Time for Trenchcoat!!!

Cosmelan treatment result

Det det er et par dage siden at jeg afsluttede min Cosmelan behandling som er en behandling imod pigment fejl. Det har taget lidt tid før jeg havde plads i kalenderen til at få klippet en video sammen til jer, men nu er den online og i kan se den herunder. Det er hele processen fra start til slut samt resultatet. Videoen er på dansk

//It’s a few days since I finished my Cosmelan treatment which is a treatment against pigment mistakes. It took some time before I had space in the calendar to get a video together for you, but now it’s online and you can see it below. It is the whole process from start to finish as well as the result. The video is in Danish.

Behnadlingen blev udført på Klinik Stelloe

1 kommentar

  • Cecillie

    Du nævner at du overvejer at starte op på cosmelan 2 igen, men først skulle forhøre dig men hende der har lavet det på dig. Så ville jeg bare høre om du kunne starte op på den igen efter pausen? Og i så fald kan man få lov at se billeder af det når du er færdig med det, hvis du har kunne starte op på det igen?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Time for Trenchcoat!!!