Stride kællinger & kavalergang

Det kærligheden gør ved mig

Vi er jo alle sammen bare små børn, der er blevet voksne. Jeg har mødt en mand som vækker nogle følelser i mig som jeg ikke før har oplevet. Han udfordrer mig på mine dårlige vaner og med dårlige vaner mener jeg at jeg har svært at være “den lille” jeg har altid skulle klare mig selv og har i mit tidligere forhold også stået med meget alene. Så at jeg pludselig møder en, der passer på MIG og går op i hvordan JEG har det, er en hel ny oplevelse. Jeg har taget mig selv i flere gange at næsten blive fornærmet over at han tilbyder sin hjælp og jeg har tænkt “altså tror han ikke jeg kan klare det selv!!! Jeg kan sgu da klare alt selv!”

Men det er jo mig den er gal med…. som han minder mig om, så er det ikke meningen at man skal klare alt selv og essensen af kærlighed er netop at man tager sig af hinanden.

Da vi eks. var på weekend i Istanbul, der havde han sørget for alt! Jeg skulle ikke gøre andet end at læne mig tilbage og nyde turen. Jeg vidste ikke engang hvor vi skulle hen, før vi var i lufthavnen. Det var iøvrigt enormt grænseoverskridende at jeg ikke måtte få det at vide, men han mente at det var en god øvelse for mig i forhold til at slippe kontrollen hehe og ved i hvad, det var skide sjovt!! Jeg oplever kærligheden på en hel ny og omfavnende måde. Jeg er stadig total paranoid og om hvert hjørne forventer jeg at blive skuffet. Jeg har en tendens til at tale mine følelser ned inde i mit hoved. “Det er jo bare en kemisk reaktion” eller “ det går sikkert i stykker snart alligevel” eller “ja ja han siger de der ting, men han mener det jo ikke rigtig” jeg har rigtig svært ved at accepterer at han bare er vild med mig præcis som jeg er. Og hver gang jeg tænker at NU går det hele i lort… overrasker han mig med omsorg og uselvisk kærlighed…. kan det her virkelig være sandt…..

13 kommentarer

 • Linda Bech

  ❤😊Hej Sarah…har læst en kommentar her på bloggen, og nu bliver jeg altså nød til at spørge!!
  Der er en Christine som bla. nævner en Arne, og at han hjælper dig i sommerhuset og forskellige “projekter”…Er jeg gået glip af noget!! Eller har Christine “insider” viden…bare en smule “nosy”..😊😊😘 ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  kender alt for godt til de tanker! Herhjemme har vi efter nogle års kaos fået vendt skuden og går snart ind i 13. år sammen og nu med 2 børn. Selvom det ikke er en fremmed mand så er vi blevet et helt nyt og forelsket par og jeg tror endelig på at det holder nu.
  Jeg håber det også er sandt i dit tilfælde, for jeg synes virkelig du fortjener det. Nu kender jeg dig ikke og ved godt at man ikke lærer nogle at kende gennem en skærm, men af havd jeg har set så giver du så utrolig meget, uden rigtig at få meget igen. Her tænker jeg selvfølgelig ikke på dine rigtig venner og veninder, men måske mere forside fruer og forholdet til Michael både før og efter brud. Bare det at Arne er i dit liv nu, varmer mit hjerte, selvom han måske “kun” er en nabo i sommerhuset, så må det varme og putte et smil på læben med sådan en livsglad person og alle de projekter han har gang i og overraskelser i jeres have 🙂 ønsker dig alt det bedste! Du er den sejeste, smukkeste og mest kærlige mor jeg kender til, uden at kende dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender godt følelsen har været igennem et langt ægteskab hvor alkohol desværre var en del af hverdagen fra Hans side, så til sidst gav jeg ham et valg os eller alkohol han valgte det sidste 😕 men har nu mødt en ny der vil mig så gerne og det er svært for jeg har nok en tendens til at holde folk ude i lang arm der til og ikke længere🤔 og ser fare uden de er der. Alt held og lykke til dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ikke den værste ting at lærer – man har nemlig lov, at være heldig. Det er jeg på 8. år (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Bech

  ❤❤Ååhh, kære Sarah Louise.. Tak for dit skønne indlæg..Det rør mig dybt i mit hjerte at læse den❤❤❤❤😊hvor bliver jeg bare glad på dine vegne..Og hvor har din nye kæreste dog ret i at det handler om at dele…👍Så sandt som det sagt..Vil jeg bare takke DIG Sarah-louise, for al den kærlighed og tillid ,som du deler med os følgere dagligt..🙏🙏🙏❤❤både på bloggen/insta…
  Du bare fantastisk❤❤🙏🙏Tak for dig..!!
  De bedste ønsker for dig og “kærligheden “,
  Ps :Og selvfølgelig dine skønne unger😘😘🙏🙏❤❤
  Kæmpe “krammer “til dig , fra linda🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ja, det kan virkeligt være sandt – så dejligt…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Bech

  Åh!💗💗💗søde kære Sarah..
  Hvor gør dit indlæg mig glad dybt i mit hjerte…vil bare give din nye mand ret i at kærlighed også handler om at dele….og Sarah tak for al din ubetingede kærlighed og tillid, som du ubetinget deler med os følgere både på bloggen/insta🙏🙏🙏💗💗💗
  Kæmpe” krammer” til dig og dine dejlige unger 😘😘fra Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Så godt til dig❤️Ja det kan være sandt og ang din frygt for at det ikke går osv, så nyd istedet nuet giv dig hen og spild ikke tiden med “hvad hvis nu” Det at blive passet på er ikke at være lille, for er sikker på du også giver ham noget, selvom du måske ikke føler det fordi du måske i tidligere forhold har følt dig ansvarlig for det meste. Jeg har set din dokumentar og tænker ud fra det, vil anbefale dig at læse en bog der hedder “ Den kærlighed som sætter fri” skrevet af Francine Rivers, det er en roman som godt beskriver det med at have svært ved at tage imod ubetinget kærlighed.. Jeg tror måske der vil være noget du kan genkende. Nyd nuet og tag imod, slip kontrollen lidt. Tror ikke mange der kender lidt til dig, ikke ved du godt kan selv, men Sarah Louise kærlighed drejer sig også om at dele ansvar.. Held og lykke med det hele❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Sødeste sarah
  Du fortjener det.❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Super dejligt, du skal blot overgive dig fuldstændig til din nye mand:-)
  Hvilket er svært for os stærke selvstændige kvinder, men en god øvelse, som din kloge mand siger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op, hvor gør sådan et indlæg mig bare glad ❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Læn dig tilbage og nyd det i fulde drag. Du har da SÅ meget fortjent kærligheden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stride kællinger & kavalergang