Et lille stykke med eventyr

Lidt sandhed om Forside fruerne og min kommentar til aftenens afsnit

Jeg så afsnittet og sad igen med den der håbløse følelse af at blive udstillet som noget jeg ikke er. Jeg blev kaldt til en middag med Gunnvør og Tina af produktionen. Ingen havde fortalt mig at det skulle ligne et forsoningsmøde, hvor jeg igen var omdrejningspunkt. Vi havde 2 uger forinden været i Ree park, hvor Tina og jeg havde en fin tur og ikke på et eneste tidspunkt, gav hun udtryk for at hun bar nag over noget. Så at jeg pludselig skal sidde og forholde mig til noget som eks. at jeg skulle have løjet om hende til de andre piger, var jeg meget uforstående overfor. Jeg har ikke løjet om Tina og den frokost var første gang at jeg hørte om det. Ydermere var det tilgengæld lodret løgn at hun tidligere har rakt ud og fået en afvisning. Den mail eller besked gad jeg godt at se… men ja hun tager sig pænere ud på min bekostning…. igen.

Sandheden er at der er rigtig mange ting jeg ikke er gået til offentligheden med, fordi det vil skabe endnu mere drama. Men jeg er skuffet over, hvor mange der fuldstændig ukritisk hopper med på en udokumenteret uden beviser heksejagt. Jackie siger til pressen at jeg har “været grov og sagt grimme ting til hende” men hun vil ikke fortælle, hvad det egentlig handler om, da det ville afsløre hende selv. Det samme med Janni og Karsten der på trods af deres meget voksne alder, nærmest er besat af at svine mig til. Det sjove er at alle beskyldningerne og bitterheden er ukonkrete og mange af dem løgne. Nu er jeg helt færdig med TV3 og kan bare som et lille eks. fortælle at da Jannie gik ud og udtalte at grunden til vi ikke optog sammen, var fordi de andre piger ikke ville og jeg var uvenner med alle i hele verden, det var også løgn. Sandheden er at JEG fik hende skrevet ud af min kontrakt som en præmis for min fortsættelse. Jeg har endda ud af egen lomme måtte betale for at Tina kunne komme med på Gunnvørs yoga arrangement fordi jeg nægtede. Og jeg kan tilgengæld bevise mine påstande modsat andre. Og jeg tror ærlig talt at al bitterheden kommer af at jeg har valgt nogle af pigerne FRA og måden at håndterer det er åbenbart at svine mig til over ingenting.

Størrelsesforholdene af vrede og bagtaleri rettet imod mig er pinligt og ude af proportioner og ingen ved egentlig rigtig hvorfor de er sure, men det er blevet “moderne” at Sarah er den store stygge ulv og de er hinandens benzin på et rigtig kedelig bål af, når stygge kvinder er værst.

Og så er jeg ved at brække mig over at få kastet i hovedet at jeg bliver “uvenner med alle” Janni og Amalie er ikke alle og jeg har aldrig været tætte venner med dem. Janni har ikke engang været i mit hjem. Grunden til vi overhovedet er sat sammen i det program, var netop fordi vi ville blive uvenner. Er folk virkelig så dumme at de ikke kan gennemskue det. Janni skrapper op om mig hele tiden. Men hun har selv været uvenner med både Tina, Amalie og gunnvør bliver hun uvenner med i næste afsnit… så hvad skulle man så kalde hende….. men DET glider vi da bare let hen over. Hvis det var MIG der brækkede mig til Gunnvørs arrangement, så var jeg blevet revet midt over… men det er lidt som om at hvis man bare spiller dum og det gælder også Amalie, så slipper man afsted med de værste ting og kan sige hvad som helst om andre uden det har en konsekvens. Egentlig typisk janteloven i dk. Det er så meget nemmere at hoppe med på ukritisk had og rakken ned end egentlig tænke selv.

Jeg var blevet advaret af mange andre kendte i branchen om at lave tv med flere af disse piger og jeg lyttede ikke og det har jeg lært af. Jeg håber virkelig at folk kan fornemme at der er noget helt galt her… der er sket ting på de optagelser, der kunne sende visse folk i fængsel, i ville væmmes, hvis i har set, hvad jeg har været vidne til!!! men jeg er enlig mor til 3 og vil ikke forfølges eller chikaneres, fordi jeg afslører ting om folk, der har midler, jeg ikke kan hamle op med. Og hvorfor skulle jeg. Jeg behøver ikke at have dem i mit liv. Jeg er et fornuftigt menneske. Jeg skærer ikke bare gode mennesker ud af mit liv, men føler jeg at folk bidrager med negativitet og får mig involveret i ting som jeg ikke vil involveres i, så ryger de og så kan de sidde og svine mig til på tv alt det de vil. Jeg, hele produktionen, alle involverede og resten af folkene i den her branche, kender sandheden… det er jo nok også derfor at mange andre i branchen står bag mig og ikke dem.

Det var egentlig ikke meningen at det her skulle være et mega surt opstød, men folk må simpelthen vågne op! Jeg har edermaneme været de her frustreret kvindemenneskers boksebold i lang tid og en gang imellem har jeg også brug for at sige fra. Nu er det heldigvis et overstået kapitel.

