Helten kom forbi

Det der med et forhold

Jeg beklager lige det kedelige makeup frie billede…jeg er jo igang med en ansigts pigmentfjernelses proces og bruger ik makeup i perioden…. og min nye kæreste foretrækker mig uden “klister” i hele hovedet hehe ja han må nyde det så længe det vare… jeg elsker nemlig det klister. Den fødte pyntedukke.

Og nu vi er ved emnet kæreste… så befinder jeg mig et meget mærkelig sted i det her med at være i et forhold. Som mor har jeg indtil videre kun prøvet at være mor sammen med børnenes far eller mor helt alene. Men nu er jeg mor med en kæreste.

Og jeg synes faktisk at det er lidt krævende lol. Jeg synes helt ærlig at det er svært at finde overskud til at være på, når jeg også skal passe hus, børn og arbejde. Vi ses når børnene sover og så tager han sent hjem, men aftenerne plejer jeg jo at bruge på at få ordnet de ting, jeg ellers ikke når som eks. rydde op, lægge vasketøj sammen, arbejde osv og bare 2 aftener ud af en uge, så kan jeg sagtens mærke at jeg føler mig mere stresset og mega træt fordi jeg pludselig har dage, hvor jeg får mindre søvn end normalt og jeg føler at jeg skal løbe hurtigere end normalt. Det er jo forfærdeligt lol! En udfordring jeg slet ikke havde set komme.

Der er det noget nemmere, når man har kendt hinanden i mange år og at begge ligner lort og begge tager del i de praktiske ting og børn…. men sådan er det jo ikke i starten med et nyt forhold. Men ja den dag kommer nok, jeg kan godt bare irriteres over, hvor svært det at opbygge en relation under mine omstændigheder, især når man faktisk har lyst til at ses hver dag.

 

4 kommentarer

 • Monica

  Altså…..nu startede mit forhold med, at jeg boede på Sjælland og min nuværende mand i Århus. Jo, vi var meget unge dengang og ingen børn (nu skal det ikke lyde som om jeg er meeeeeega gammel….kun i 30’ erne😋), men jeg kan sagtens sætte mig ind i det, at ville ses hver dag.
  Er det det helt rigtige, så skal det nok vise sig. Det tager jo noget tid at lære hinanden at kende, og med børn kan jeg kun forestille mig, det tager længere tid.
  Klister eller ej, så burde det ikke have nogen betydning for nogen af jer 😊
  Nu har vi set dig uden “klister” og i arbejdstøj, og det har ikke skræmt os væk 🤣

  Håber ellers alt er vel hos jer 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Søde pige. Det er enormt hårdt at opbygge et forhold til en mand uden børn eller en mand der har voksne børn, det sidste er dog lettere da han har prøvet det. Vil gerne gøre mig smuk og lækker for min mand hver dag. Overskuddet er der bare ikke altid med hjemmeboende børn. Han vidste vel at du havde 3 børn? Er alene med 2 børn full time og kærligheden er ikke stukket af endnu efter næsten 2 år. Mine børn er 15 og næsten 11 år nu og kræver ekstremt meget af mig mht at være sent ude osv – vores forhold er lidt på stand by men ved han er der, vi skal bare lige igennem de her teen år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Du behøver ikke alt det “klister” – du ser da godt ud uden og har nogle fine farver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jaaa netop det var medvirkende til mit seneste forhold gik skævt. Men ja det var nok ikk meningen det skulle være os. Er det meningen er jeg sikker på det kan lade sig gøre at få en god relation.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helten kom forbi