Nyt blomstret i mors skab

Er min header forkert….?

Jeg har modtaget et par kommentarer om min header (min header er mit billede øverst med mig og lidt tekst) flere har skrevet at det ikke repræsentere mig som det i synes jeg er. Så jeg tænkte at det kunne være sjovt at se, hvad i kunne lave af fede headere. Så hvis du har en bedre ide til en mere passende header, så lav en i en god størrelse og send i jpg fil form til info@sarahlouise.dk

 

7 kommentarer

 • Hej Sarah cool cool blog 🤗. Måske et par gummi støvler på, stiletter og et glas champagne i hånden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Hej Sarah! Hvor er de tegnede billeder af Albert og Alma fra som babyer? Dem du har hængende over din sofa 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Billedet på din header associere dig, efter min mening, med programmet “forsidefruer” og eftersom jeg forestiller mig, at det ikke længere er et program du vil associeres med, vil jeg også råde dig til at vælge et andet billede. Teksten har jeg aldrig rigtig bidt mærke i.
  Billedet har ikke betydning for om jeg læser dine indlæg,men jeg registrer dét og tænker da lige på “forsidefruer”.
  En ide kunne være at vælge forskellige billeder som kører som et banner og repræsenterer de forskellige “sider” af dig.
  Synes ikke længere at gallakjoler og glitter er det jeg forbinder dig mest med – og det er ment som en kompliment 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er helt klart ikke repræsentativ for hele din personlighed. Jeg tænker at beskrivelsen: ‘MOR med gummistøvler og stiletter’ ville være mere præcis. Og så tænker jeg faktisk at du måske kunne være kandidat til at skrive et blogindlæg med titlen: ‘må man se godt ud, når man er mor’. For med gallakjoler, stiletter, botox osv. følger der også nogle gange nogle fordomme om hvem man er – og dermed hvordan man er som mor.
  Rigtig god fredag aften til dig og dine børn:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Sarah,
  Hvorfor fortæller du ikke noget om dit nye hjem i stedet for de her (undskyld mig) kedelige indlæg??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det er en smuk stilfuld Header du har:-)
  Du skal jo selv bestemme og føle det er det rigtige.
  Men måske du så kunne vælge flere mindre billeder, så du også taget et billeder med du og børnene og af sommerhuset.
  Men for mig er det indholdet i dine indlæg og ikke din Header jeg følger dig for:-)
  Aften hilsner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra lindner

  Du skal lige ha den!
  Jeg må fortælle dig min mening selv om du er vant til gode og dårlige kommentar… MEN! Jeg har en rigtig god en! JEG ER VILD MED DIG! 😍😂 du har ben i næsen, god til at sætte folk på plads, siger din menig og pakker ikke ting ind. Du er stærk og modig! Du inspirere mig! Jeg synes du er hele pakken til hvordan en kvinde skal være! Det overskud du har til dig selv og dine tre søde børn! Sej og pisse sej! Kærligt kram. Sandra ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt blomstret i mors skab