På lørdag kommer det nye program som jeg er med i bl.a sammen med formanden for SF, jægersoldaten der trænede kronprinsen i frømandskorpset og Ole Henriksen. Programmet har betydet rigtig meget for mig at være med i og det handler om ekstreme mønsterbrydere og om hvorfor nogen klare sig igennem en hård barndom og hvorfor nogen ikke gør. Et meget personligt rørende og oplysende program som jeg tror alle ville kunne lære noget af. Se det i tema lørdag på DR2 på lørdag kl.21

90 kommentarer

 • Mette

  Hej Sarah. Jeg kan godt forstå, du har sagt nok er nok. Nogle gange skal man tage 10 skridt tilbage for at se hvad der i virkeligheden sker, og sige til sig selv, er der noget jeg kunne have gjort anderledes og hvor meget skal jeg ligge i det, og hvis man kan mærke man har været sig selv hele tiden, er der ikke mere at gøre. For at være ærlig over for dig, kan du virke meget hård når når du snakker om og til andre, men det er jo tv3 der retter, så det kan virke hårdere end det skulle. Men jeg synes Jannie og Amalie kun leder efter drama og starte en konflikt. De kunne også bruge at tage 20 skridt tilbage og se hvad de gør når de snakker sådan, tænke mere over det. Jeg håber ikke min besked til dig virker ond, det er ikke min menig. Jeg håber de konflikter du har Jackie, Gunnvør og Tina, kan blive løst, da de virker til de nogle gange tager de skridt tilbage og kigger efter inden det går helt galt. Men jeg kan tage fejl.
  Fuck du ser godt ud og man kan overhovedet ikke se at du har fået tre smukke børn. Godt gået.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ingeborg

  det er ikke svært at se hvem der laver konflikterner gang på gang og spiller den uskyldig og desværre bliver klippene sat sammen så det er dig der er den værste ærlig det er sådan men fakta vi så også diva i junglen og ja det samme sket der så du kan læne dig tilbage og passe på de giftige slanger du gør det bare godt er stor fan af dig og så elsker jeg at se dine dejlige børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • philip

  Sarah jeg frygter at de i næste sæson vil gå efter Gunnvør, ser allerede i en traler for udsendelsen på torsdag at der er et stort skænderi igang, imellem Janni Amalie og Gunnvør, du har gjort det rigtige at træde ud af dette cirkus af umodne kvinder.Den test du bestod flot i DR2 ville de andre ikke klare, der er de for egoistiske som mennesker,god vind fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Sarah, der er ingen der er i tvivl om at du (og Gunnvør) er de eneste fornuftige mennesker i det program. Har været ved at brække mig over Janni fra dag 1 og det er for sindssygt at de andre ikke kan se det. Hun virker som et forfærdeligt menneske. Så trist at der findes folk som hende. Super fornuftigt at du trækker dig helt ud af det, det er umuligt at argumentere med folk der er så dumme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Sarah Louise
  Først og fremmest tak for din fine deltagelse i DR2 programmet, som fremstiller dig så fint.

  Dernæst tak for dette indlæg. Du finder dig i alt for meget og nogle gange er det på sin plads at kalde en spade for en spade. Det er også en vigtig del af din egen ‘helingsproces’ efter Forsidefruer, at du får italesat DIN oplevelse.

  Programmet er sat op til drama – selvfølgelig – det sendes jo på TV3, men samtidig skildrer det faktisk også meget godt hvordan det virkelige liv kan være. Langt de fleste mennesker lever med løgne og fortielser – ikke noget under at der er så mange der får depression og stress. Det har på sin vis en høj pris at holde sig til sandheden – og dog er det den pris man skal betale for at have ro i sit sind – og ro, det har du, det ses så tydeligt når man ser dig sammen med dine børn, bl.a. i DR2 programmet.

  Rigtig god søndag til dig og dine børn:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Godt brøl! Jeg ser det trofast, men ene og alene fordi jeg håber der snart sker noget så folk vågne op! Hende fru Ree er jo intet! Jeg har lige set divaerne i junglen, for at se hende deri, ske bruge se det, der viser hun jo sit sande jeg, tydeligt!! Du er virkelig sej! Jeg er selv alene med kun to børn, 24.7, studie og job osv. Du gør det godt, fortsæt med at gøre som du gør og være som du er! Dine børn har et fantastisk forbillede og en rollemodel de kan være stolte af! De andre fruer bør virkelig kigge ind ad, kan egentligt slet ikke forstå hvad de laver i der program… Fedt du siger det vi andre tænker, din reaktion på J’s flytning osv. Var vand i forhold til hvordan jeg ville reagere overfor mine veninder – hvis de ville forlade deres børn på den måde for en mand! Du gør det virkelig godt, en mor med stil, kærlighed og den rette holdning og indstilling til livet og de vigtigste værdier! Hatten af for dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Jeg forstår ikke hvad Amalie og Janni laver i det program, to low-status uden klasse eller stil. At Jackie vil deltage i sådan et program fatter jeg ikke. Tina Lund, tja hende kalder jeg for stone fjæs når hun toner frem på skærmen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Man skal helst gå og putte lidt med sandheden, stryge andre med hårene og være en del af en lille klike. Gør og er man ikke det, så isoleres man og man er et mål, det er jo helt omkostnings frit, at skyde på nogen der står “udenfor” og ingen opbakning har. Og så kan man sige sandheden nok så mange gange. På den bekostning har jeg selv mistet et job.

