Det kærligheden gør ved mig

Makeup tip: Hud & læber

Idag skal det handle mest om hud og læber. Formig handler det ikke altid kun om dyre produkter, rent faktisk er der nogle af de helt dyre mærker som jeg slet ikke kan tåle. Det vigtigst er at finde produkter, der passer til din hud og din hudfarve. Husk altid at smøre huden ind i en god fugtighedscreme inden du ligger makeup og lade den “dampe af” inden du starter.

Denne makeup er en mere afdæmpet makeup som sagtens kan bruges til hverdag. Jg bruger først en foundation fra Loreal som jeg dupper på med en ad de der små svampe fra Matas.

Derefter begynder jeg at arbejde lidt med skyggerne i ansigtet og idag har jeg brugt nr.1 og nr. 2. Den mørke markere og “gør mindre” og den lyse fremhæver. Jeg har forsøgt at illustrere, hvor jeg ca. ligger de 2 farver. Husk gode makeup pensler er et must.

På læberne bruger jeg en ældre læbestift som jeg faktisk slet ikke ved om man kan få længere, men i kan se farven, men det jeg gør her at jeg faktisk også ligger noget glow rundt på hele læbekanten.Den same glow som jeg også bruger på kindben, pande og på øjenlåg.

Og Glow nr. 4 fremhæver, så den ligger jeg lige under øjnene på kindben, hagen og oven over mine øjenbryn. Jeg håber mine instrukser er til at forstå. 🙂

4 kommentarer

 • emma

  Tillykke med dine normale læber🙏
  De ser flotte ud nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Jensen

  Flot makeup! Og virkelig flot overlæbe du har nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cheyenne

  Hvilken dag creme bruger du ? 🙂 og rens.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  virkelig fin makeup, fed og overskuelig guide – Og så den klæder dig helt vildt!!
  Og så er jeg bare nød til at sige, at dine læber er sååå flotte nu. Wauw. Perfekt store og passer super godt til dig. Det er så fint efter du har fået lidt mindre overlæbe. Skal du ikke have laver PMU på læberne igen? (Jeg skal i denne måned hos Nina Lammers! Har bryn og eyeliner i forvejen) håber hun kan trylle min mini overlæbe større med lidt farve 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kærligheden gør ved mig