Did you notice?

Does it ever get any easier?

Arthur er nu hos hans far fra torsdag til mandag og det går rigtig godt. Han er glad begge steder og mængden af dage passer fint til ham lige nu, hvor han er 2,5 år. Men mor…. mor synes godt nok at det er svært. Det kommer bag på mig at her 1,5 år efter at jeg blev single at jeg stadig får tåre i øjnene om morgenen, når jeg aflevere ham i vuggestuen. Aftenen inden føler jeg mig ked af det og jeg krammer ham måske også lidt for meget, fordi jeg ved at imorgen skal jeg ikke se ham i 4 dage. Billederne er fra i formiddags, hvor jeg trak den så lang tid jeg kunne og afleverede ham kl. 09.30 og så sad jeg og vrælede i bilen.

Jeg synes også altid at søndagene er svære. DER føler jeg mig ensom og savner dem. Og det er selvom jeg jo faktisk nu, har fået en kæreste…. så føles det bare aldrig rigtig at mine børn ikke er hos mig. Bliver det ved med at være sådan eller vender man sig til det?…jeg er der jo ikke endnu og vi kører på 1,5 år 🙁

//Arthur is now with his father from Thursday to Monday and it is going very well. He is happy both places and the amount of days fits him right now, at the age of 2.5 years. But mom …. mommy is having a hard time. I am surprised that after 1.5 years after I became single that I still get tears in my eyes in the morning, when I take him to the nursery. The evening before I feel sad and I hug him too too much because I know tomorrow, I will not see him for 4 days. The pictures are from this morning, where I pulled it for as long as I could and handed him over late at. 09.30 and then after I was sitting in the car crying.

I always think that Sundays are hard. I feel lonely and I miss them. And that’s even though I actually have a boyfriend …. It never really feels ok that my children are not with me. Does it continue to be this hard and painfull? … I’m not there yet and we are running for 1.5 years… 🙁

15 kommentarer

 • Søren

  Hej Sarah
  Som skilsmissefar føles det ligesådan. Jeg har set min dejlige nu 15årige datter fast 1 dag i ugen, hveranden weekend og mange ferier. Det skyldes det, at min eks. flyttede til en anden by 35 km væk (heldigvis kun den afstand) Pigen har altid haft det super, samarbejdet mellem os forældre og bonusforældre har generelt været godt. Men jeg kan godt kende den fornemmelse af et smadret hjerte ved ikke at dele livet med ens barn. Heldigvis for pigen har hun haft forældre der har kunnet bære den smerte og ikke ledt den over i besiddertrang. Husk at se verden gennem dit barns øjne: det vil altid leve et liv i savn over den ene forælder.
  til jer der tænker at gå ind i forældre krigen: tænk på om I hader jeres eks. mere end I elsker jeres barn. Der er kun tabere ved ikke at gøre som Sarah; bære smerten ved de voksnes beslutninger og glæde sig over at barnet vokser og trives.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lullu

  Du må glæde dig over at de har en ( forhåbentlig) god far, der gerne vil børnene. ( og som nok savner dem lige så meget alle andre dage, hvor de er hos dig).
  Istedet for at tænke åhhh nej 4!!!! DAGE, så tænk kun 1 dag ad gangen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Mine er nu 11, 13 og 15. Hende på 15 er nu på efterskole og det er så hårdt at undvære hende. De andre 2 er ind i mellem hos min eks, jeg tror aldrig jeg vænner mig til de ikke er hjemme. Så spørger du mig så bliver det ikke nemmere, dog ændrer ens tanker sig fra “er de glade, savner de mig” til ” er de ok, hvad laver de og bare der ikke sker dem noget”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie b

  Tro mig, det bliver ved med at være sådan. Man vil altid savne dem, det er vores lod som mødre ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg står i præcis det samme Sarah. Runder snart 1 1/2 år som alene, har en på samme alder som Arthur og en der er større og som er mere hos sin far. Og jeg har det på nøjagtig samme måde som dig omk. at undvære, aftenen før og afleveringen om morgenen. Puhh det er svært!! Det trøster mig næsten lidt at det ikke engang “hjælper” at have en kæreste. Det kan man ellers godt sidde her alene og tænke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er dejlig ærlig i dine indlæg.. Jeg forstår fuldt ud dine tanker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg græder nu kun ved ferierne. Men efter ti år finder jeg det stadigvæk grundlæggende natur stridigt at jeg ikke skal se mit barn nogle dage. Men bliver nemmere når de er større og man kan sms og ringe og snakke om det, syntes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jeg nyder min børnefri hver anden weekend, og må ærligt indrømme at jeg ikke savner mine børn. Jeg synes man er så hængt op i hverdagen, med alle gøremål, hente og bringe og arbejde, så jeg har brug for tiden til mig selv. Men nu har jeg også været vant til det en del år, så det er måske anderledes .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Nu er jeg selv mor og gift med min mand, som har et barn fra tidligere. Det kan godt være du skal undvære dit barn i 4 dage, men så tænk på far som skal undvære endnu flere dage.!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Man bliver ikke ved med t græde, men længslen er præcis den samme. Sorry to say.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Det bliver ikke nemmere men grædeturerne bliver dog kortere… det er sgu da også unaturligt at ens børn skal være væk fra en… jeg vænner mig ihvertfald aldrig til det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Hej Sarah
  Er det HVER torsdag til søndag, at Arthur er ved hans far?? Eller hver 2 uge? Kan godt forstå, at du savner dine skønne børn, når de er ved deres børn. Det er kærlighed at give dem kvalitetstid med deres far, selvom du savner dem ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Sarah – tjek den app ud, der hedder CoPilots. Den er lavet til skilsmisseforældre, og har så fine funktioner, hvor du følger barnets hverdag hos den anden forælder, fx med billeder og smileys og du kan både tracke det ‘hyggelige’, men også sådan noget praktisk som fx om søvnen er god, så du ved hvilket barn, du får hjem igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blev selv skilt for 3 mder siden og holdt op det er hårdt at undvære pigerne jeg tuder hver dag når de ikke er hjemme folk siger det bliver nemmere 🙈 pigerne har det heldigvis godt hos deres far og det siger jeg til mig selv konstant 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Did you notice?