  Held og lykke til dig, hold fast i den du er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  For mig virker det som om Janni starter konflikterne og manipulere med de andre kvinder bag kulissen og pisker en stemning om. Jeg tror du har sovet i timen og ikke ved hvad er er foregået bag din ryg af fnidder fnadder og Tina er også en slange i paradiset efter min mening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Jeg glæder mig så meget til dit nye program ❤️ Synes alle mønsterbrydere er seje og spændende 😀 Go lørdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne d

  Hej Sara . Ved du hvad i staren da jeg så forside fruerne tænkte jeg godt nok , puha hende Sara er da noget af en rejekælling.MEN som sæsoner og afsnit rullede over skærmen blev jeg da hurtig opmærksom på TV3 fremstilling af dig og blev meget kritisk og min holdning til dig ændrede sig fuldstændig . Hold nu kæft de har ikke været gode ved dig !! Og alle kan da se at Jannie støber kuglerne til balladen SHIT HVOR ER HUN DOG INTRIGERISK . Fedt du trak dig .👍 for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Godt man ikke har TV3🙄
  Men har DR2😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne kaaring

  Sådan sider sgu snart hver torsdag og krummer mere og mere tær synes efterhånden det program kun handler om hvem som kan være slemmest og stakkels dig synes da godt nok hende tina kan få en til nærmest at kaste op utroligt at du blev til den frokost fik du overhovedet selv noget mad så bare bær den du er og ikke den de andre gør dig til
  Nå ja en skam du ikke fik ødelagt Jannis frisure lidt mere den aften i ree park

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er generelt ikke fan af programmet, men har dog set nogle afsnit. Jeg forstår godt, at det ikke er rart at blive udstillet, men jeg er dog ikke enig i at det kun er dig, der er “offeret”. Hvis det er som du siger, at du ikke var informeret om hvad middagen havde til formål, så tænker jeg, at det også kan have været det samme for de andre. Desuden ved alle vel, at programmet er sat op til at skabe drama, og ellers klippet, så det ser dramatisk ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Nej som du kan se i programmet, så taler de jo netop om at det er derfor at de vil mødes men når jeg talte med dem, nævnte de det ikke før jeg kom.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hvem der har ret og hvem der lyver kan være meget svært at gennemskue i det program og alle har jo hver deres mening. Amalie er jo bare som hun altid har fremstået, fuldstændig blank. Janni fremstår meget utiltalende og meget dobbeltmoralsk og meget primitiv og Tina Lund, som hev ellers troede var for god til den slags, fremstår meget intrigent, og negativ. En hver med bare lidt mellem ørene må sgu da også kunne gennemskue at programmet er klippet sammen helt bevist med henblik på at de forskellige medvirkne skal fremstå
  på en bestemt måde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det program skal jeg da helt klart se lørdag 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lk

  Tænker de fleste ved at sådan et program er opstillet og vi ikke skal stole helt på handlingen er lig med virkelighed. Jeg er egentlig ikke for eller imod nogle af jer, MEN Janni…. hold nu kæft en skandale. Hun er så forfærdelig og så falsk at se og høre på. Så uintelligent og falsk et menneske skal man vist lede længe efter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan love dig for at jeg stoppede med at se de det forrige sæson pga. Voksen mobning i den bedste sendetid! Det er så grotesk det du har lagt ansigt til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  For at være helt ærlig, så har jeg altid haft et (forudindfattet) dårligt indtryk af dig Sarah Louise, men efter at have set FSF, så har du fuldstændig omvendt mig. Du er en succesrig, selvstændig og ærlig kvinde med ben i næsen. Jeg har så meget respekt for, hvordan du ikke er bange for, at gå mod strømmen og sige din mening.

  Hvad jeg derimod slet ikke kan have, er den åbenlyse voksen mobning, der foregår i FSF. Hvordan en person som Jannie, som tilmed er den ældste, kan synke ned på et så lavt og barnligt niveau, er beyond me. Hun er SÅ pinlig. Hvem tror hun egentlig, hun er? Hun er så pisse fin på den, men har intet at have det i. Man skulle ellers tro, at en fængselsdom ville gøre én lidt ydmyg, men tilsyneladende ikke i jannies tilfælde.

  Det er slut med at se FSF, når du forlader showet, men kudos til dig for dén beslutning. Ville ønske, at Gunnvør ville gøre det samme – I 2 er “for gode” til det cirkus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibha Nielsen

  Hej søde Sarah Louise
  Jeg er rigtig stort fan af forside fruerne.. jeg synes det er sådan en skam at det er endt i det kaos det er for nyder og se alle jeres gode ideer og ture på tv, og i er med til alle sammen og sørger for ar vise at selvom man er forældre så er det faktisk også okay og tænke lidt på og gøre ting for selv 😊 jeg håber i alle finder en løsning på det så i forsat kan være venner 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Kære Sarah

  Efter denne sæson af Forsidefruer er stsrtet, har man sagtens kunne fornemme at du har trukket dig, og synes egentlig også det er rart at læse dette indlæg, hvor du fortæller, hvordan det hele hænger sammen, ikke at det er noget du havde behøvet, men det giver os hjemme i stuerne indblik ihvordan tv bliver klippet sammen, og ja, sådan er tv desværre rigtig mange gange eller alt inden for medie verden…

  Ja vi har alle fået sagt noget vi måske ikke skullehabde sagt, men for det meste er det sagt i en frustation, vrede, ked af det hed, og ordene bliver sagt, i den forkerte tone, er blevet formuleret helt forkert, og man fortryder bagefter, hvem har ikke prøvet det…

  Jeg kan egentlig på hver jeres måde lide jer alle sammen, men jeg kan også sige hvad jeg synes der mangler hos alle sammen, men osm sagt har vi alle gode og dårlige sider…og det er ikke alle mennekser der pssser sammen…

  Jeg hader lidt når mennesker sige en spade er en spade, for så er det som om mennesker mener, st så må man godt svine andre til, for man siger bare sandheden…

  Jeg vil bare sige, det har været hyggeligt at følge dig i forsidefruer, og sublimer altså savnet, men foretår fuldt ud dit valg med at trække dig, men vil glæde mig itl at se program over DR2 om din barndom, tror det bliver et meget anderledes program end forsidefruer og meget hårdt…kram til dig 🌹🌹🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fatter ikke du ikke lærer lidt efterhånden, det er altid de andres skyld.Piv piv, gaab. Få dig dog et rigtig job, men der skal man jo kunne med andre end sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Kære “Hanne”

