Blondine dum brunette

Ej!!! Det er bare løgn!

Kender i det? Idag er bare sådan en rigtig lortedag. En dag der bare skal lukkes ned og overståes! Jeg har stadig ikke fået sat loftslamper op og endelig idag kl.10 skulle der komme en og sætte dem op. Jeg havde flyttet rundt på møder, fordi fyren kun komme der og jeg er træt af at spise aftensmad til lyset af en bordlampe med 3 børn.

Dagen startede med at Arthur fik hosteanfald kl.05 og vækkede de andre og jeg kom sent i seng pga jeg arbejde til kl.00. Så jeg starter dagen med at være møgtræt og så aflyser ham handymanden, hen af formiddagen begynder jeg at føle mig lidt sløj og så får jeg pludselig en besked fra min nabo i sommerhuset at noget af taget er fløjet af!!! Så hele eftermiddagen gik pludselig på at finde en hurtig midlertid løsning indtil jeg får tid til at tage op og vurdere skaderne og da jeg så hentede ungerne, så var de selvfølgelig bare skide sure og trætte, fordi vi stod alt for tidlig op.

Så nu ligger jeg træt og surmuler i min seng og har helt bestemt tænkt mig at kværne en hel toblerone!!!! Beklager øverste billede som slet ikke passer ind, men det var det eller et virkelig dårlig grynet billede.

3 kommentarer

 • Cecilie

  Hvor er din fine lyseblå sweater fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Håber idag bliver bedre. Jeg havde også en øv dag igår. Alt gik galt. Pøj pøj med det hele..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jep.. havde nogle gode timer med en ven igår, så da jeg skulle hjem, havde jeg fået en p bøde, trods jeg havde en tilladelse, som skiltet henviste til. Da jeg kommer hjem, hænger der en seddel i opgangen om at de radiatorer vi skulle have leveret og sat op nu, firmaet er gået konkurs, så man vil forsøge at åbne op for de resterende radiatorer vi har, indtil nyt firma kan levere om 7-9 uger. Vi mangler en, pga nyt vindue på grund af altaner. Altaner der skulle have været færdige nu, men da også lige er udsat til slut november. Jeg skiftede sengetøj, og får rystet dynen op i min pære der bare hang i ledningen. Eneste lys er nu min natlampe. Så send gerne din handyman min vej!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blondine dum brunette