SÅ blev det fredag!

Børnenes indbygget “mor har brug for 2 min” alarm

Jeg forsøgte at tage sådan et lidt lækkert morgen billede til Instagram. Ungerne sad begravet i morgenmad og tegnefilm og havde siddet i 15 min uden at bemærke mig, så jeg sneg mig i soveværelset og jeg nåede lige at tage et par billeder og så blev jeg overfaldet hehe det er sjovt som børn nærmest har en alarm, der går igang, så snart mor lige nyder en alenestund på toilettet, en tlf samtale eller andet og når man så er tilstede, så gider de ikke en. Er jeres børn også indrettet med sådan en alarm?

Vi slappede bare af hjemme igår. Vi var lidt trætte alle sammen, da Albert hoster om natten og vækker os på skift. Men idag har vi allederede haft gæster af min søde veninde Eva og hendes børn og hele eftermiddagen har vi også aftaler.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ blev det fredag!