   Jeg kan se at du i snart et år med over 10 kommentarer, sviner mig til eller skriver grove og negative beskeder herinde på min blog. Hvorfor følger du mig? er det ikke lidt pinligt for dig…. jeg HAR et rigtig job…jeg har faktisk flere og jeg fungerer MEGET godt med andre mennesker, men bare ikke særlig godt med folk uden for pædagogisk rækkevidde. Måske skulle du få dig et par ekstra timer på dit “rigtige” job istedet for at spilde din tid herinde, hvor du alligevel ikke bidrager med noget som helst andet end at blive en lille smule til grin:) Apropo job…så ved du vel godt at hver gang du klikker ind på min blog, så tjener jeg penge…så tak for det:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Der er ingen tvivl om, at hæmoriden og røvhullet (Amalie og Janni) er nogle intrigante kællinger, men ærlig talt, så synes jeg ikke der er den store forskel på nogle af jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej Sarah.. Du er et godt menneske.. Du behøver ikke forklar dig. Det er TYDELIGT, at se og hører… HVEM der er PROBLEMET.. Og det er ik dig Sarah. Ønsker dig god vind fremover Smil herfra Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  🙏🏼 Tror mig, dit Team Sarah er større end Team Jannie 💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Sarah. Jeg vil nu sige,at du hele vejen igennem for mig har været den eneste, der fremstod 100% troværdig og ærlig. Og ja, hvis man siger sin ærlige mening, velvidende at det ikke altid vil være populært (tro mig, jeg gør det samme), så får man nogle gange nogle alvorlige hak i tuden, og sådan er det…. Men jeg synes ærligt talt, at det har tangeret heksejagt på dig særligt i denne nye sæson, og det er ikke fair.Du gør det fremragende, og du er dig selv, og det er den bedste måde at være på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg må indrømme, at jeg orker ikke at se sådan nogle tv-udsendelser. Og jeg må også indrømme, at jeg næsten heller ikke orker at høre om det. Er det ikke netop konceptet i sådanne programmer, at der skal være intriger? Hånden på hjertet var der nogle af jer læsere/følgere som syntes, at det var lige så spændende, hvis der ikke var “krig”.Det giver jo mega god medieomtale.
  Som sagt kender jeg ikke noget til det i detaljer, men jeg tror, at jeg ville tie det ihjel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Du burde tag og blive voksen du ter dig som en på 4 år og ikke fatter der sidder 5 andrer der ikke gider dig pga din værer måde du gør dig selv til offer for at få medlidenhed. Men du sku selv sat dig i den sitation. Og hvor bliver det dog dejligt og se et pogram uden din barnlighed. Du taler grimt du opfører dig grimt og stanper i gulvet hvis folk ikke slikker dig i røven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvis der er sket ting på de optagelser, der kan sende folk i fængsel, har man så ikke en pligt til at råbe vagt i gevær?! Og hvis der er tale om andre end Jannie, hvis børn ikke længere bor hjemme, har man så ikke indberetningspligt? Tænker der er mødre med i det program, hvor du insinuerer, at de begår lovbrud – ja faktisk ting, der kan sende dem i fængsel. Kan ikke forstå, at der ikke er flere der reagerer på det i stedet for at proklamere “team Sarah” eller hvad folk nu svarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette

   Det er ikke Sarahs ansvar at melde nogen i forhold til FSF det må være TV3.. Nu er man ikke nødvendigvis team Sarah fordi man mener at der er en ret stor og indlysende skæv vridning i forhold til at udstille hende. Den er MEGET tydelig. De andre piger er ikke et hak bedre selv, men det er altid nemt at blive enige om at blive sure på den der siger tingene sort på Hvidt, og den der ikke fx da Jackie fik ny kæreste osv var med i hurra koret om hun flyttede til et andet land. Jackie kan gære hvad hun vil min pointe er at Sarah ofte er blevet syndebukken fordi hun har turde sige der hun mener og ikke bare tale folk efter munden.. Jeg kan personligt godt lide reality hvor man følger folks liv, og startede derfor på at se FSF men bryder mig ikke om alt det drama, personligt vil jeg heller følge FSF i deres rigtige liv og knap så opstillet og ikke med “ veninder” de slet ikke er veninder med.. Det var smart af tv 3 at sætte en inteligent kvinde som Sarah sammen med er kendt for at være mindre begavet. Da det tilsyneladende har skabt det drama TV3 ønskede..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Det er ganske enkelt… fordi jeg passer min egen sag og har for meget på spil med ansvaret for 3 små børn og tør slet ikke og har ikke energien til det. Desuden er alle bekendt med disse ting OGSÅ produktionen og de andre deltagere. Så jeg er slet ikke den eneste, der har været udsat/været vidne til alle disse ting. Men det er ikke min kamp og jeg stoler på karma.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Ville bare ikke selv nøjes med “at stole på karma”, hvis jeg gentagne gange havde været vidne til ting, der var direkte lovbrud og kunne sende folk i fængsel. Og så er det egentlig mig ligegyldigt hvem af madammerne det er. De har fandeme også et ansvar overfor deres egne børn og dermed noget, jeg ikke ville sidde overhør. Fatter slet ikke produktionen også sidder og ser passivt til. Men seere er åbenbart vigtigere end alt andet. Det er sgu ulækkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Programmet uden dig, ja også nu hvor du er på vej ud, har virkelig taget en dykker. Før hen så jeg frem til torsdag aften hvor Forsidefruerne kom, nu ser jeg det ikke mere, gider ikke at en serie bliver holdt i live ved at en person skal blive udstillet så nedladende som du bliver, det er jeg for voksen til at se på og helt ærligt overrasker det mig at TV3 går så lavt og ikke kan levere bedre… Du håndterer det så flot! Jeg glæder mig til at se dig i det nye program :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanessa

