskning vil kun gøre dine læber og dermed dit ansigt kønnere.
  Håber du tåler min ærlige mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kære Sarah. Det er virkelig svært at se. Det er nemmere at se, hvis du laver close-up af læber før og efter ved siden af hinanden fx ved brug af en layout-app. Men nu hvor du spørger direkte, så synes jeg da, at du ser smuk ud uanset hvad, og dermed gør det heller ikke noget, at dine læber bliver mindre rapandeagtige (med fare for kæmpesviner: og dermed mindre Jannie Re-agtige). Kram og tak for din ærlige og inspirerende blok ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er det afgjort!