Does it ever get any easier?

Time for Trenchcoat!!!

REKLAME/ advertise

Jeg ELSKER trenchcoats og de kan jo nærmest bruges året rundt og så kan man gemme sig lidt, hvis man eks. har en kort sag på inden under en lørdag aften. Jeg er vild med at mixe den lidt højtidelige og alvorlige trenchcoat med et mere sexet og rå look inden under. Denne her som jeg har på, er fra Burberry, men man kan også få en masse flotte lige HER

//I LOVE trenchcoats and they can be used almost all year around and you can hide small dresses on a Saturday night. I like to mix the somewhat serious trenchcoat with a more sexy and raw look. This one I’m wearing is from Burberry, but you can also get a lot of beautiful trenchcoats right here HERE

Save money on trenchcoats right now!!

 

1 kommentar

  • Anne

    Altså du liger en million i det outfit, og så er prikken over iet den super flottr hestehale, wouw

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Does it ever get any easier?