  Sarah du har stået model til alt for meget! Og selvom jeg vil savne dig i programmet forstået på den måde at for mig ER du programmet, så forstår jeg din beslutning om at lade det være et overstået kapitel. MEN ja der er jo ikke noget som en fælles fjende – hadet til dig har været grundlaget for flere venskaber i programmet hvilket er lidt en joke. Jeg kan dog ikke lade være med at gisne om hvem den næste syndebuk mon bliver, det skal da blive interessant. Lige nu er der jo liv og glade dage i lejren så snart de samles og kan blive enige om, hvor skønt det er uden din tilstedeværelse, men når du først er ude næste sæson, skal der da nok opstå ny ballade og et nyt offer (højst sandsynligt udpeget af Jannie) Anyway, jeg forstår dig så ganske udemærket og glæder mig til trods alt at følge dig i andre programmer og på de sociale medier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg glæder mig meget til at se programmet da jeg er en mønsterbryder fra omsorgs svigt og psykisk terror. En psykolog sagde til mig, da vi snakkede om emnet med at overleve og leve bedre, er at man bare skal have haft en person i livet, en lærer, en ven, en venindes forældre, eller en anden, som har set en. Det tænker jeg tit på, når jeg møder børn der i den grad er svigtet.
  Godt gået Sarah, du har en dejlig familie nu. God weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg syns du gør det så skide godt. Glæder mig til det andet program 😁 Du er en kæmpe inspiration både i forhold til iværksætter enlig mor osv. Du junglere det så godt set ude fra i hvertfald 👌🏼 Jeg syns godt man kan gennemskue de andre Janni hun bare elsker at stikke og skabe drama og amalier er dummere end et brat men Tina hun er da den største snake af ALLE hun lige præcis betaler alle såååå meget og så prøver hun at fremstå som om hun er så ordenligt og slet ikke gider den slag hun er så falsk at jeg kunne brække mig. Sarah Louise det for sej bliv ved 😁😁😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Olsen

  Jeg forstår simpelthen ikke man vil deltage i de programmer ? I ved godt hvordan tingene er skruet sammen, der er lavet massere af disse udsendelser af TV3 ? Tænker penge styrer rigtig mange ting, også at deltage i disse programmer, hvorfor ellers deltage ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mio mio

  Tror ikke på noget som helst fra de tv-program. Der er nogle af, der også kender til de detaljer ;)! Det ikke alle der kan holde hæft. Som var til stede den dag det skete. Kan godt forstå at du ikke vil sige det. Det til grin. Hele det setup er til grin. Tænk folk ikke kan se udover.
  Janni er en bedrager og dømt kriminel! Tænk at hun får lov til at være på tv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzan Kaas

  Hej Sarah ☺️

  Om det er den ene eller den anden, er jo svært for os at se. Man må dog give TV3 det, at de endnu engang har formået at samle er hold, som kan trække seere til 😏 De må have en klipper, en hvad sådan en hedder, som tjener kassen ! Alle deres programmer er jo manipuleret, så der lugter langt væk – og ofte er det jo de åbenmundet / rapkæftet det går ud over 😉

  At du vælger og trække dig fra pigerne, syntes jeg er det smarteste træk! Der viser jo nok egentlig, hvem der i bund og grund egentlig er mest voksen i alle de her konflikter..

  Held og lykke med det nye program ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Godt brølt. Du skiller dig ud og godt for dig. Hvem gider at ligne og blive samlignet med idioti.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg er på dit “team”, og er også mere eller mindre enig i alle de positive tilkendegivelser her i kommentarsporet.
  Der er dog noget jeg har lagt mærke til og som undrer mig lidt.
  Det er at jeg ikke har kunne undgå at bemærke, at du meget ofte respondere på de negative kommentarer om dig.
  Jeg kan have taget fejl. Men synes ofte du svarer på de negative kommentarer og forsvarer dig overfor dem.
  F.eks. i dette kommentarspor er der en masse damer, som skriver så søde og positive ting til dig. Der er én enkelt som skriver en nedladende kommentar, og det er den eneste du vælger at respondere på.
  Dem der skriver negative ting gør det jo ofte med det formål at fremtvinge en reaktion. Og dem der skriver postivt gør det jo ofte fordi de gerne vil sende positive vibes.
  Så er det måske mere værd at bruge energi på at give lidt respons til de søde damer, fremfor de nedladende og negative.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg forstår hvor du kommer fra. Jeg svarer nok ikke på de mange positive kommentare, da jeg kun kan svare det samme til hver enkelte og at jeg er enig. Men en kommentar jeg ikke er enig i, giver mere mening at svare på om den så er negativ eller positiv som din.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Enig! Svaret derimod viser desværre ikke hun forstår dit budskab. Sorry men provokerer mig at læse Sarahs svar. Er da 100 gange bedre at skrive tak til én venlig læser end at svare en ondksabsfuld person.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hmm… ja hvis der bare var 1 venlig læser. Men heldigvis har jeg rigtig mange skønne positive følgere. Men eks. igår efter jeg udgav indlægget, der lukkede jeg computeren ned og hentede børn og var på dem helt til en 20 om aftenen, hvor jeg også arbejder. Så jeg har generelt ikke tid til at sidde og besvare alle, hverken negative eller positive. Jeg er slet ikke i tvivl om at mine læsere ved at jeg sætter pris på kærligheden og desværre har jeg sparsom tid i hverdagen og må ofte grovsortere i mine svar. Så at sidde og svare TAK til 40 kommentarer eller vælge nogle ud, der skiller sig ud, så er den måde jeg gør det på:) Den dag mine dage bliverlængere og jeg ikke har noget at lave, så kan jeg bedre tage stilling til alle svar. Jeg forsøger at få tid til at lave 2 indlæg om dagen og at forholde sig personligt til hver eneste kommentar er ikke realistisk:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Okay okay sorry🙈 Mente det var vigtigere at svare en sød læser end en provokerende. Men det er selvfølgelig op til dig. Har bare tænkt på det mange gange og nu var der en der skrev det så fint.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lejla Hansen

  Hej din smukke lækker kvinde du er så meget mere in de andre kællinger nogen sinde bliver Jannie er en gammel rynket røv at se på Amalie er ja bare dum at se og høre på og jackie skulle måske se og blive mor istedet for at sutte røv på Jannie Gunver er da den endte der er bare lidt normal held og lykke med det nye du gør det godt knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Sarah, du skal være glad for at komme væk fra de M . . kællinger! Janni er den værste, hun elsker drama, må ha et kedeligt hjemmelavede siden hun pisker en stemning helt op! Og så det stivnede udtryk i hovedet er til at blive tosset af at se på, hun er en golddigger, en trofækone, og der skal nok falde noget af til hende, selvom manden er så nærig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  SARAH!! 😊 vil bare sige at jeg har fulgt lidt med men har dog ikke set alle afsnit!
  MEN, da jeg læser din blok var jeg faktisk ret spændt på at se og høre hvordan du fik afviklet det møde med Tina i skulle have der blev sendt idag.
  Og kan kun sige en ting og det er at du klarede det SUPER flot!!
  Du gav seeren følelsen af at sidde tilbage med (og tror ikke jeg var den eneste) tanken om at den fik du da lukket ned på en konkret og god måde!
  NOK ER NOK!
  Synes du kan være stolt af dig selv!!
  Til trods for at dig og gunnvør har været uenige, så fremstår hun faktisk som den eneste person, som rent faktisk er rimelig og retfærdig og i sidste ende den eneste du i det program har kunnet kalde en ven! (Også selv om hun måske fremstår lidt hellig engang imellem 🤷🏼‍♀️😊)
  God vind fremover ☀️😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Da jeg ikke vidste at der var lagt op til diskution og både pigerne og produktionen vidste det, blev jeg skuffet og overrasket. Der var ingen problemer sidst jeg så Tina og pludselig var der issues. Gunnvør kunne godt have advaret mig. Jeg var aldrig dukket op, hvis jeg kendte deres incitament for at mødes, da jeg ikke gider at bruge min tid på det drama

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne Nielsen

   ENIG!! havde det været mig ville jeg også trukket mig og været videre!!
   Men efter hvad jeg kan forstå ved man jo heller ikke om selskabet bag produktionen havde informeret hende om at du var informeret om hvad i skulle snakke om ?! 😊
   Men synes egentlig også dit verbale og nonverbale sprog angav hvad du synes om det hele på en rigtig god måde!!
   Og ville egentlig også bare fortælle, at jeg synes du vandt den runde og sluttede af med stil!!
   Altså “sommerhusStil” 😄☀️
   God arbejdslyst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

   Hej Sara. Har du tænkt på at det måske er med fuldt overlæg at de ikke har fortalt dig hvad planen med mødet var ? Måske var de godt klar over at du ikke ville dukke op hvis du kendte dagsordenen. Jeg ser programmet og vil sige at jeg synes ikke den ene er bedre end den anden. Jeg vil foreslå , som Tina L. at du skal sætte dig og se forrige sæson hvis du har glemt hvordan du selv opfører dig. Jeg er selv en person der nogen gange siger tingene for direkte. Det får man høvl for.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har rigtig svært ved at forstå, jeg udsætter mig selv for at se på Janni hver torsdag😂 hun er simpelthen så frygtelig.. og har edermanme svært ved at forstå hvordan de andre kvinder kan lade hende køre dem rundt i manegen… den eneste der siger fra er jo Gunvor .. troede ik engang jackie var så dum…

  Bliv ved med at vær som du er…. Du er den eneste der er værd at høre på i det show….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg ser det ikke. Jeg vil ikke støtte et program som viser så forkert et billede af en eller flere personer. Ja måske kender dine læsere dig ikke HELT personligt. Men vi kender dig fandme nok til at vide, at den person der fremføres og udstilles, ikke er den person vi til dagligt kan læse med hos og ‘kender’.
  Jeg synes du er vidunderlig. Det har jeg syntes i seks år og det stopper ikke pga. et program. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mallikka

  Det er da tydeligt at de andre føler sig truet af din direkte væremåde, hvis der er noget du synes er lort så siger du det👍🏽 Istedet for de andre der sidder og smiler og nikker og så bitcher over det til kamaraet eller andre bagefter. Kæmpe respekt for din måde at være på, du er så meget mere værd end dem og deres drama og alle mod en mentalitet😊.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor

  Som jeg også har skrevet i en privat besked til dig sidste sæson så er du altså et skønt og ærligt menneske. Men ærlige mennesker der kan gennemskue andre (og nogle gange afsløre dem) vil altid være boksebold.

  Vi er mange , rigtig mange, der sagtens kan gennemskue de andre. Jeg har aldrig set et så forfærdeligt menneske som Janni før, aldrig. Jeg er så forarget over hende.

  Så kram til dig – du er et godt menneske. Og det er nu engang det bedste at give videre til sine børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Kære Sarah,
  Det gør mig virkelig ondt at se, hvad du er blevet udsat for gennem dette program. Jeg har kun villet se programmet pga. dig, men har indset med tiden, at du jo har været totalt fejlcastet i dette program. Du er en for stærk kvinde ift. de andre.

  Jeg kan bare ikke lade vær med at undre mig over, hvordan Janni overhoved kan være med i sådan et program? Faktisk kan jeg ikke forstå, hvordan hun overhoved kan have et job med en plettet straffeattest? Hun fik da 6 måneders fængsel, og ikke engang et supermarked vil ansætte hende med den baggrund, så hvorfor får hun lov til at deltage i et tv-program? Hvad har den kvinde overhoved opnået andet end at tage røven og pengene på en døende mand. Hun er simpelthen sådan et forfærdeligt menneske – det samme er hendes lille undersåt Amalie, som gør alt for at forblive “kendt” på andres bekostning. Hvor er deres etik og moral – for ikke også at tale om din “veninde” Jackie. Hun er da simpelthen så illoyal og så hungrende efter penge og at være kendt.

  Jeg er kæmpe fan af dig. Du er en fantastisk kvinde og mor. Det skal du vide.

  Virtuelle kram fra en trofast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  En ting du skal vide Sarah, er at programmet uden dig er skide kedelig, du er/var den der gjorde at det var værd at se, nu ja nu er det en værre omgang plat bavl 😢🙈 savner dig, og din skønne humor, din personlighed, den har de andre piger ikke, æv for programmet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  AHAHAHAHAHAHA! Det der program er så latterligt! At en voksen kvinde ikke engang kan tage på ferie i to dage uden at drikke hjernen ud og så overbrække det hele dagen efter er da til grin!
  Jeg væmmes mere og mere over det program og håber at seertallet falder betragteligt i næste sæson..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har slet ikke set det tv program, reklamen for det var rigeligt 😂 Jeg nyder din blog,og synes at det er super synd for dig at du er havnet midt i tv3s forsøg på at skabe tv udsendelser med drama for de mennesker, der ukritisk ser på det og tror at det er virkeligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja det er rigtig ærgerligt, for jeg er sikker på folk ville se med selvom det ikke var så ondskabsfuldt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Man kan jo undre sig over at TV3 ikkke har forsøgt at stoppe den hetz de kvinder har kørt på dig. Det er jo ikke engang godt tv, man får jo helt ondt i maven af at kigge på det.
  Jeg har da aldrig “mødt” et så umodent og forfærdeligt menneske som Janni..
  Til gengæld syntes jeg bedre og bedre om Gunnvør, hun virker til at hvile i sig selv og får faktisk sagt højt, at nu er det blevet for meget med den der “Sarah-mod-os” hetz der er blevet skabt, respekt for det.
  Og du Sarah, har jeg hele tiden syntes er et skønt kvindemenneske, fuld af humor og ærlighed, du siger hvad du mener og det syntes jeg er fantastisk…..
  Jeg tror der er mange, ligesom mig, der sagens kan gennemskue at tingene nok ikke lige er som programmet prøver at få det til at se ud som.
  Held og lykke med dit nye tv-program 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tutti

  Det program er for lavt. Jeg har ikke set set længe da jeg mener at, den måde specielt du er blevet behandlet på er grov mobning! Tænk at en ældre dame der har en kriminel fortid kan opføre og behandle andre mennesker sådan..Jeg vil være så PINLIG berørt hvis det var min mor og jeg vil være endnu mere pinlig berørt om 18år når jeg ser klip fra dette program. Så stor respekt til dig at, du står ved hvem du er og ikke finder dig i bullshit…+ at, du er en fantastik mor. Ønsker dig alt god vind i fremtiden. Og jeg skal helt sikkert se det program på DR2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Sarah.
  Jeg synes som så mange andre du er pisse sej og de fleste af de kære andre kvinder er nogle være sladder tanter som du netop så fint beskriver det. Hvis man bare er dum nok så går det nok. Men jeg synes med din tekst her du glemmer Gunvør lidt for jeg synes det er flot af hende at sige vi tager den med Sarah i stedet for at snakke om Sarah. Ikke og sige du skal være perleveninder med nogle af dem men så man i det mindste kan hilse på hinanden hvis man støder sammen i Irma. (kan jeg godt forstå du ikke gider med Jannie og Amalie ). Men du har stået model til meget med de her madammer og jeg synes det er godt for dig du kommer væk #teamsarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sarah undskyld jeg skriver det. Men du er en voksen kvinde. Hvorfor vil du udstille dig på den måde med 3 små børn? Synes da det er utrolig ærgerligt og tåkrummende. Det eneste Tina ville var jo at slutte fred med dig.

   Kærligste hilsner
   Lise

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Du kender ikke mig eller Tina. At slutte fred og sidde og sige at jeg har løjet om hende er snare et forsøg på mere drama. Ikke forsoning. Du burde slet ikke se tv med de briller du har på. Læs Fog hvad jeg skriver.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har det med den slags programmer, som jeg har det med junkfood, jeg ved godt det ikke et sundt for mig men det ny meget sjovt nogen gange. Selvfølgelig er det program klippet og opsat.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Kære Sarah Louise. Jeg har ikke set så mange af afsnitne i denne sæson, da jeg simpelthen ikke har kunnet holde ud, at høre på de andre damer. Det hele er gået ud på at svine dig til og kalde dig grimme ting. Og som du selv skriver, så holder ingen af deres argumentationer. At Tina kan kalde dig en løgner, efter at hun selv blev fanget i en kæmpe løgn i netop sæson 2, gjorde mig virkelig forbavset. Den største drama skaber af alle er Janni og det undrer mig, at det ikke er mere tydeligt for folk. Men flot af dig at tage afstand og stoppe. Du har altid været min yndling. Du siger tingene lige ud og ikke kun bag et kamera. Jalousi er en grim ting. Og denne sæson har kun bekræftet at du er den mindst dramatiske af dem alle. Held og lykke med fremtidige projekter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Sarah.
  God vind herfra.
  Husk mange herude er intelligente kvinder,
  Som kan adskille skidt fra kanel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Sarah du er en af de sejeste mennesker. Jeg håber alle kan se, din ærlighed, gennemskue de andre, for hold nu op, du er bare den, der tør sige sandheden, og ja, den er ofte ilde hørt fra andre, men man kan jo se, det er din selvstændighed og ærlighed der brænder igennem, en styrke der helt sikkert skræmmer dem, men hold fast i den, det er en gave. Ønsker dig alt mulig held og lykke fremover ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  For filan, hvor ville jeg dog gerne vide alle de slibrige detaljer, du ikke vil fortælle 😄
  Forresten så gad jeg virkelig godt lige ligge en pruttepude på Tinas stol, bare for at ryste lidt op i det snobbede og strikse kvindemenneske! Kan på ingen måde forestille mig hende være kærlig overfor sine børn… Og hendes omvandrende joke af en mand 🤣 Kan fandme godt forstå, at hun er så pissesur! Flygtet fra gæld med en svans af en mand. Sorry, men den familie trykker på samtlige af mine knapper, og nu blev dit kommentarfelt lige min ventil 🤭

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amelia

  Eej hvor hende jackie sutter røv på Janni og Amalie , hun har virkelig ikke sin egen mening.
  Sarah du er fucking sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Synes det er så usmageligt den måde de snakker om dig på. For ondt i maven over, at voksne memnesker kan tale sådan om andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Kære du.
  Jeg ville ønske jeg kunne være en ven i dit liv.
  Jeg elsker den måde du taler til andre mennesker på. Du er så dejlig direkte og lige til.
  Har endnu ikke set aftens afsnit men kan forstille mig hvad det hele handler om. Hele Danmark ved jo hvem der er til grin i det program. Kunne selv påpege ting på hver enkel i det program. Ting som er offentligt kendt! Skal vi kalde dem en flok ludere og lomme tyve og så er det vel pæn sagt.
  Alt lykke din vej til dig og dine kære

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jeg vil bare sige at jeg ikke kan have respekt for den måde de opfører sig på, de er kun ude på at få folk til at se fjernsyn og jeg så det mest for at lære lidt mere om dig og din familie. Ikke om hvor dårligt de kunne udstille dig.. Men de skulle jo have en sorte per og det blev desværre dig og det var ikke fair. Vil savne dig i programmet, er helt vild med din ærlighed😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg syntes simpelthen du er en super duper kvinde/mor.
  Ja jeg er en af dem som godt har regnet det ud at det hele er produceret ellers er der jo ingen der gider se det.
  Held og lykke med det nye, det sgu mer normalt tv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mrs.

  Kære Sarah
  Du er simpelthen så meget mere end det program. Det er ikke dig som er galt på den, og det er tydeligt for folk, som bare har 2 hjerneceller at rykke rundt med. Er så glad for du har sagt stop for det program, og så er du videre. Det program har sunget på sidste vers. Tak fordi du deler og for en fantastisk blog, om virkelig inspirere. Du er et godt forbillede.
  Tak for dig, du er en sej kvinde.

  Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Holst

  Du ved hvem du er, det er så tydeligt at se at du står ved dig selv og den du er ! Bliv ved med det. Janni er så mega pinlig, intrigante, kriminelle kvindemennske😤vi taler om en bedrageridømt gammel kone, hun er så utroværdig. Lad dig aldrig kue af hende !!! Heads up Sarah, du er er forbillede og en super mor❤️ Det vigstigste i livet er dit “job” som mor ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Realisten.

  Kæmpe respekt for dig og dine valg Sarah.
  Et helt igennem fantastisk opslag, og hvor har du dog ret. Bliver så arrig på de andre kvinder i programmet, og det er jo direkte voksen mobning det de har gang i, og hvor viser det bare så meget mere om dem end dig. Forsæt som du gør. 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Team sarah louise ⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Du er pisse sej!! Jeg synes det er Amalie og Janni der opfører sig som et par umodne teenagere. Du og Gunnvør (og til tider Tina) er de eneste som er fornuftige at høre på. You Go <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du er mere kvinde og mor end de andre nogenside vil blive. Jeg hørt P4 i lørdags eller var det søndag. Det var fru Ree inde. Og havde igen behov for, at sende en sviner din vej.. hun er simpelthen det mest forfærdelige menneske jeg længe har “set/hørt” på. Fy for helvede… du er MOR med det største M og det er vel Jackies dårlige samvittighed overfor hendes egne børn der i virkeligheden er skyld i hendes udtalelse…
  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Som jeg ser det, er det rigtig meget Janni der kan lide konflikter og puster lidt ekstra til det, når alle andre prøver at komme videre og glemme f.eks det på båden i en af de andre sæsoner… Ej men hende Janni irriterer mig pyha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susie

  Kære Sarah.
  Alt godt til dig, og dine børn.
  Du er en stærk kvinde, som er havnet i et røvhul af kvinder.
  Godt at du er videre.
  Alt held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Hvor må det ha været væmmeligt for dig., den med Jackie havde jeg luret., der er noget lummert der., Jannie og Amalie er bare Mega umodne og ingen kan li Tina. Så Sarah du er sgu helt ok. Tillykke med dit nye program

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Jacobsen

  ❤❤❤❤❤ glæder mig til at se det og det andre vis man må siger op i røven med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Det er utroligt hvordan tv’ vil “lave” penge på andres bekostning😌 smageløst!
  Men folk hjemme i de danske stuer elsker drama, det er dette program et gyldigt bevis på😳
  Ønsker dig alt held med “dit” nye program❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ❤️ hvad Jannie eller nogen af de andre trunter synes om dig, er ikke vigtigt.

  De er ikke halv så meget kvinde som du er.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille stykke med eventyr